'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

günaydın dedık ama kimse yok galiba:44:
berfincim sağol yazmıssın ama inan dün girmedim burda online değilsem okumuyorum demektir ziyaretçi olarak gircek halim yok
ama ben iyiyim ki

Hayır olsun canım neymiş derdi?

derdi aralıgın sonu ve ocagın gelmesi yaniiii...
aralık sonu yağmur şirketle yemeğe gider ve gece 1de eve gelir
ocak ortası yağmur yurtdısına gider ve 2 gece 3 gün kalır....
kısacası triplerde gecen sene bensiz gitme dedi mecburum dedım babam izin vermıyor de dedı yapmadım ya ben gitsem trip yaparsn dimi dedi yollamazsın bahane buldrurrsun ama sen cekip gidiyorsun dedı yine gidiyorsun seneye yine yinee anlasılan bilerek böle bişi ypaıyorr yapsın git dedım güle gülee
baktım aksam arıyorr askım ne olur sende izin al sıkılmım ordaa (BENİM AILEM ASLA YOLLAMAZ BUNU BİLİR)ARKADASIMDA BİLE KALAMAM Bİ YOLUNU BUL ANNEM SANA İİZİN VERR 1 GECE YAA DEDI YATMICAZ ZATEN GEZERİZ DOLASRZ DEDI AMA POFF..

Sevindim canım düzelmenize... Benim annemde hayatta izin vermez malesef

aşağıda duruyorum ama bakıp çıkıyorum yağmurcum hastayım

çağlam nasılsın canım aldım inekli tenceremi ve baykuş sıcak su torbasını

Kızlar size dün bahsettiğim site var dıya üye oldum ben bugünde ilk 0,25 kuruşumu kazandım. Hadi hayırlısı bakalım.
wuu hadi hayırlı olsun.d bnde isterdm ama beceremem sanırım.d

günaydın dedık ama kimse yok galiba:44:
berfincim sağol yazmıssın ama inan dün girmedim burda online değilsem okumuyorum demektir ziyaretçi olarak gircek halim yok
ama ben iyiyim ki
yok canm ziyaretçi olark değil. akşam eve gidersn okursun die söyledim bn:S

Markafoni de Madame Coco diye marka var kızlar yatak örtüleri sade ve hoş bence, nevresimleri falan da güzel, Cem tencereleri indirimde tarçın serisi çok şirin. Makarna tenceresi de 28,90 tl.
makarna tenceresini bgndm bnde.d ama cem bilmediğim bi marka. kansorojen olabilir:S

gizzz günaydın bebik:) optimuma baktım.d bn ist gelrken ordan geçiorum hatırladım.d
inekli soslugu begendim bnde.d
baykuşu bnde alıcam:) sevdiceğime göndericem:) kullansın die:) çok üşüyoda.d
ilerde gerek kalmaz zaten birbirimizi ısıtırız.d

aşağıda duruyorum ama bakıp çıkıyorum yağmurcum hastayım

çağlam nasılsın canım aldım inekli tenceremi ve baykuş sıcak su torbasını

geçmiş olsun balııımmmm
hadi güle güle kullan cok seker dimi o torba aaay yerim

Size de Çağla Hn.

nasılsın yagmurcumm

yoksa siz hala türkçemi konuşuyorsunuz çok demode:):):)

ingilizce konusma limitimi sabah doldurdum ben anladın sen

günaydın prensesler

Günaydın :))

Saol canım ama bir şey yapmadım çok kolay yani üye oluyorsun adamların sorduğu soru şu sitemizde ne kadar alışverişten sonra kargo bedavadır? Sitede cevabı saklı zaten. Bu arada cem yılların tencere markasıdır. Bence güvenilirdir diye düşünüyorum. Evlendikten snr gerek kalmaz bence de haha :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…