'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

gürallardan şimdi su kadehleri ve bardagı alcam ama karar veremedim yardımcı olunnnnnnnnn kimler alcaktııı??????
gizem sen almıstın dmı

gürallardan şimdi su kadehleri ve bardagı alcam ama karar veremedim yardımcı olunnnnnnnnn kimler alcaktııı??????
gizem sen almıstın dmı

Bende sipariş verdim canım bak şunları aldım....

Eklentiler

• $Ekran Alýntýsý3.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 25
  • $Ekran Alýntýsý.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 26

annem kalpli buz torbasına güldü

sıcak su torbamada aaa siz birinizi ısıtırsınız gerek varmıydı dedi güldü gıcıklık yaptı bana bende mesefemizi kaybetmeyelim anacım ben soğuk insanım hıh dedim ama annemde çok şirin bulduu

berfin annemden onay çıktı senle gittiğimdede alabilirim günlüklerimi alll alll rahat vermicen yoksa dedii

geçmiş olsun balııımmmm
hadi güle güle kullan cok seker dimi o torba aaay yerim

nasılsın yagmurcumm

ingilizce konusma limitimi sabah doldurdum ben anladın sen

ayy evets baykuş kardanadam ve inek 3 nüde ayrı seviyorum kalpli buz torbamıda çok sevdim ayyy çocuk gibiyim çağlam ya

canım ben gelip giderken trenlemi gelim. sanki daha rahat olcakmış gibime geliyor.
çünkü otobüsler hareme geliyor.. ters kalıo sanki. pek bilmiyorumda:)
alırız yahu istediğni:)
vardı dımı hediye çekin.d

trene bin bostancıda in benle beraber geçersin ben seni istasyondan alırım kiiiii

nilim günaydın canım

yağmur şarap kadehlerini aldıysan tavsiye ediyorum kalitesini beğendim ben

trene bin bostancıda in benle beraber geçersin ben seni istasyondan alırım kiiiii

nilim günaydın canım

yağmur şarap kadehlerini aldıysan tavsiye ediyorum kalitesini beğendim ben

şarap ve viski yi aldık 12 +12 =24
ama erkek arkadasım var işyerinde baktı bu ne ya sanki sarap içicen hergün ne boşa alıyorsun olsun meyvesyu içicez dedım ya bırak ya ıcılırmı adam gibi sarap içceksen kadeh al diyor kendisi çok biliyorrr içmeyi cok sever

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…