iyiyim canımm sen nasılsın?
gürallardan şimdi su kadehleri ve bardagı alcam ama karar veremedim yardımcı olunnnnnnnnn kimler alcaktııı??????
gizem sen almıstın dmı
gürallardan şimdi su kadehleri ve bardagı alcam ama karar veremedim yardımcı olunnnnnnnnn kimler alcaktııı??????
gizem sen almıstın dmı
wuu hadi hayırlı olsun.d bnde isterdm ama beceremem sanırım.d
yok canm ziyaretçi olark değil. akşam eve gidersn okursun die söyledim bn:S
makarna tenceresini bgndm bnde.d ama cem bilmediğim bi marka. kansorojen olabilir:S
gizzz günaydın bebik:) optimuma baktım.d bn ist gelrken ordan geçiorum hatırladım.d
inekli soslugu begendim bnde.d
baykuşu bnde alıcam:) sevdiceğime göndericem:) kullansın die:) çok üşüyoda.d
ilerde gerek kalmaz zatenbirbirimizi ısıtırız.d
geçmiş olsun balııımmmm
hadi güle güle kullan cok seker dimi o torba aaay yerim
nasılsın yagmurcumm
ingilizce konusma limitimi sabah doldurdum ben anladın sen
Bende sipariş verdim canım bak şunları aldım....
günaydinnnn kizlaaarrr
konustuk cnm biraz hizaya geldi dün nedense..
gitcek cnm gitsin bende cünkü gidiyorum iş dolaysıylada olsa gitmesem gitmem benm babam problemli ama gidiyorum gitsin oda ama tutturmus sende gelll
annem kalpli buz torbasına güldü
sıcak su torbamada aaa siz birinizi ısıtırsınız gerek varmıydı dedi güldü gıcıklık yaptı bana bende mesefemizi kaybetmeyelim anacım ben soğuk insanım hıh dedim ama annemde çok şirin bulduu
berfin annemden onay çıktı senle gittiğimdede alabilirim günlüklerimi alll alll rahat vermicen yoksa dedii
ayy evets baykuş kardanadam ve inek 3 nüde ayrı seviyorum kalpli buz torbamıda çok sevdim ayyy çocuk gibiyim çağlam ya
bn alıcam. dün alamadım:)
günaydinnnn kizlaaarrr
kuzucum annemde bayıldı bunlara onada aldık benim olmasaydı bardak takımım bende alıcaktım
günaydın bebişşşlerrrr
canım ben gelip giderken trenlemi gelim. sanki daha rahat olcakmış gibime geliyor.
çünkü otobüsler hareme geliyor.. ters kalıo sanki. pek bilmiyorumda:)
alırız yahu istediğni:)
vardı dımı hediye çekin.d
trene bin bostancıda in benle beraber geçersin ben seni istasyondan alırım kiiiii
nilim günaydın canım
yağmur şarap kadehlerini aldıysan tavsiye ediyorum kalitesini beğendim ben
ayy evets baykuş kardanadam ve inek 3 nüde ayrı seviyorum kalpli buz torbamıda çok sevdim ayyy çocuk gibiyim çağlam ya
günaydın bebişşşlerrrr
günaydinnnn kizlaaarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?