şarap ve viski yi aldık 12 +12 =24
ama erkek arkadasım var işyerinde baktı bu ne ya sanki sarap içicen hergün ne boşa alıyorsun olsun meyvesyu içicez dedım ya bırak ya ıcılırmı adam gibi sarap içceksen kadeh al diyor kendisi çok biliyorrr içmeyi cok sever
Dün benimkine söyledim tek eksiğimiz şarap bardağıydı aşkım artık evlenebiliriz diye dalga geçti :))) Benim ilk aldıklarım arasındalar da :)
Dün benimkine söyledim tek eksiğimiz şarap bardağıydı aşkım artık evlenebiliriz diye dalga geçti :))) Benim ilk aldıklarım arasındalar da :)
bende oyleyimm annem evini cocuk yuvasına cevirceksin diyo napalım eğlenceli şeyleri seviyoruz biz
günaydınnnnnn cnm
sana da günaydınn
biz şarap içmicez tabiki ama olsun meyve suyu ıcerz
canım ben karar verdim bir odayı kim ne derse desin vintage tarzı yapcam hatta kumaş alıp yastık kılıfı bile yaptırmayı düşünüyorum sende öyle şeylere meraklısın hoş kılıflar görürsen sölersin emi
lcd ünitesi ve kitaplığı bile hep o tarz yaptırcam ilerde hayal kuruyorum resmen çok güzel olsun herşey diye
sabah kahvaltisinda portakal suyu icersiniz :)
kızlar su minnoşlara bakarmısınızzzz bayıldmmmmmm
Eki Görüntüle 308156 Eki Görüntüle 308155 Eki Görüntüle 308154
o tereyağlının ineklisinden bulcam alırsam bernardonun sitesinde ve bir mağazada görmüştüm canım bunlarda güzelmiş
gizem heralde sen lisede çok inektin cnmmm
biz şarap içmicez tabiki ama olsun meyve suyu ıcerz
kızlar su minnoşlara bakarmısınızzzz bayıldmmmmmm
Eki Görüntüle 308156 Eki Görüntüle 308155 Eki Görüntüle 308154
gizem heralde sen lisede çok inektin cnmmm
annemle su an sana gülmekten yerlerdeyizz:)) annem onun inek sevdası anlaşıldı dio:))canım ben ineklemede geç kaldım üni ve lisede inektim ki hala öyle olduğumu sölüyorlar sevgilim bile inek görsem sen aklıma gelirdin die espiri yapardıçok seviyorum adada yolumu kesiyolar inekler ama ben onları yerim ki
ikeadaki mumluklr daha güzeldi sanki.d
giz bebik ya hala.d
ikeadaki mumluklr daha güzeldi sanki.d
giz bebik ya hala.d
Aynen bizde alkol kullanmıyoruz. Artık meyve suyu yada misafirlere :))
annemle su an sana gülmekten yerlerdeyizz:)) annem onun inek sevdası anlaşıldı dio:))
ikeadakiler samdandı cnm bunlar sadece mumluk öle konsola dekoratif koymak için masa için deil
zaten ben tepe homeda bi şamdan gördm geçen gün öldm bittim yani, tam benm soframa koymalk km bilir kaç tlciktir:) ama süperdi
biz aşkmla içmeyi severz cnm, kaç kez evin yolunu zor buldm, erkekler tuvaletine bile girmişliğim var:))
ilerde hepsini kullancm ben, daha tekila bardakları alcam oooo:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?