'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Dün benimkine söyledim tek eksiğimiz şarap bardağıydı aşkım artık evlenebiliriz diye dalga geçti :))) Benim ilk aldıklarım arasındalar da :)

bende oyleyimm annem evini cocuk yuvasına cevirceksin diyo napalım eğlenceli şeyleri seviyoruz biz

günaydınnnnnn cnm

sana da günaydınn

canım ben karar verdim bir odayı kim ne derse desin vintage tarzı yapcam hatta kumaş alıp yastık kılıfı bile yaptırmayı düşünüyorum sende öyle şeylere meraklısın hoş kılıflar görürsen sölersin emi

lcd ünitesi ve kitaplığı bile hep o tarz yaptırcam ilerde hayal kuruyorum resmen çok güzel olsun herşey diye

ilerde evine göre çok güzel seyler var gizim su an markafonide, madam coco indrmde:)

Son düzenleme:
annemle su an sana gülmekten yerlerdeyizz:)) annem onun inek sevdası anlaşıldı dio:))
ikeadaki mumluklr daha güzeldi sanki.d

giz bebik ya hala.d

ikeadakiler samdandı cnm bunlar sadece mumluk öle konsola dekoratif koymak için masa için deil
zaten ben tepe homeda bi şamdan gördm geçen gün öldm bittim yani, tam benm soframa koymalk km bilir kaç tlciktir:) ama süperdi

midede masada otlarda heryerde inek favorimdir annenide öpüyorum

ben o aldığım şamdanları masada kullanmıcam masa için ince şamdanlar alcam onları süs olarak kullancam canımcım başrolde aşkta çok şirin yapmışlardı onları ordan kaptım hemen fikir

biz aşkmla içmeyi severz cnm, kaç kez evin yolunu zor buldm, erkekler tuvaletine bile girmişliğim var:))
ilerde hepsini kullancm ben, daha tekila bardakları alcam oooo:))

Afiyet olsun kızlar şimdi forumdan bir arkadaşımız şöyle bir mesaj atıp beni bilgilendirdi;

merhaba bende çeyiz alışverişi yapıyorum 2012 geliniyim nasip olursa sizin forma bakarken gördüm gürallardan almışsınız bende izmirde yaşıyorum metro mağazalarında aynı bardaklar 12lira isterseniz internet sitesinden katalogdan bakın 6tanesi 11.30 kuruş gibi birşeydi ben daha 3gün önce aldım siyah kadehlerden sizede söylemek istedim karar sizin ama her kutu için fazladan 8lira ödemiş olacaksınız netten metro mağazalarına bakın derim kolaylıklar diliyorum.

Sizce siparişi iptal etsem mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…