Afiyet olsun kızlar şimdi forumdan bir arkadaşımız şöyle bir mesaj atıp beni bilgilendirdi;
merhaba bende çeyiz alışverişi yapıyorum 2012 geliniyim nasip olursa sizin forma bakarken gördüm gürallardan almışsınız bende izmirde yaşıyorum metro mağazalarında aynı bardaklar 12lira isterseniz internet sitesinden katalogdan bakın 6tanesi 11.30 kuruş gibi birşeydi ben daha 3gün önce aldım siyah kadehlerden sizede söylemek istedim karar sizin ama her kutu için fazladan 8lira ödemiş olacaksınız netten metro mağazalarına bakın derim kolaylıklar diliyorum.
Sizce siparişi iptal etsem mi?
Afiyet olsun kızlar şimdi forumdan bir arkadaşımız şöyle bir mesaj atıp beni bilgilendirdi;
merhaba bende çeyiz alışverişi yapıyorum 2012 geliniyim nasip olursa sizin forma bakarken gördüm gürallardan almışsınız bende izmirde yaşıyorum metro mağazalarında aynı bardaklar 12lira isterseniz internet sitesinden katalogdan bakın 6tanesi 11.30 kuruş gibi birşeydi ben daha 3gün önce aldım siyah kadehlerden sizede söylemek istedim karar sizin ama her kutu için fazladan 8lira ödemiş olacaksınız netten metro mağazalarına bakın derim kolaylıklar diliyorum.
Sizce siparişi iptal etsem mi?
bence etme derm ama sen bilirsn cnm, en azndan markafoniye güvenirm siparişim dağıtıma çıkmıs bile bi sorun yaşama ihtimalin sıfıra yakın gizemde aldı en iyi referans o sana, ya diğer siteden o kdr temknli paketlemezlerse de kırılırsa:s
yine kargo ödiceksn sonuç olarak:)
hele ben napim zamnında 120lira verdm:))) sadece sap kısmının altı birz değişk o kdr
Canım siteden değil metro hipermarketlerden almış arkadaş. Kararsız kaldım.
Neyse iptal etmeyeceğim, zaten benim metroya gidip almam da masraf çok yakın değil. Ayağıma kadar gelecek.
yakın deilse zaten hiç uğraşma bence, tekirdağa yolu üstünde die biliorm atakana giderken görüodm baya uzak yani bize
kargom geldi kızlarrr peçete halkalarım çok güzellermiş bayıldm pırlanta gibilerrr
kargocu cocuk da annemn yanında sarktı bana ilk defa böle bişi yaşıorm:)))
kimliğimn arkasına da baktı kırklareli demek hemeşriyiz yani bende diorm ki bu güzellk nerden gelio dedi bende dedmki yok o benm lisedeki fotografm dedm güldm yok ben smdiki halinizi diorm dedi,
annemde noluo bakim burda fln dedi:))) kedimde yabancılara tıslar çocuğa tıs tıs tıs kovaladı valla
atakan duysa alışveriş de yaptırmaz böle tipler yüzünden
Duyarsa yandınnn :))) Güle güle kullan canım.
saol tatlm:))mudo ekmekliğimde dağıtımdaymıs umarm işe gitmeden gelir, 6da gidiorm yine fena alıştm akşam çalışmaya, evde keyif yapmak çok güzel gündüz gündüz, yağmur da yağıo zaten hiç çıkasm yok
Part time çalışıysun şimdi değil mi eee nasıl alışabildin mi ortama? Daha mı iyi daha mı kötü?
ben bir yılı geçiktir çalışıorm zatne cnm yeni deilmki, hala toriumdaym çarşambadan itibaren capacityde olucam, orda bi kaç ay sonra fulle geçicem o zmn böle çok takılamıcm ama sizinle(
Kızlar yardımınıza ihtiyacımmmm var. Yardım edin kızlar aşağıdaki ayakkabı sizce nasıl?
buayakkabikacmaz.com da 59 tl kapıda da ödeme yapılabiliyormuşuz. Ücretsiz iade falan diyor 860 kişi almış. Sizce güzel mi?
Kızlar yardımınıza ihtiyacımmmm var. Yardım edin kızlar aşağıdaki ayakkabı sizce nasıl?
buayakkabikacmaz.com da 59 tl kapıda da ödeme yapılabiliyormuşuz. Ücretsiz iade falan diyor 860 kişi almış. Sizce güzel mi?
bizim mağazada da bu tarz var cnm çok benzeri hatta smdi 100tl ama indrmde yarsına düşer
bu arada fotoraf çektm kızlar:)
Eki Görüntüle 308300
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?