'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bence etme derm ama sen bilirsn cnm, en azndan markafoniye güvenirm siparişim dağıtıma çıkmıs bile bi sorun yaşama ihtimalin sıfıra yakın gizemde aldı en iyi referans o sana, ya diğer siteden o kdr temknli paketlemezlerse de kırılırsa:s
yine kargo ödiceksn sonuç olarak:)
hele ben napim zamnında 120lira verdm:))) sadece sap kısmının altı birz değişk o kdr

Son düzenleme:

bilmiyorum aldığım şelerden hiç pişman durmadım 10 lira 20 lira hesap yapmıyorum markafoniyi seviyorum güveniyorum metronun shopu yok bildiğim kadarıyla varsa linkini yollarsan bakarız başka ürünlere

ama değmez yani şahsen benim fikrim bu ben yada böyle ayrıntıları umursamıyorum arada 20 tl fark var millet 200 300 ler veriyor onlar napsın canım nillle katılıyorum o napsın arada düşüp çıkıyo bardaklar hep

Canım siteden değil metro hipermarketlerden almış arkadaş. Kararsız kaldım.

kargom geldi kızlarrr peçete halkalarım çok güzellermiş bayıldm pırlanta gibilerrr
kargocu cocuk da annemn yanında sarktı bana ilk defa böle bişi yaşıorm:)))
kimliğimn arkasına da baktı kırklareli demek hemeşriyiz yani bende diorm ki bu güzellk nerden gelio dedi bende dedmki yok o benm lisedeki fotografm dedm güldm yok ben smdiki halinizi diorm dedi,
annemde noluo bakim burda fln dedi:))) kedimde yabancılara tıslar çocuğa tıs tıs tıs kovaladı valla
atakan duysa alışveriş de yaptırmaz böle tipler yüzünden

gizoşum ben butun evimi öyle dusunuyorum yani en azından her odada bi country esintisi olcak

esyalarımı sectim ikeadan ama modokoyu da gezdikten sonra kesin kararımı vericem

Yastık konusu kalbimde yara, mudo da 3 ay once harika country yastık kılıfları vardı, eminim sende bayılırdın, ama ne olduysa bir anda kayboldular alamadan... umarım tekrar gelirler

epilasyon icin de dun numarayı falan atıcaktım sana ama eve gider gitmez yemekten sonra uyumusum baya yorgundum, istersen onumuzdeki hafta atıyım cunku bu haftasonu cok ovulen bir yerin daha numarasını ve adresini alıcam, orasıda aklıma yatarsa ikisini birden veririm, gorusme icin gelirsen ikisini birden aradan cıkarırsın sen de cunku aynı bolgelerdelermiş sanırım

Duyarsa yandınnn :))) Güle güle kullan canım.

Part time çalışıysun şimdi değil mi eee nasıl alışabildin mi ortama? Daha mı iyi daha mı kötü?

biraz kıskansn die söyledm, sinir oldu kiii:)) bende hemşeriyisiym gelsn bana gösteririm güzelliğin nerden geldiğini dio:))
ya kıskançlık ne güzel sey:) şu an peçete katlama sanatını öğreniorm kızlar, sanıldıgı kdr kolay deilmiş yahu

Kızlarrrrrr ben geldim ki
ya bende epilasyona gitmek cok istiyorum senelerdir arastırıyorum genital koltuk altı ama korkuyorum yaa cesaret yok acıcak die

Kızlar yardımınıza ihtiyacımmmm var. Yardım edin kızlar aşağıdaki ayakkabı sizce nasıl?

buayakkabikacmaz.com da 59 tl kapıda da ödeme yapılabiliyormuşuz. Ücretsiz iade falan diyor 860 kişi almış. Sizce güzel mi?

Eklentiler

• $Ekran Alýntýsý2.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 31
  • $Ekran Alýntýsý.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 25

canım bu zevk meselesi. bn giyemem mesela böyle şeyler:)
bnm fikrim, bi fiyata bulursun zaten böyle bişey.. git ayagına dene öyle al derim..

bizim mağazada da bu tarz var cnm çok benzeri hatta smdi 100tl ama indrmde yarsına düşer
bu arada fotoraf çektm kızlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…