canım bu zevk meselesi. bn giyemem mesela böyle şeyler:)
bnm fikrim, bi fiyata bulursun zaten böyle bişey.. git ayagına dene öyle al derim..
bizim mağazada da bu tarz var cnm çok benzeri hatta smdi 100tl ama indrmde yarsına düşer
bu arada fotoraf çektm kızlar:)
Eki Görüntüle 308300
ojenin rengi açık olmuş
ni dmek istedn anlamadm berfooo:)))
efndm yağmur nie patlattın yine? ben anlamıorm pek epilasyon işinden yazmadm o yzden
ni dmek istedn anlamadm berfooo:)))
efndm yağmur nie patlattın yine? ben anlamıorm pek epilasyon işinden yazmadm o yzden
ımm ne demek istedim:)
yüzükleri koydunya:) bnm normalde yüzüklere yorum yapmam lazımdı.d
ama ben ojelerine yaptım
güle güle kullan:)
Kızlarrrrrr ben geldim ki
ya bende epilasyona gitmek cok istiyorum senelerdir arastırıyorum genital koltuk altı ama korkuyorum yaa cesaret yok acıcak die
ağdanın acısına dayanan epilasyona haydı haydı dayanır dedi benm gorustugum doktor
hem dusun o acıyı her ay yada 2-3 ayda bir omrun boyunca cekicegine, seanların biteene kdr ceker omur boyu rahat edersin canım
saol yakından görün die çektm kötü mü ettm, göstermicem bundan sonra gizli gizli alışveriş yapcam hıhkurban ol sen benm ojelerime hıh hıh hıh bi smile vardı yok smdi :dilçıkar
sorun orda canım ya ağda yapamıyorum aslaaaaaaaaaaaa
ben yaklasık 4 yıldır düşünüyorum ama uff korkuyorum cok acıyormusss benim agda yaptıran ark.var emla da sürüyor doktoru tekmelemiş
benimde ağrı eşiğim cok dusuktur ama evlendikten sonra tuylerle ugrasmaktansa o acıya dişimi sıkmak daha ağır basıyo
ben de agdaya dayanamam hiç...
sölerim sana izlenimlerimi artık, ben yaptırabilirsem herkes yaptırabilir yani o kadar tatlıdır canım cunku
saol yakından görün die çektm kötü mü ettm, göstermicem bundan sonra gizli gizli alışveriş yapcam hıhkurban ol sen benm ojelerime hıh hıh hıh bi smile vardı yok smdi :dilçıkar
benimde valla çok tatlıdır hele genital bölgem ahhhhh dayanamammmmmmmm
kızım ne biçim konusuosunuz tatlı matlı erkekleri çekmeyelm buraya durduk yere:))
dayanamassan başka yöntemler dene ama bu kdr kalıcı olmaz bence, bi daha hep rahat edersn
yok canımm yaaa:):):):)güle güle kullan tatlım:)
............
kızlar iğneli acıtıyor.. lazer acıtmıyor...
koltuk altıma iğneliye gidicem.. bak o acıtıyormuş.... emla sürüp gidicem..
lazere pek güvenmiyorum açıkcası.. bnde genital için lazere gidiyorum.. 3 seanstır gittim işte.
yok canımm yaaa:):):):)güle güle kullan tatlım:)
............
kızlar iğneli acıtıyor.. lazer acıtmıyor...
koltuk altıma iğneliye gidicem.. bak o acıtıyormuş.... emla sürüp gidicem..
lazere pek güvenmiyorum açıkcası.. bnde genital için lazere gidiyorum.. 3 seanstır gittim işte.
memnun değilmisin lazerden cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?