'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canım bu zevk meselesi. bn giyemem mesela böyle şeyler:)
bnm fikrim, bi fiyata bulursun zaten böyle bişey.. git ayagına dene öyle al derim..

Aslında ben topuklu hiç giyemiyorum ama özeniyorum bazen (. Kapıda ödeme olayı benide cezbetti nano teknoloji, su geçirmez, buzda kaymaz falan demişlerde. Ben böyle modeli floda 119 tl ye görmüştüm.

ni dmek istedn anlamadm berfooo:)))
efndm yağmur nie patlattın yine? ben anlamıorm pek epilasyon işinden yazmadm o yzden

ımm ne demek istedim:)
yüzükleri koydunya:) bnm normalde yüzüklere yorum yapmam lazımdı.d
ama ben ojelerine yaptım

güle güle kullan:)

ımm ne demek istedim:)
yüzükleri koydunya:) bnm normalde yüzüklere yorum yapmam lazımdı.d
ama ben ojelerine yaptım

güle güle kullan:)

saol yakından görün die çektm kötü mü ettm, göstermicem bundan sonra gizli gizli alışveriş yapcam hıhkurban ol sen benm ojelerime hıh hıh hıh bi smile vardı yok smdi :dilçıkar

Kızlarrrrrr ben geldim ki
ya bende epilasyona gitmek cok istiyorum senelerdir arastırıyorum genital koltuk altı ama korkuyorum yaa cesaret yok acıcak die

ağdanın acısına dayanan epilasyona haydı haydı dayanır dedi benm gorustugum doktor

hem dusun o acıyı her ay yada 2-3 ayda bir omrun boyunca cekicegine, seanların biteene kdr ceker omur boyu rahat edersin canım

ağdanın acısına dayanan epilasyona haydı haydı dayanır dedi benm gorustugum doktor

hem dusun o acıyı her ay yada 2-3 ayda bir omrun boyunca cekicegine, seanların biteene kdr ceker omur boyu rahat edersin canım

sorun orda canım ya ağda yapamıyorum aslaaaaaaaaaaaa
ben yaklasık 4 yıldır düşünüyorum ama uff korkuyorum cok acıyormusss benim agda yaptıran ark.var emla da sürüyor doktoru tekmelemiş

Son düzenleme:
sorun orda canım ya ağda yapamıyorum aslaaaaaaaaaaaa
ben yaklasık 4 yıldır düşünüyorum ama uff korkuyorum cok acıyormusss benim agda yaptıran ark.var emla da sürüyor doktoru tekmelemiş

benimde ağrı eşiğim cok dusuktur ama evlendikten sonra tuylerle ugrasmaktansa o acıya dişimi sıkmak daha ağır basıyo

ben de agdaya dayanamam hiç...

sölerim sana izlenimlerimi artık, ben yaptırabilirsem herkes yaptırabilir yani o kadar tatlıdır canım cunku

benimde canım valla çok tatlıdır...
hele genital bölgem ahhhhh dayanamammmmmmmm acır

Son düzenleme:
saol yakından görün die çektm kötü mü ettm, göstermicem bundan sonra gizli gizli alışveriş yapcam hıhkurban ol sen benm ojelerime hıh hıh hıh bi smile vardı yok smdi :dilçıkar

yok canımm yaaa:):):):) güle güle kullan tatlım:)

............
kızlar iğneli acıtıyor.. lazer acıtmıyor...
koltuk altıma iğneliye gidicem.. bak o acıtıyormuş.... emla sürüp gidicem..
lazere pek güvenmiyorum açıkcası.. bnde genital için lazere gidiyorum.. 3 seanstır gittim işte.

memnun değilmisin lazerden cnm

sen ağda mı yapıyordun berfin??:44:

memnun değilmisin lazerden cnm

çağlam ben çok araştırmadan başladım..
arkadaşım tuttu kolumdan götürdü resmen öyle düşün..
başlamışkende devam edim dedim..
daha sonra araştırdım..
1 kişinin tamamen bittiğini kurtuldum dediğini duymadım okumadım..
gittiğim yerde kadına sordum.. ne iş dedim kimseden bitti duymadım die.. kadında bütün kocaeli üniversitesi bizde yaptırtıyo falan dedi.. gittiğim yer iyi bi yer.. hani para çekmek için yapan bi yer değil.. ama bitermi bitmezmi bilmiyorum..

arkadaşım iğneliye baldırına koltuk altına ve genitale gitmiş.. 3 er seantan sonra bitmiş.. düşünün bitmiş.. çok yakın arkadaşım baktım yani o derece düşünün.. gittiği kadının, istanbulda kendi yerleri varmış.. kadın istanbuldaki yerdede müşterilerimeze lazeri değil iğneliyi tavsiye ediyoruz diyormuş..
ben iğneliye genitale dayanam dedim.. oda "lokal" die bi iğne varmış. o nu yapıp öyle gidiyormuş.. acı hissetmiyormuş.. ama iğneden dolayı genitalde bi şişlikmi ne alıyormuş 2 gün etkisinde kalıyormuş.. e biz işe geliyoruz yapamıyoruz onu haliyle..
bn koltuk altıma iğneliye gidicem.. lazerede devam.. 2 ay hiç çıkmıo.. 2 ay doldumu hemen çıkmaya başlıyor.. incelme olmuş.. ama seyrelme falan göremedim bn..

aaştırmalarıma göre ndyag ve alexandrite makinasını öneriyolardı.. bide yanma kokusu alıyorssanız tedavi sırasında, işlem yanlış yapılıyor demekmiş.

ve artı bilgi..
teyzem yüzü için lazere gitti.. teyzemde hormon bozukluğu oldugu tedavi etki etmedi..
teyzem sonra horman tedavisi gördü.. ilaçlar kullandı falan..
inanın yalan olmasın teyzem en 25 seansa gitmişti.. teyzem fazla tüylüdür:)
artık hormon boukluğundanmı.. bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…