ben geldım kızlar naposunuz
aaştırmalarıma göre ndyag ve alexandrite makinasını öneriyolardı.. bide yanma kokusu alıyorssanız tedavi sırasında, işlem yanlış yapılıyor demekmiş.
ve artı bilgi..
teyzem yüzü için lazere gitti.. teyzemde hormon bozukluğu oldugu tedavi etki etmedi..
teyzem sonra horman tedavisi gördü.. ilaçlar kullandı falan..
inanın yalan olmasın teyzem en 25 seansa gitmişti.. teyzem fazla tüylüdür:)
artık hormon boukluğundanmı.. bilmiyorum
ben geldım kızlar naposunuz
hoşgeldin minaaamm
kızlar kıl tüy muhabbeti yapıo onları dinliorm bendee
ay valla bizim gittigimiz yerde resmen tütsülenmiş tavuk gibi yanık tüy kokuyodu
suan kafam cok karıstı :26:
bnm gittiğim yerin telefonunu verim.. ben istede yapıyorum. işlemim yanlışmı yapılyıor diye merak ettiğim için soruyorum falan dersin..
bnmkinde koku yoktu çok şükür.. 4seansıma ayın 23ünde gidicem işte..
burdan bütün gelinciklere sesleniyorum. lazer yaptırmayanlar, evlenmeden önce gitsin lazere muhakkak. 1kereliğine2 ay tertemiz çünkü.d
bnm gittiğim yerin telefonunu verim.. ben istede yapıyorum. işlemim yanlışmı yapılyıor diye merak ettiğim için soruyorum falan dersin..
burdan bütün gelinciklere sesleniyorum. lazer yaptırmayanlar, evlenmeden önce gitsin lazere muhakkak. 1kereliğine2 ay tertemiz çünkü.d
senin yokmu kılın tüyün yaaaaaaaa
sende konussna ben agda yapamıyorum asla cok canm yandı bikere bi bagdrdm oda ustune yandım allahhhhhh
napıcam ben evlenince hadi şimdi neyse dıyorum da pof nilim poff
yok ben ağdaya gitmiyodum.. canım benim canmda tatlıdır. makinayla bacaklarımı bile zor alıyorumberfin soru sordumsen önce ağdamı yapıyordun yaa
bnm tek bölge.. her seans 100 tl. 3 .seanstan sonra 10tl düşünücek. 4 seans 90 olcak.. 5. seans 80 olucak falan..ne kadar ödüyorsun genital bölge içinmi gidiyorsun ve seans seans mı fiyat ödüyorsun canım
napalım seni bekliyoruz
nazcık kuzucum canım hoşgeldin özledik seni
hoşgeldin minaaamm
kızlar kıl tüy muhabbeti yapıo onları dinliorm bendee
nazlımm hoşgeldin neredesin sen?
arkadaşım boğaiçi tıp merkezinde 2 ayda 1 45 tl veriyor 7 seanstır şimdi kızlar paket program alıp 1 seferlik ödeyip bitene kadar mı gidilmeli
yoksa parça parça alıp bitene kadar 2 ayda 45 felanmı ödeyip gitmeli hangisi daha ekonomik
yalannçiiiiiiiyaa düştüm totoşummm uf olduu zatennn
wu gerçkten bitmişmi.. beyaz tenlimi esmermi pekiiya cnm simdi orayı arasam muhtemelen yanlıs oluyo derler, birbirlerini tutacak haller yıok gibi gelio ben burayı bana tavsiye eden arkadasa sorıyım bide haftasonu bi tanıdık var onla konuscam bakalım ona da sorarım, o 5 yıldır tertemiz gezio heryerine yaptırdı ve cok memnundu
[/B]
yalannçiiiiiiiyaa düştüm totoşummm uf olduu zatennn
balımmmmmmmmm bende özledim dün yazamadım ya hafiften limoniyim bu ara bi sıkılganlık var üstümdee
hoşbuldum kurabiyem bende dinliim bakalım neler diyo hatunlarımız
çok merak ettıysen msj atsaydınn hanımmm
ya cnm simdi orayı arasam muhtemelen yanlıs oluyo derler, birbirlerini tutacak haller yıok gibi gelio ben burayı bana tavsiye eden arkadasa sorıyım bide haftasonu bi tanıdık var onla konuscam bakalım ona da sorarım, o 5 yıldır tertemiz gezio heryerine yaptırdı ve cok memnundu
45 tl cok ucuzmus....
hepsi için değil tek bölge icin sanırım dimi :44:
hepsi içinse cok ucuz cunku
PASTAAAAAAAAAMMM
hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?