'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kardeşim yere düşünce ve ağlayınca öpelimde geçsin diyorum şimdi tuaf oldu geçmiş olsun.d

wu gerçkten bitmişmi.. beyaz tenlimi esmermi pekii

canım beyaz tenli o baya ama tüyleri cok koyuydu simsiyahtı...

1 seansta canım koltuk altına 1 seans 45 tl çok uygundu boğaiçi tıp merkezi

tum bolgeler icin fiyatlar nedir acaba canım biliomusun

senin yokmu kılın tüyün yaaaaaaaa
sende konussna ben agda yapamıyorum asla cok canm yandı bikere bi bagdrdm oda ustune yandım allahhhhhh
napıcam ben evlenince hadi şimdi neyse dıyorum da pof nilim poff

bende de var cnm tabiki hiç yok deil ama fazla da deil öle, ağdada genital hariç heryerimi yapabiliorm ama oraya hiç denemedm, evlenmeden önce ona alışıcam ama benm cnm çok kıymetli deildir dayanabilirm yani

pastam pastam pastaaam iş bebeğimm hoşbuldum nasısııınnn

nası olıyım kıldan tüyden dertlerle ugrasıyorum pastammm

bide az önce dişim kırıldı nası oldu anlamadım suan soktayım... çürük falan da değildi sapasağlamdı

yarın dişçiye gidicem umarım yapılcak bişe vardır

yarın dişçiler acık mı?

canım beyaz tenli o baya ama tüyleri cok koyuydu simsiyahtı...

tum bolgeler icin fiyatlar nedir acaba canım biliomusun

vakit zamanında fiyat almıştım gmailimde bulamıyorum eğer bulursam akşam yazarım listeyi buraya canım boğaziçi tıp merkezine beşiktaşa 3 arkadaşım gidiyor ve çok memnunlar olmadı mail atarız ben her yerle mailleşmiştim vakti zamanında notta almıştım ama bulamıyorum

kardeşim yere düşünce ve ağlayınca öpelimde geçsin diyorum şimdi tuaf oldu geçmiş olsun.d

sevgilicikte aynını söledi yaaa

ya ben bugün sırf annemle mesajlasıyorum yaa k.bakma cnm izin almak icin bi takla atmadgm kaldı yaaaaaaaa
totonun üstünemi düştün nasıl becerdin ya beceriksiz

valla ugrassam yapamam bıdahaa sanırım dengemı kaybettım sandalyeye tutundum sandalye ustume ben koltugun kenarına sona yere hopp dusuverdım ustumede sandalyee

evet balım acık, nazara gelmiş benimpastam totoşu kaşıı

sevgilicikte aynını söledi yaaa

valla ugrassam yapamam bıdahaa sanırım dengemı kaybettım sandalyeye tutundum sandalye ustume ben koltugun kenarına sona yere hopp dusuverdım ustumede sandalyee
iyisn ama dımı şimdi. çook geçmiş olsun.d

ekmekliğim geldi kızlarrr:))) bu gün kargocular bana çalıştı çocuklar da bıkıcak artkkk
çok da güzel sarmıslar kocaman kutuda geldii
Eki Görüntüle 308559

minnaaam dikkat et kendine, vallahi nazar değmiş olabilir sana benden söylemesi, seni çok beğeniorm biliosnnn

çok güzel nil:) senn çeyizlerini aklımda tutuyorum.d size gelince o ekmeklikte ekmeğimi istiyorum dicem hatta çorbamı günlük takımdan.. ana yemeğimide royal lerden isticem:)

dımı maş. minnakın.d hepiniz tatlıydınız yahu.d enişteler işlerini biliyolar:)

Son düzenleme:
:))) zaten evimi gelmeden görmüş gibisiniz kızlarrr, hepsini sizin üzerinizzde denicem nihahaha

tamam canım ögrenebilirsen bana da haber ver

olmadı haftaiçi diger yerle konustuktan sonra orayıda ararım

evet balım acık, nazara gelmiş benimpastam totoşu kaşıı

calısma azmime degmiştir heralde o nazar...

dişceğizime cok üzüldüm ama umarım bi cozumu vardır :2:

nazım sana nazar duası okuyacağım kimin gözü var sende böyle oldu ama sakar olarak ben çok ama çok sakarımdır canım bir ara anlatırım başıma gelenleri yerlere yatarsınız

valla biliyolar işlerinii kaymaklı kadayıflarımız valla nillliim ben herseyımıı royalden isticeem kahvaltıya bıle gelsem royal ıstıyorum

Çağlam hallederler inş belliolmadan ön dişlerden birimi kırıldı

kurabyem vallahi seninkide büyk talihsizlk dolgu fln yapılr ama mrk etme, diş konusuda çok sakat yaw

gizim senle benm sakarlık zatn mağazaları bilrkte gezemememizden belli
kırılcak seyler satan mağazalar korksn bizden

nazım sana nazar duası okuyacağım kimin gözü var sende böyle oldu ama sakar olarak ben çok ama çok sakarımdır canım bir ara anlatırım başıma gelenleri yerlere yatarsınız

okuyunn bana yaa bu aralar cok darlanıyorummm, geceleri ateşleniyoorum uyuyamıyoruum

çıkarırım ben sizin için günlk kullanırm onları, atakan napıcaksn onlaır o kdr alıosn dio, gün yapıcam kızları çağırcam diorm, akşam eve gelnce hepsi yıkanmıs yerine yerleşmiş olsn dio, çok pahalıymıs öle hep kullanılmazmıs kullanılırsa da o görmicekmiş:) ne karısıosa benm tabak çanağıma:))

lazer yaptıran bi hatnuna mesaj gönderdim

cevabı

başka bi alıntı

Son düzenleme:

sorma canım destan olur dolandığımızda geçtiğimiz yerleri inletiriz mazallah nilim özledim ama ilk cumartesi sevgilinle sonrakini bize ayarla lütfen

okuyunn bana yaa bu aralar cok darlanıyorummm, geceleri ateşleniyoorum uyuyamıyoruum

ayyy ayyy kıyamam sana canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…