kardeşim yere düşünce ve ağlayınca öpelimde geçsin diyorum şimdi tuaf oldu geçmiş olsun.d
wu gerçkten bitmişmi.. beyaz tenlimi esmermi pekii
1 seansta canım koltuk altına 1 seans 45 tl çok uygundu boğaiçi tıp merkezi
senin yokmu kılın tüyün yaaaaaaaa
sende konussna ben agda yapamıyorum asla cok canm yandı bikere bi bagdrdm oda ustune yandım allahhhhhh
napıcam ben evlenince hadi şimdi neyse dıyorum da pof nilim poff
canım beyaz tenli o baya ama tüyleri cok koyuydu simsiyahtı...
tum bolgeler icin fiyatlar nedir acaba canım biliomusun
pastam pastam pastaaam iş bebeğimmhoşbuldum nasısııınnn
canım beyaz tenli o baya ama tüyleri cok koyuydu simsiyahtı...
tum bolgeler icin fiyatlar nedir acaba canım biliomusun
kardeşim yere düşünce ve ağlayınca öpelimde geçsin diyorum şimdi tuaf oldu geçmiş olsun.d
ya ben bugün sırf annemle mesajlasıyorum yaa k.bakma cnm izin almak icin bi takla atmadgm kaldı yaaaaaaaa
totonun üstünemi düştün nasıl becerdin ya beceriksiz
nası olıyım kıldan tüyden dertlerle ugrasıyorum pastammm
bide az önce dişim kırıldı nası oldu anlamadım suan soktayım... çürük falan da değildi sapasağlamdı
yarın dişçiye gidicem umarım yapılcak bişe vardır
yarın dişçiler acık mı?
iyisn ama dımı şimdi. çook geçmiş olsun.d
sevgilicikte aynını söledi yaaa
valla ugrassam yapamam bıdahaa sanırım dengemı kaybettım sandalyeye tutundum sandalye ustume ben koltugun kenarına sona yere hopp dusuverdım ustumede sandalyee
ekmekliğim geldi kızlarrr:)))bu gün kargocular bana çalıştı çocuklar da bıkıcak artkkk
çok da güzel sarmıslar kocaman kutuda geldii
Eki Görüntüle 308559
minnaaam dikkat et kendine, vallahi nazar değmiş olabilir sana benden söylemesi, seni çok beğeniorm biliosnnn
minnaaam dikkat et kendine, vallahi nazar değmiş olabilir sana benden söylemesi, seni çok beğeniorm biliosnnn
:))) zaten evimi gelmeden görmüş gibisiniz kızlarrr, hepsini sizin üzerinizzde denicem nihahahaiyisn ama dımı şimdi. çook geçmiş olsun.d
çok güzel nil:) senn çeyizlerini aklımda tutuyorum.d size gelince o ekmeklikte ekmeğimi istiyorum dicemhatta çorbamı günlük takımdan.. ana yemeğimide royal lerden isticem:)
dımı maş. minnakın.d hepiniz tatlıydınız yahu.d enişteler işlerini biliyolar:)
vakit zamanında fiyat almıştım gmailimde bulamıyorum eğer bulursam akşam yazarım listeyi buraya canım boğaziçi tıp merkezine beşiktaşa 3 arkadaşım gidiyor ve çok memnunlar olmadı mail atarız ben her yerle mailleşmiştim vakti zamanında notta almıştım ama bulamıyorum
evet balım acık, nazara gelmiş benimpastam totoşu kaşıı
iyisn ama dımı şimdi. çook geçmiş olsun.d
çok güzel nil:) senn çeyizlerini aklımda tutuyorum.d size gelince o ekmeklikte ekmeğimi istiyorum dicemhatta çorbamı günlük takımdan.. ana yemeğimide royal lerden isticem:)
dımı maş. minnakın.d hepiniz tatlıydınız yahu.d enişteler işlerini biliyolar:)
nazım sana nazar duası okuyacağım kimin gözü var sende böyle oldu ama sakar olarak ben çok ama çok sakarımdır canım bir ara anlatırım başıma gelenleri yerlere yatarsınız
valla biliyolar işlerinii kaymaklı kadayıflarımızvalla nillliim ben herseyımıı royalden isticeem kahvaltıya bıle gelsem royal ıstıyorum
Çağlam hallederler inş belliolmadan ön dişlerden birimi kırıldı
canım seneler önce gitmiştim yüzüm için... hiç memnun kalmadım aksine pişmanım...
şu açtığım konuda yazdıklarımı okursan daha iyi anlayacaksın..
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-evleneceklerin-sohbet-alani/cilt-e...rabilirim.html (Lazer epilasyon yüzünden hasar gören cildimi (yüzümü) nasıl onarabilirim ?)
umarım yardımcı olur....
şu ana dek 10 seans kadar yüzüme lazer yaptırdım ama çok şükür en ufak bir zarar görmedim,en ufak bir yanık olmadı. Üstelik tüylerimden %80 kurtuldum, kalanlar çok inceldi,1-2 seans daha gidip bitireceğim inş. Yaptırdğn yere şikayetçi olmadın mı? En azından ciddi bir cilt tedavisi verip ücretsiz,size yardımcı olmalılardı.
kurabyem vallahi seninkide büyk talihsizlk dolgu fln yapılr ama mrk etme, diş konusuda çok sakat yaw
gizim senle benm sakarlık zatn mağazaları bilrkte gezemememizden belli
kırılcak seyler satan mağazalar korksn bizden
okuyunn bana yaa bu aralar cok darlanıyorummm, geceleri ateşleniyoorum uyuyamıyoruum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?