çıkarırım ben sizin için günlk kullanırm onları, atakan napıcaksn onlaır o kdr alıosn dio, gün yapıcam kızları çağırcam diorm, akşam eve gelnce hepsi yıkanmıs yerine yerleşmiş olsn dio, çok pahalıymıs öle hep kullanılmazmıs kullanılırsa da o görmicekmiş:) ne karısıosa benm tabak çanağıma:))
sorma canım destan olur dolandığımızda geçtiğimiz yerleri inletiriz mazallah nilim özledim ama ilk cumartesi sevgilinle sonrakini bize ayarla lütfen
ayyy ayyy kıyamam sana canım benim
valla biliyolar işlerinii kaymaklı kadayıflarımızvalla nillliim ben herseyımıı royalden isticeem kahvaltıya bıle gelsem royal ıstıyorum
Çağlam hallederler inş belliolmadan ön dişlerden birimi kırıldı
kurabyem vallahi seninkide büyk talihsizlk dolgu fln yapılr ama mrk etme, diş konusuda çok sakat yaw
gizim senle benm sakarlık zatn mağazaları bilrkte gezemememizden belli
kırılcak seyler satan mağazalar korksn bizden
yok canım yaa köpek dişi diolar sanırım hani uzun varya vampirlerinki daha uzun oluyoo dişlerin yanındaki kırıldı... en arkanın bi önü yani
nası anlattım yalnız aferin bana
evet dolgu yapılıomus ama umrım yapılabilir böle bi ilginç kırılmıs cunku... dişlerine cok takık biriyimdir bide ben ve nedense hep beni bulur hey allahım
lazer muhabetinde bi ben kaldım
bende dahil olmak ısterdım cancaazım lakiin benim sıkıntım yok toplam 15 20 dkkada komple bitiyo benim işim, ben en basından berı agda yapıyorum, hatta bacaklarımdakiler okadar inceki agda bıle almıyo makınayla almak zorunda kalıyorum, bide ay takvımıne gore alıyorum ben olmayan tuylerımde seyreklesti lazer yaptırmayı bı ara dusundum hatta teyzemde egıtımını aldı ama sarı oldugu ıcın zaten olanlarıda almıcak lazerde o yuzden hıc oralı olmadım
harıkasın pastaaamhalledılır balım ya benım ne dıslerımı doldurdular
bu ay takvimi dediğin dolunaya göremi minnakım:)
İnşallah canım yaa
harikayım dimi bende bi kitap yazıyım diomusum
kızlar sizce bu pikelerden hangisi güzel, 1. mi 2. miiiibu ara almıcam ama fikir olur bana da
Eki Görüntüle 308623 Eki Görüntüle 308624
CNM başka baksan ama bunlardan 1.
evet balım aycangülün topiğinden takip ediyorum o tarih veriyo ve saat o zamanda alıyorum bacaklarımda cok cok fazla etkisini gördüm böle bölük pörçük artık
hahaha yaz kusum valla ılk alıcak olan benım
Niliim kesinlikle 1 diyoooruuummm
ben 2. beğendim yahu onun turkuaz çiçeklisini alcaktım polodan
saolun kzlar fikirler için, 1. 155 tl 2.si 65tl, valla anladm ne iş:))
araştırmalara devam başka modeller de bakıcam
Bende 1.diyecektim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?