'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Pazar günü sevgiliciik yemeğe gelicek bize, bende tüm almak istediklerimi göstericem ona onunda zevkine göre alim nevresimleri bız ellerımızle yıkarız royalimizi canımızı enişte merak etmesiinn

sorma canım destan olur dolandığımızda geçtiğimiz yerleri inletiriz mazallah nilim özledim ama ilk cumartesi sevgilinle sonrakini bize ayarla lütfen

ayyy ayyy kıyamam sana canım benim

kızlaar bu aralık sonuna kadar sanırım metodlu modelistliğin buyuk sınavı olucak tarıh acıklamadılar ama mebe dılekce gondermısler sınav ıcın bulusmaları ocaga ayarlayın nolur cok ozledım ben siziiiiii

yok canım yaa köpek dişi diolar sanırım hani uzun varya vampirlerinki daha uzun oluyo o dişlerin yanındaki kırıldı... en arkanın bi önü yani

nası anlattım yalnız aferin bana

evet dolgu yapılıomus ama umrım yapılabilir böle bi ilginç kırılmıs cunku... dişlerine cok takık biriyimdir bide ben ve nedense hep beni bulur hey allahım

harıkasın pastaaam halledılır balım ya benım ne dıslerımı doldurdular

lazer muhabetinde bi ben kaldım

bende dahil olmak ısterdım cancaazım lakiin benim sıkıntım yok toplam 15 20 dkkada komple bitiyo benim işim, ben en basından berı agda yapıyorum, hatta bacaklarımdakiler okadar inceki agda bıle almıyo makınayla almak zorunda kalıyorum, bide ay takvımıne gore alıyorum ben olmayan tuylerımde seyreklesti lazer yaptırmayı bı ara dusundum hatta teyzemde egıtımını aldı ama sarı oldugu ıcın zaten olanlarıda almıcak lazerde o yuzden hıc oralı olmadım

bu ay takvimi dediğin dolunaya göremi minnakım:)

öğrendim işyerindeki arkadasım gecen yıl paket almıstı genital 350 16seanssss
Koltukaltı 200 ve üstü bitti neredeyse diyorrrrrrr ama sen dayanamazsn hassassın dio yaaaaaa

Kızlarrrrrrrrrrr hala kampanyada 350 diyor yaa16 seans süperr emla alın yada bi aksam gelin ben size uygular denerim dedi bazı ınsanlarda uyusmuyor dedı yaaaaaaaa ayy konusruken bile içim kıpır kıpır olduuuuu cesaret yok yaa(((((((((

bu ay takvimi dediğin dolunaya göremi minnakım:)

evet balım aycangülün topiğinden takip ediyorum o tarih veriyo ve saat o zamanda alıyorum bacaklarımda cok cok fazla etkisini gördüm böle bölük pörçük artık

İnşallah canım yaa

harikayım dimi bende bi kitap yazıyım diomusum

hahaha yaz kusum valla ılk alıcak olan benım

Niliim kesinlikle 1 diyoooruuummm

Son düzenleme:

inşallah pastammm

bencede 1 nilcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…