'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

görüşürüz nilcim kolay gelsin..

kızlar bende kacıyorum, klasik haftanın son gunu toplantısı olucak birazdan sonrada cıkıp istanbul trafigine atarım kendimi zaten

öpüyorum hepiniziiiiiiiiiii

Kızlar bu arada forum da okudum. Royal porselenler için en uygun yerler;

1) Mennan Çeyiz- Fatih
2) Orhan İthalat- Eminönü/ Sirkeci
3) Tünaydın Züccaciye -Şehremini (en uygun burasıymış, bernardodaki fiyatın yarısıydı yazmışlar)

Bilginize...:)))

okudum bende ya allahtan bernardodan begendıgım bısı yok su royaller ıcınde arastırmaya sorusturmaya baslayalım yaaaaa madem emınonundekı yurtdısından getıren yermıs ole yazmıslar ya ay heycan yaptım annaneme soledım bole bole dıye uyguna bulursak hemen alırmıyız dedım alırız dedı ben bırıktırıp sonra verıcem ona hoş almazda olsun ben genede bırıktırıcem

Canım nereden ögrendn bakayım sen güzel bilgler not edyorm

Berfinim bernardo linkni daha önce okmstm ama bak eve servs kargoloma olayları varmıs bugn arkdsm söledi ona kargyla getrmsler bde bu linktende teyit etmiş olduk

minnagım royal kardesligi yapcaz bu gidişle canım

ya varya ceyızımın en nadıde parcası olucaak kendısıı, deli aşık oldum aklımda ondan başka bişi yok bizimki ilk bakışta aşk oldu

ben varım kiiii :)

bende bakınıorm cnm öle yaptıgm bişi yok,
arzuya göre sitesine baksana orda çok orjinal seyler oluo beğenicen bişiler çıkar belki

günaydınlar:)

bernandoda barçaları bozuk diyor. aldığında parçalarına tek tek bakarsan sorun olmaz gibime geliyor.
nilde hiç sorun çıkmamaış mesela:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…