'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

berfincim alıntı yaptım ama takımlarımızı almak için güzel bir yolda buldum

bu orhan ithlata bir ara gidip arge yapayım diyorum sirkecideki cemile doğubankın arkasında kalıyor diye duymuştum burdaki yorumlardan biraz daha araştırırsam öğrenirim cemile indirimlerinide takip edip fiyat farklarına bakalım bernardodan almıcam parisimi ucuza alırsam iyidir 1300 gözden çıkardım ben o takıma değer

adı ne kızlar ben bugün gecikmezsem tünaydın ıma soryım??

paris antique,benning ve art modelleri bunları uğradığında sorarsan sevinirz canım

şehreminideki tünaydın trasnvaya ne kadar uzaklıkta tarif edermisin

benim evimin 2 sokak ilerdi teyzemin eski komsusu tünaydın:))
ee tramvaya 10 bilemedin 15 dk.
marka nedir?

Son düzenleme:

saol giz.. ben anneme 800tl dedim.. oo nekdar pahalı dedi düşün:) ben anca 800 verebilirim.. benm begendiğim bening modeli.. o anca 700 800 e iner die tahmin ediyorum.. toplu alırsak indirimde yapılır:S

kiminle konusuyorsun berfin?:44:

artık kendi kendime konuşcam

benim evimin 2 sokak ilerdi teyzemin eski komsusu tünaydın:))
ee tramvaya 10 bilemedin 15 dk.
marka nedir?

cadde üstündemi yoksa ara sokaklardamı bu merak ettiğim bide çapadaki hastanenin ordanmı aşağılara incez yoksa hep şu ana caddede hastanenin karşısındaki eczanelerin olduğu alandanmı geçicez buydu sormak istediğim canım

royal king bone china canım onların modellerini yazdım gidersen sorarsın

yok eczanelerın ordan canm aralara girmek gerekiyorr..
tamam inş.sorarım

saol canım

mennan çeyizide elif die bir arkadaş var forumdan beni fatihteki çeyizcisine götürebilceğini sölemişti o kesin biliyordur ondan tarif alır tranvayla aynı gün ikisine uğrarım

berfinim istiyorsan bir cumarteside buraları tarıyalım canım

birgün beklerim benim oralara bir cumartesi ama ben 3te cıkıyorum ayarlarız ben bir sorıyımda..

ben numaralarını aldım.. şarzım yok.. yoksa arayıp sorardım:S
gelirim canım ne demek:):):) şu optimumu aradan çıkaralım bernando çeklerimiz yanmasında.d
sonrada fatih e gideriz:)

ben numaralarını aldım.. şarzım yok.. yoksa arayıp sorardım:S
gelirim canım ne demek:):):) şu optimumu aradan çıkaralım bernando çeklerimiz yanmasında.d
sonrada fatih e gideriz:)

canım şimdi ibb haritadan baktım vatan caddesindiki historia avm den yukarda fatih camisine yakın ve fevzi paşa caddesinde imiş mennan çeyiz

mennan çeyize gidiş güzergahı tranvayla olsa indiğimizde 5 dakka taksiyede biner yürüyede biliriz ben bunları ufak ufak not alcam sende ararsan banada söle gmailime taslak oluşturalım unutmayalım

sirkecideki cemile ise doğubankın arkasında kalıyor diyelim orda değil şimdi onuda ibb den aratcam

berfinim biz hemen ocağın ilk günü 1 haftası gidelim canım bernardoya ben günlük takımın parçalarını bu hafta alcam heran yüzde 50 biter kalmıyım ortada

nillll gelince okursun.d

dün eklediğin mumluk vardıya. hani bnm şamdan sandığım limangoda bugun var.d habern olsun.d

gebzede şubesimi varımış canım

%50 inirim bi süreliğinemi:S
gebze olursa senn içinde iyi olur.. bi şekilde aldıktan sonra tren istasyonuna gideriz.. ordan sen bostancıya ben izmite:)
gebzeli bi arkdaş vardı. giriyodu bizim 2013e... gebzeye gidicem bernando için diyince gelince haber ver demişti.d
onuda çağırırız.. bilir oraları:)
önce fiyat araştırması yapalımda.d olmadı araştırdıtkan sonra gebzeden alırız:)

Son düzenleme:

aaaa süper olur canımda hangi ara buldun memnacığımı gebzede sen bakayım ayyy gebzede varsa hiç yol gözümde büyümez kiii

aaaa süper olur canımda hangi ara buldun memnacığımı gebzede sen bakayım ayyy gebzede varsa hiç yol gözümde büyümez kiii

Firma adı: Mennan Çeyiz
Adres: Hacı Ali Mah. İsmet Paşa Cad. No:24
Gebze Merkez, Gebze, Kocaeli
Telefon Numarası:
+90 262 641 09 58

canım netten buldum.. numarasından arayıp sorcam yine.. inş yukarı tarafda değildir.d
tren ters kalıo ozman:) ama olsun çeyiz avcılarıyız biz

ben geldimmmm fıstıklarr

mis gibi bi tatil günü gibisi yokkk

yine ne ceyizler buldunuz bakalım bende misafir yemek takımı bernardodan alıcam ama her urunu kaliteli değilmiş diye duydum

şimcik fatihtteki mennanı arar gebzedede yeriniz varmı die sorarız gebzeye gideriz

tünaydınıda buldum berfoo şimdi haritadada baktım arkadaşım dişçiye gidiyordu o sokaklarda ayrıca tansaş var kime sorsak söyle bunuda notlarıma aldım

MECİTBEY SOK. NO:43 TANSAŞ MARKET ARKASI D:1 UZUNYUSUF M. ŞEHREMİNİ FATİH / ŞEHREMİNİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…