mrb cnm izmirdeymişsin ama eğer istanbula gelirsen, royal bone china yemek takımlarını piyasanın 1-2 bin tl altına bulabilirsin.tabi ki nakit alımlarda çok indirim yapıyorlar. ama taksitte de piyasın çok altında bulabileceğinden eminim.
reklam olurmu bilmem ama bu ürünleri uygun bulabileceğin bir iki yer var. birisi fatihte mennan çeyiz,bir diğeride eminönü sirkecide ki orhan ithalat. orhan ithalat ve cemile mağazası aynı sanırım.zaten sirkecideki mağazaları da karşılıklı. eğer araştırdıysan royal bone china serisini cemile getiriyor yurt dışından.
ama bu mağazalara gideceksen, alıcı olarak gittiğini belli etmen gerekiyor.örneğin bir eleman çok yüksek fiyat çekiyor. oradaki mağaza sorumlusu fiyatta daha çok indirim yapabiliyor.
ben hala yemek takımımı karar verip alamadım ama piyası ii öğrendim.senin beğendiğin belli bi model varmı?
berfincim alıntı yaptım ama takımlarımızı almak için güzel bir yolda buldum
bu orhan ithlata bir ara gidip arge yapayım diyorum sirkecideki cemile doğubankın arkasında kalıyor diye duymuştum burdaki yorumlardan biraz daha araştırırsam öğrenirim cemile indirimlerinide takip edip fiyat farklarına bakalım bernardodan almıcam parisimi ucuza alırsam iyidir 1300 gözden çıkardım ben o takıma değer
adı ne kızlar ben bugün gecikmezsem tünaydın ıma soryım??
paris antique,benning ve art modelleri bunları uğradığında sorarsan sevinirz canım
şehreminideki tünaydın trasnvaya ne kadar uzaklıkta tarif edermisin
berfincim alıntı yaptım ama takımlarımızı almak için güzel bir yolda buldum
bu orhan ithlata bir ara gidip arge yapayım diyorum sirkecideki cemile doğubankın arkasında kalıyor diye duymuştum burdaki yorumlardan biraz daha araştırırsam öğrenirim cemile indirimlerinide takip edip fiyat farklarına bakalım bernardodan almıcam parisimi ucuza alırsam iyidir 1300 gözden çıkardım ben o takıma değer
kiminle konusuyorsun berfin?:44:
saol giz.. ben anneme 800tl dedim.. oo nekdar pahalı dedi düşün:) ben anca 800 verebilirim.. benm begendiğim bening modeli.. o anca 700 800 e iner die tahmin ediyorum.. toplu alırsak indirimde yapılır:S
artık kendi kendime konuşcam
benim evimin 2 sokak ilerdi teyzemin eski komsusu tünaydın:))
ee tramvaya 10 bilemedin 15 dk.
marka nedir?
cadde üstündemi yoksa ara sokaklardamı bu merak ettiğim bide çapadaki hastanenin ordanmı aşağılara incez yoksa hep şu ana caddede hastanenin karşısındaki eczanelerin olduğu alandanmı geçicez buydu sormak istediğim canım
royal king bone china canım onların modellerini yazdım gidersen sorarsın
saol canım
mennan çeyizide elif die bir arkadaş var forumdan beni fatihteki çeyizcisine götürebilceğini sölemişti o kesin biliyordur ondan tarif alır tranvayla aynı gün ikisine uğrarım
berfinim istiyorsan bir cumarteside buraları tarıyalım canım
saol canım
mennan çeyizide elif die bir arkadaş var forumdan beni fatihteki çeyizcisine götürebilceğini sölemişti o kesin biliyordur ondan tarif alır tranvayla aynı gün ikisine uğrarım
berfinim istiyorsan bir cumarteside buraları tarıyalım canım
ben numaralarını aldım.. şarzım yok.. yoksa arayıp sorardım:S
gelirim canım ne demek:):):) şu optimumu aradan çıkaralım bernando çeklerimiz yanmasında.d
sonrada fatih e gideriz:)
mennan çeyiz gebzede varmış.d
canım şimdi ibb haritadan baktım vatan caddesindiki historia avm den yukarda fatih camisine yakın ve fevzi paşa caddesinde imiş mennan çeyiz
mennan çeyize gidiş güzergahı tranvayla olsa indiğimizde 5 dakka taksiyede biner yürüyede biliriz ben bunları ufak ufak not alcam sende ararsan banada söle gmailime taslak oluşturalım unutmayalım
sirkecideki cemile ise doğubankın arkasında kalıyor diyelim orda değil şimdi onuda ibb den aratcam
berfinim biz hemen ocağın ilk günü 1 haftası gidelim canım bernardoya ben günlük takımın parçalarını bu hafta alcam heran yüzde 50 biter kalmıyım ortada
gebzede şubesimi varımış canım
%50 inirim bi süreliğinemi:S
gebze olursa senn içinde iyi olur.. bi şekilde aldıktan sonra tren istasyonuna gideriz.. ordan sen bostancıya ben izmite:)
gebzeli bi arkdaş vardı. giriyodu bizim 2013e... gebzeye gidicem bernando için diyince gelince haber ver demişti.d
onuda çağırırız.. bilir oraları:)
önce fiyat araştırması yapalımda.d olmadı araştırdıtkan sonra gebzeden alırız:)
aaaa süper olur canımda hangi ara buldun memnacığımı gebzede sen bakayım ayyy gebzede varsa hiç yol gözümde büyümez kiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?