şimcik fatihtteki mennanı arar gebzedede yeriniz varmı die sorarız gebzeye gideriz
tünaydınıda buldum berfoo şimdi haritadada baktım arkadaşım dişçiye gidiyordu o sokaklarda ayrıca tansaş var kime sorsak söyle bunuda notlarıma aldım
MECİTBEY SOK. NO:43 TANSAŞ MARKET ARKASI D:1 UZUNYUSUF M. ŞEHREMİNİ FATİH / ŞEHREMİNİ
ben geldimmmm fıstıklarr
mis gibi bi tatil günü gibisi yokkk
yine ne ceyizler buldunuz bakalımbende misafir yemek takımı bernardodan alıcam ama her urunu kaliteli değilmiş diye duydum
ben geldimmmm fıstıklarr
yine ne ceyizler buldunuz bakalımbende misafir yemek takımı bernardodan alıcam ama her urunu kaliteli değilmiş diye duydum
şimcik fatihtteki mennanı arar gebzedede yeriniz varmı die sorarız gebzeye gideriz
tünaydınıda buldum berfoo şimdi haritadada baktım arkadaşım dişçiye gidiyordu o sokaklarda ayrıca tansaş var kime sorsak söyle bunuda notlarıma aldım
MECİTBEY SOK. NO:43 TANSAŞ MARKET ARKASI D:1 UZUNYUSUF M. ŞEHREMİNİ FATİH / ŞEHREMİNİ
canım biz gizle gideriz.. sen 3te anca yanımıza gelebilcen ya oyüzden hani.. yoksa senin göstermen daha çok hoşumuza gider.dhe ben götürmim yani sen araştır böle aferin sana giz
ben geldimmmm fıstıklarr
günaydın canım arge yapıyoruzben hala yataktan çıkmadım süper ya
bende parisimi bernardodan almak isterdim ama 2 300 fiyatı ucuza bulma çabasındayım olmadı kızların alacağı beningi alırım porselenler çok kaliteli ama çağla biz sevgilimle haftasonu baktık oda parisi çok beğendi Eki Görüntüle 309076 Eki Görüntüle 309077
günaydın çağlammmmm
günaydın canım arge yapıyoruzben hala yataktan çıkmadım süper ya
bende parisimi bernardodan almak isterdim ama 2 300 fiyatı ucuza bulma çabasındayım olmadı kızların alacağı beningi alırım porselenler çok kaliteli ama çağla biz sevgilimle haftasonu baktık oda parisi çok beğendi Eki Görüntüle 309076 Eki Görüntüle 309077
bnde nişanlanmak istiyorum.. bnmde kaynanam beni arasın.. bende nişanlımla su torbası almak istiyorum..
veee bende bu saatte yatakta olmak istiyorum
günaydınnnn hanfendii:)
günaydın yagmurummmm
keyifler nasılll
evet bende begeniorum bunu canımmm ama kare oldugu icin istemiyorum ben yuvarlak alıcam
benim begendigim sitesinde yok sanırım göremedim, kabartmalı antik desenli bişey fiyatıda 2000 kusur olması lazım, bi aklım tabak işini en sona bırak diyo ama bakalımmm bazen napcamı sasırıyorum ya birsuru eksik var :26:
ohh yatak keyfii ne guzell
günaydın efendim
merak etmeyiniz hepsi de olur inşallahsen çalışıyomusun ki bugun berfincimm?
günaydın yagmurummmm
keyifler nasılll
evet bende begeniorum bunu canımmm ama kare oldugu icin istemiyorum ben yuvarlak alıcam
benim begendigim sitesinde yok sanırım göremedim, kabartmalı antik desenli bişey fiyatıda 2000 kusur olması lazım, bi aklım tabak işini en sona bırak diyo ama bakalımmm bazen napcamı sasırıyorum ya birsuru eksik var :26:
ohh yatak keyfii ne guzell
günaydın efendim
yağmurcum uygun olursan götürürsün biz erken gideriz cumartesi ikimizde uzağız o yüzden yoksa tabi sen götür
aaa yağmur darılmaya yer arıyon bence
berfinim bu dediklerin ve istediklerin olur canım benim merak etme
bu arada orhan ithalatıda buldum doğubanka çok ama çok yakın ve borsa lokantasının orda süper oldu bu acaba nilin gittiği yermidir sonra yukarıya mercanın ordan sapar çeyiz yerlerine gideriz kürkçü han vb yerlere
malesef işteyim:S 12e çıkıcam.. buluşursak ctesi bn anca öyle gelebilirim bu aradayağmurcum uygun olursan götürürsün biz erken gideriz cumartesi ikimizde uzağız o yüzden yoksa tabi sen götür
aaa yağmur darılmaya yer arıyon bence
berfinim bu dediklerin ve istediklerin olur canım benim merak etme
bu arada orhan ithalatıda buldum doğubanka çok ama çok yakın ve borsa lokantasının orda süper oldu bu acaba nilin gittiği yermidir sonra yukarıya mercanın ordan sapar çeyiz yerlerine gideriz kürkçü han vb yerlere
canlarrr günaydıınn ben geldimmmkızlar konu ne bilmiyorum tam okumadım ama gebzede bi mennan var eğer aynı mennandan bahsediyosak
canlarrr günaydıınn ben geldimmmkızlar konu ne bilmiyorum tam okumadım ama gebzede bi mennan var eğer aynı mennandan bahsediyosak
günaydın efendim
hoşgeldn ki
hayırlısı cağla inş:)
malesef işteyim:S 12e çıkıcam.. buluşursak ctesi bn anca öyle gelebilirim bu arada
bizde senden bahsediyodksana yakınmı yeri.. rica etsek gidip bakabilirmisin
günaydın efendim
tamam oldu anlaşıldı peki nediyim doğru ama ben adalara kadar gelsem sana uğramasam buluşmasam ne olur söle bakalım???
yakın tatlımm bakıyımm ama ne bakıcam ne sorucam mevuzuyu anlayamadım :26::26:
hoşbuldum tatlımm nasılsııınn
şükür cnm sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?