Geldim kızlar
Ben birşey sormak istiyorum şekerler, Bizim söz 2 sene sonra olucak. Şuan çeyizimde havlular tencere takımı yemek takımı ve çatal bıçak takımı var. Sizce daha neler alabilrim mutfak malzemeleri hariç onları en son almak istiyorum da
Geldim kızlar
Ben birşey sormak istiyorum şekerler, Bizim söz 2 sene sonra olucak. Şuan çeyizimde havlular tencere takımı yemek takımı ve çatal bıçak takımı var. Sizce daha neler alabilrim mutfak malzemeleri hariç onları en son almak istiyorum da
Adet bilmem canım ben pekte takılmamşuan ikimizde bi ortak hesap açtık para biriktiriyoruz. Her ayda bi cumhuriyet veya ata altın almayı planladık. 2 sene içinde ne yaptıysak ne biriktrdiysek o olucak cnm. Herşeyi kendimiz almak istiyoruz. Ondan yavas yavas bi kenardan başlıyım istiyorum bende canım.
Nevresim ve bornoz takımı evet olabilir tatlım bornoz takımları satan yerleri araştırmam lazım güzel alim bi tane dursun kenarda bozulmaz yahavlu çok kullanılan bişey 2-3 ayda birde 1 tane havlu alıp koysam kenara yeterli Teşekkür ederim kızlar listemin ilk 3ünde bunlar olsun aaa birde iç çamaşırları var :92::92::92::92:
bende yemek takımlarını falan son doneme bıraktım cunku sureklı yenılenıyoo ıcım akar gıder yenı modellere evdede bıton esya ıstemıyorum oyle bı gunluk bı mısafır yemek takımı yeter dolap bekletmem eşyaya sımdı bıle fazla olan herseyı atıyorum
Karacanın bu sene kampanyası vardı canım ordan aldım çokta beğendim.. Fikrimi değiştirmem ben genelde hemen aldım. Bari onlar çıksın aradan diye bide günlüklerimi alıcam kahvaltı takımı falan o kadar cnm şimdilik.
Yemek takımım
Eki Görüntüle 248242
ÇAtal bıçak setim :)
Eki Görüntüle 248243
Tencere setim
Eki Görüntüle 248246
bu tencere setini bende görmüştüm ve bayılmıştım :) rabbim nasip ederse bende aynısından alıcam :) mora ve lilaya bayılırım zaten :) güle güle agız tadı ile kullan inş. :)
Karacanın bu sene kampanyası vardı canım ordan aldım çokta beğendim.. Fikrimi değiştirmem ben genelde hemen aldım. Bari onlar çıksın aradan diye bide günlüklerimi alıcam kahvaltı takımı falan o kadar cnm şimdilik.
Yemek takımım
Eki Görüntüle 248242
ÇAtal bıçak setim :)
Eki Görüntüle 248243
Tencere setim
Eki Görüntüle 248246
Çok şıklar canımmm nefiiss yemekler yapıcan gunlerde gelsın bıan evveelll
Amin canım inş... :97::97::97::97: Hep hayalimdeler. Darısı hepimizin başına en iyisini en güzelini hakediyoruz..
kesinlikle canım aşka okadar emek harcıyoruz en guzelını hakedıyo yasadıgımız aşk
Selam kızlar nasılsınız. Uzunca bir adan sonra topiğe uğrayayım dedim.
İyi canım teşekkürler sen nasılsın ? :92::92:
selam kızlar atansaydım eğer 2012 gelini olacaktım allahın izniyle ama olmadı
çok zor geliyo kızlar 4 yıl oldu birlikteyiz artık ondan ayrı uyumak istemiyom ben ama yaaaaa
o da istemiyo ama maddi durum elvermiyo ki nasıl geçiniriz evlensek
inşallah ben de 2013 gelini olurum dua edin benim için de
Merhaba canım ben de iyiyim. Bir ara baya uğruyordum bu topiğe görünce yazayım dedim. Biz de 2013'ü bekleyenlerdeniz hayatımla bu sene yeni mezun olduk erkek arkdaşım da aralıkta askere gidecek ben de kpss kursuna başlıcam 2012 A kadro için . İş güç derken anca 2013 de evlenebiliez en yakın tarih olarak. Siz de durumlar nasıl?
çok zor geliyo kızlar 4 yıl oldu birlikteyiz artık ondan ayrı uyumak istemiyom ben ama yaaaaa
hoşgeldin ne zaman oldu yoktun
kızlar gıcıkcadı da yok bayağı bi oldu,haberi olan var mı???
ben bölge müdürünün yanında çalışıyorum :) ama bizimki Garanti bankası cumartesi falanda açık değil en geç (maaş ödemeleri olmazsa falan) 7de çıkıyorum maaş ödemesi olunca sarkıo bi tek..Kasa konusundada aslında en kolay Gişe çok kolay hemde admlar daha erken çıkıo..Her bankada öylemi bilemem ama ben 6dan sonra gişeci görmem genelde mis,sty ler müdürler bireysel ve ticari pörtföyler çalışıo 7ye kadar.. Ya ben yinede tam oalrak karar veremedim ama sevdm bankacılığı bilemem yined eokul bi bisinde :)Canm benm annem bir bankada müdür yardımcısı küçük şubelerde yogun olmaz. Ama ticari şubelere tahinin çıkarsa veya merkez şubelerde ana baba günü olur. Benim tercihim ben tercih etmem asla. Eve geldiğin saat belli değil kasa tutmayınca biliyosundur. Kimi bankalar cumartesi günüde çalıştırır. Allah kolaylık versin cnm :)
moralim çok bozukkkkkk ağlamak istiyorum yaaa
nişanlımın iznini vermemişler izne çıkamıo bayramda imzalamamış komutanı izin kağıdını yapılır mı bu yaaaa herkes çıkcak onlar içerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?