'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

nevresim takımları bornoz fln alabılırsın kuşummm ben ılk onları alıcam renk renkkk nevresım takımıııı

canım 2 sene varmış daha hemen sıkıştırma onları çok çok daha güzelleri çıktıkça onlarıda alasın gelir
yapabiliyosan para koy bi tarafa bence
benim daha hiçbişeyim yok düşün seneye evlenicez diyoruz

ama bizim iş durumları belimizi büktü bide kendimiz yapcaz herşeyimizi onun için bardağımıza kadar ikimiz birlikte alalım zamanı gelince alalım diyoruz zaten tayinci olcaz biz diyar diyar gezcezz onun için az olsun ,temiz olsun, kullanışlı olsun en önemlisi bizimm olsunn

ama dediğim gibi daha var senin ve güzel şeyleri almışsın bitek sandık çeyizinde ( eğer adetleriniz varda ) sardırılcak takımlar oluyorya hani yatak takımı falan biliyomusun onları yaptır ben hiç sevmiyorum ama annem bayılıyor dantelerini hazırlamış onların modası geçmiyor zaten o tip şeyleri yapabilirsin onun dışında bence kalanları daha sonra al

Adet bilmem canım ben pekte takılmam şuan ikimizde bi ortak hesap açtık para biriktiriyoruz. Her ayda bi cumhuriyet veya ata altın almayı planladık. 2 sene içinde ne yaptıysak ne biriktrdiysek o olucak cnm. Herşeyi kendimiz almak istiyoruz. Ondan yavas yavas bi kenardan başlıyım istiyorum bende canım.
Nevresim ve bornoz takımı evet olabilir tatlım bornoz takımları satan yerleri araştırmam lazım güzel alim bi tane dursun kenarda bozulmaz ya havlu çok kullanılan bişey 2-3 ayda birde 1 tane havlu alıp koysam kenara yeterli Teşekkür ederim kızlar listemin ilk 3ünde bunlar olsun aaa birde iç çamaşırları var :92::92::92::92:

bende yemek takımlarını falan son doneme bıraktım cunku sureklı yenılenıyoo ıcım akar gıder yenı modellere evdede bıton esya ıstemıyorum oyle bı gunluk bı mısafır yemek takımı yeter dolap bekletmem eşyaya sımdı bıle fazla olan herseyı atıyorum

Karacanın bu sene kampanyası vardı canım ordan aldım çokta beğendim.. Fikrimi değiştirmem ben genelde hemen aldım. Bari onlar çıksın aradan diye bide günlüklerimi alıcam kahvaltı takımı falan o kadar cnm şimdilik.
Yemek takımım

ÇAtal bıçak setim :)

Tencere setim

bu tencere setini bende görmüştüm ve bayılmıştım :) rabbim nasip ederse bende aynısından alıcam :) mora ve lilaya bayılırım zaten :) güle güle agız tadı ile kullan inş. :)

bu tencere setini bende görmüştüm ve bayılmıştım :) rabbim nasip ederse bende aynısından alıcam :) mora ve lilaya bayılırım zaten :) güle güle agız tadı ile kullan inş. :)

saol canımmm geçen eylülde aldım ben ceyiz seti olarak geçiyodu 3 ü 1.398.00 tl diFırsatı kaçırmıyım dedim aldım :) siyahıda vardı siyah pek sevmiyorum rengarenk olsun istiyorum. Bu senede çay setimi kahvaltı takımımı bornoz ve nevresim takımımı alıp koyucam kenara demin plan yaptık :97::97::97::97: Hiç değilse birazcık masraflı seyler çıksın aradan..

kesinlikle canım aşka okadar emek harcıyoruz en guzelını hakedıyo yasadıgımız aşk

vet tatlım katılıyorumm.. Okadar çok istiyorum ki içime sinen eşyalarım ve evim olsun geçen sene bi yatak odası takımı begendim hala gözüm onda ( Başkasını kabullenemem o dedim mi bitmiştir olay en güzelinide getirseler onu isterim ama birazcık pahalı kız tarafı yatak odasını alıcagı için ben alıcam para biriktirip

selam kızlar atansaydım eğer 2012 gelini olacaktım allahın izniyle ama olmadı

çok zor geliyo kızlar 4 yıl oldu birlikteyiz artık ondan ayrı uyumak istemiyom ben ama yaaaaa

o da istemiyo ama maddi durum elvermiyo ki nasıl geçiniriz evlensek

inşallah ben de 2013 gelini olurum dua edin benim için de

İyi canım teşekkürler sen nasılsın ? :92::92:

Merhaba canım ben de iyiyim. Bir ara baya uğruyordum bu topiğe görünce yazayım dedim. Biz de 2013'ü bekleyenlerdeniz hayatımla bu sene yeni mezun olduk erkek arkdaşım da aralıkta askere gidecek ben de kpss kursuna başlıcam 2012 A kadro için . İş güç derken anca 2013 de evlenebiliez en yakın tarih olarak. Siz de durumlar nasıl?

[COLOR="#EE82EE"]Sanırım burda en uzun soluklu benim 6 senedir birlikteyiz 20 yaşındayım hayatımın anlamıda 25 yaşında şuan açıktan okuyoruz. O 3. sınıfa geçti bende ikinci üniversiteme başlıycam bu sene. Askerliğide var 2013 de ancak isteme olur ama bugun itibariyle kesin tarih belirterek 2014 geliniyim Çalışıyorum cnm geçici olarak. para biriktirmeye devam.

Esra'cım inş. canım sende olursun bizde oluruz Allah hayırlısı neyse onu yazsın kaderimize.
[/COLOR]

hoşgeldin ne zaman oldu yoktun

kızlar gıcıkcadı da yok bayağı bi oldu,haberi olan var mı???

Tanımıyorum tatlım ben ama görürsem eğer söylerim

ben bölge müdürünün yanında çalışıyorum :) ama bizimki Garanti bankası cumartesi falanda açık değil en geç (maaş ödemeleri olmazsa falan) 7de çıkıyorum maaş ödemesi olunca sarkıo bi tek..Kasa konusundada aslında en kolay Gişe çok kolay hemde admlar daha erken çıkıo..Her bankada öylemi bilemem ama ben 6dan sonra gişeci görmem genelde mis,sty ler müdürler bireysel ve ticari pörtföyler çalışıo 7ye kadar.. Ya ben yinede tam oalrak karar veremedim ama sevdm bankacılığı bilemem yined eokul bi bisinde :)

moralim çok bozukkkkkk ağlamak istiyorum yaaa

nişanlımın iznini vermemişler izne çıkamıo bayramda imzalamamış komutanı izin kağıdını yapılır mı bu yaaaa herkes çıkcak onlar içerde

cnm yaa çok sinr oldum..Ama canını sıkma herşeyde bir hayır vardır..ne diyelm..

dualarımız seninlede artık tatlım hoşgeldiinnn

Selam kızlar nasılsınız. Uzunca bir adan sonra topiğe uğrayayım dedim.

Hoşgeldin tatlım nasısıınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…