ben bölge müdürünün yanında çalışıyorum :) ama bizimki Garanti bankası cumartesi falanda açık değil en geç (maaş ödemeleri olmazsa falan) 7de çıkıyorum maaş ödemesi olunca sarkıo bi tek..Kasa konusundada aslında en kolay Gişe çok kolay hemde admlar daha erken çıkıo..Her bankada öylemi bilemem ama ben 6dan sonra gişeci görmem genelde mis,sty ler müdürler bireysel ve ticari pörtföyler çalışıo 7ye kadar.. Ya ben yinede tam oalrak karar veremedim ama sevdm bankacılığı bilemem yined eokul bi bisinde :)
cnm yaaçok sinr oldum..Ama canını sıkma herşeyde bir hayır vardır..ne diyelm..
Adet bilmem canım ben pekte takılmamşuan ikimizde bi ortak hesap açtık para biriktiriyoruz. Her ayda bi cumhuriyet veya ata altın almayı planladık. 2 sene içinde ne yaptıysak ne biriktrdiysek o olucak cnm. Herşeyi kendimiz almak istiyoruz. Ondan yavas yavas bi kenardan başlıyım istiyorum bende canım.
Nevresim ve bornoz takımı evet olabilir tatlım bornoz takımları satan yerleri araştırmam lazım güzel alim bi tane dursun kenarda bozulmaz yahavlu çok kullanılan bişey 2-3 ayda birde 1 tane havlu alıp koysam kenara yeterli Teşekkür ederim kızlar listemin ilk 3ünde bunlar olsun aaa birde iç çamaşırları var :92::92::92::92:
Karacanın bu sene kampanyası vardı canım ordan aldım çokta beğendim.. Fikrimi değiştirmem ben genelde hemen aldım. Bari onlar çıksın aradan diye bide günlüklerimi alıcam kahvaltı takımı falan o kadar cnm şimdilik.
Yemek takımım
Eki Görüntüle 248242
ÇAtal bıçak setim :)
Eki Görüntüle 248243
Tencere setim
Eki Görüntüle 248246
dualarımız seninlede artık tatlım hoşgeldiinnn
Hoşgeldin tatlım nasısıınnnn
ortak para biriktirmeniz çok güzel şimdiden bizde o işi evlenince yapcaz ikimizde memur ve doğuda olcaz çok eşya almıcaz küçük sevimli olcak herşeyimiz evlenirken kredimizi çekcez örneğin: 20bin onu 2bin 2bin ödeyebiliriz geriye bakalım Allah yardımcımız olsunn bide para biriktirmek için beklemicez beraber yapcaz ,zaten tecrübeli arkadaşlar doğu görevini yaparken borç ödemenin rahat oldğunu söylüyor
takımlarına bayıldımm karacanın websitesi beni mahvediyo zatençelik tencerede karaca pek iyi çıkmıyomuş ama evli arkadaşlardan biliyorum emsan ve korkmaz diyorlar hep websitelerine bakın emsanın güzel şeyleri var çelikler ordan teflonları karacadan alcam kardeşim benden önce evlendi onun tecrübeleri bunlar
selam kızlar atansaydım eğer 2012 gelini olacaktım allahın izniyle ama olmadı
çok zor geliyo kızlar 4 yıl oldu birlikteyiz artık ondan ayrı uyumak istemiyom ben ama yaaaaa
o da istemiyo ama maddi durum elvermiyo ki nasıl geçiniriz evlensek
inşallah ben de 2013 gelini olurum dua edin benim için de
Merhaba canım ben de iyiyim. Bir ara baya uğruyordum bu topiğe görünce yazayım dedim. Biz de 2013'ü bekleyenlerdeniz hayatımla bu sene yeni mezun olduk erkek arkdaşım da aralıkta askere gidecek ben de kpss kursuna başlıcam 2012 A kadro için . İş güç derken anca 2013 de evlenebiliez en yakın tarih olarak. Siz de durumlar nasıl?
Bizim de 3 yıl bitti 4. yılımıza girdik hayatımla.Ben 22 o 25 yaşında. Mezuniyet törenimde babam ve bütün ailemle tanıştı ben daha önce tanışmıştım onun ailesiyle. Bir ara askere gitmeden söz filan yapmayı düşündük ondan bir yıl sonra nişan bir yıl sonrada düğün ama sonra askere gidicek devamlı ailesine gitmeler gelmeler olması lazım o yok bende tek başıma bir süre sonra bunlardan yorulabilirim ilişkimiz daha da gerginleşebilir hem de ben kpssye hazırlanıcam kafam bölünmesin diye önceliği işimize verdik o da kısa dönem mi uzun dönem mi yapcak belli değil ona göre bir planlarımıza yön vericez uzun süre nişanlı veya sözlü kalmak istemedik 2013'ün mart-nisanı gibi siteme söz nişan filan düşündük en geç eylül gibi de düğün. Şu an işimiz yok çünkü kime desek herkes önce bir iş dedi zaten biz de iş olmadan evlenmeyecektik ki sadece söz nişan düşünüyorduk ama şimdi 2 yıl boyunca o süreci işsiz filan kaldıramaycağımızı anladık.Şimdiki değişen planlarımız bunlar ama elbette hayat bu ne olacağı belli olmaz.
Bizim de 3 yıl bitti 4. yılımıza girdik hayatımla.Ben 22 o 25 yaşında. Mezuniyet törenimde babam ve bütün ailemle tanıştı ben daha önce tanışmıştım onun ailesiyle. Bir ara askere gitmeden söz filan yapmayı düşündük ondan bir yıl sonra nişan bir yıl sonrada düğün ama sonra askere gidicek devamlı ailesine gitmeler gelmeler olması lazım o yok bende tek başıma bir süre sonra bunlardan yorulabilirim ilişkimiz daha da gerginleşebilir hem de ben kpssye hazırlanıcam kafam bölünmesin diye önceliği işimize verdik o da kısa dönem mi uzun dönem mi yapcak belli değil ona göre bir planlarımıza yön vericez uzun süre nişanlı veya sözlü kalmak istemedik 2013'ün mart-nisanı gibi siteme söz nişan filan düşündük en geç eylül gibi de düğün. Şu an işimiz yok çünkü kime desek herkes önce bir iş dedi zaten biz de iş olmadan evlenmeyecektik ki sadece söz nişan düşünüyorduk ama şimdi 2 yıl boyunca o süreci işsiz filan kaldıramaycağımızı anladık.Şimdiki değişen planlarımız bunlar ama elbette hayat bu ne olacağı belli olmaz.
İyiyim Minnakcım sen nasılsın. Bir üstte son gelişmeleri yazdım.Bu arada kızlar gçen ay ben de çeyizlere başladım daha 2 sene olmasına rağmen. Mutfak için büyük parçaları aldım daha doğru annem ve babam aldı. Geri kalanları da ben işe girince kendim alıcam inşallah. Fotolarını bulursam eklicem pcden.
bende iyiim tatlım kavustum askerime tadını cıkarıyorum şimdilik, okudum gelısmelerı hayırlısı olsunda canım benım hepımız 2013 yazında gelın olalımmm o gunlerı ıple cekıyorummmm artık
araya daldımm ama askerime kavuştum diyince bi gözün aydın demek istedim canımm
hoşgeldin canımm bende yeniyim ama olsun hoşgeldin diyimmkpss zor uğraş çeken bilirr Allah gönlünüze göre versin inşallah bakalım bizde bekliyoruz ben atandım sırada can yoldaşım var
hep bu kpss derdi herkesi bekletiyo ben mağdur olduğum için onun yüzünden bekleyen görünce ekstra üzülüyorumm
1-2 seneye herşeyi halledersiniz canım mezuniyet olmuşya gerisi hemen olur askerliği aradan çıkarın yeteralgıda seçicilik oldu bende kpss diyeni hemen yakalıyorum
Evet canım haklısın bende uzatmak istemiyorum arayı. Hatta aileleri hiç ama hiç sokmak istemiyorum araya ben hiç gelemem öyle şeylere biz evleniyoruz sonucta kimse karışmasın ailelerden. Bide sevmeyince bi krer hiç sevemiyorum o yüzden daha ailesiyle tanışmadım Daha zaman var çünkü
Hayırlısı olsun demekten başka hiç bişi gelmiyo elden Canım.
bende iyiim tatlım kavustum askerime tadını cıkarıyorum şimdilik, okudum gelısmelerı hayırlısı olsunda canım benım hepımız 2013 yazında gelın olalımmm o gunlerı ıple cekıyorummmm artık
Çok sevindim canım ne güzel kavuşmuşsunuz darısı bizim başımıza olacak inşallah. Dün hayatımla askerlik şubesine gittik başvurusunu yaptı pazartesi de muayene için giecek büyük ihtimal aralıkta asker . İçim şimdiden bir tuhaf oldu ya.
ayyy kızlar ne hızlı gidiyorsunuz,yakalayamıyorum amaaaa
bu arada ikinci üniversite okumaya karar verdim,malum bizim memlekette yok benim bölüm,baba gibi 88 ales puanım gümledi elimde.
bari açıktan bi üni daha okuyayım,hayatıma renk gelsin dedim.
iyi demiş miyim???
Ben daha ilk kez giricem yeni mezun oldum okulla hazırlanmam diye bu sene pek umursamadım ama bu 1 seneyi ayırıcam inşallah kursa da yazıldım 10 ekimden başlaycak hayatımda aralıkta askere gidicek o yokken ben de dersler gömülürüm artık kafam dağılır diye düşünüyorum.Önce işlerimize yoğunlaşacağız inşallah olur da 2013te planlarımız suya düşmez. Sizin durumlar nasıl canım öğretmen misin sen yoksa A veya B gurubundan mı sınava girdin? [/B]
ayyy kızlar ne hızlı gidiyorsunuz,yakalayamıyorum amaaaa
bu arada ikinci üniversite okumaya karar verdim,malum bizim memlekette yok benim bölüm,baba gibi 88 ales puanım gümledi elimde.
bari açıktan bi üni daha okuyayım,hayatıma renk gelsin dedim.
iyi demiş miyim???
Kızlar aldığım bir kaç çeyz ürününü fotolarını kaydettiğim doyayı buldum ekliyorum birazdan.
Evett canım harika etmişsinnnn Bende başlıycam bu sene açıktan üniversite üniversitedir
Hangi bölüm düşünüyosunn canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?