'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Doğrudur canım garantiyi bilmiyorum. Annem yapı kredide Allah kolaylık versin canım :)

ortak para biriktirmeniz çok güzel şimdiden bizde o işi evlenince yapcaz ikimizde memur ve doğuda olcaz çok eşya almıcaz küçük sevimli olcak herşeyimiz evlenirken kredimizi çekcez örneğin: 20bin onu 2bin 2bin ödeyebiliriz geriye bakalım Allah yardımcımız olsunn bide para biriktirmek için beklemicez beraber yapcaz ,zaten tecrübeli arkadaşlar doğu görevini yaparken borç ödemenin rahat oldğunu söylüyor

takımlarına bayıldımm karacanın websitesi beni mahvediyo zaten çelik tencerede karaca pek iyi çıkmıyomuş ama evli arkadaşlardan biliyorum emsan ve korkmaz diyorlar hep websitelerine bakın emsanın güzel şeyleri var çelikler ordan teflonları karacadan alcam kardeşim benden önce evlendi onun tecrübeleri bunlar

Bizim de 3 yıl bitti 4. yılımıza girdik hayatımla.Ben 22 o 25 yaşında. Mezuniyet törenimde babam ve bütün ailemle tanıştı ben daha önce tanışmıştım onun ailesiyle. Bir ara askere gitmeden söz filan yapmayı düşündük ondan bir yıl sonra nişan bir yıl sonrada düğün ama sonra askere gidicek devamlı ailesine gitmeler gelmeler olması lazım o yok bende tek başıma bir süre sonra bunlardan yorulabilirim ilişkimiz daha da gerginleşebilir hem de ben kpssye hazırlanıcam kafam bölünmesin diye önceliği işimize verdik o da kısa dönem mi uzun dönem mi yapcak belli değil ona göre bir planlarımıza yön vericez uzun süre nişanlı veya sözlü kalmak istemedik 2013'ün mart-nisanı gibi siteme söz nişan filan düşündük en geç eylül gibi de düğün. Şu an işimiz yok çünkü kime desek herkes önce bir iş dedi zaten biz de iş olmadan evlenmeyecektik ki sadece söz nişan düşünüyorduk ama şimdi 2 yıl boyunca o süreci işsiz filan kaldıramaycağımızı anladık.Şimdiki değişen planlarımız bunlar ama elbette hayat bu ne olacağı belli olmaz.

dualarımız seninlede artık tatlım hoşgeldiinnn

Hoşgeldin tatlım nasısıınnnn

İyiyim Minnakcım sen nasılsın. Bir üstte son gelişmeleri yazdım. Bu arada kızlar gçen ay ben de çeyizlere başladım daha 2 sene olmasına rağmen. Mutfak için büyük parçaları aldım daha doğru annem ve babam aldı. Geri kalanları da ben işe girince kendim alıcam inşallah. Fotolarını bulursam eklicem pcden.

Bende emsan istedim canım ama okadar pahalıki 6 parça 550 lira ben bi tencereye o kadar vermeem canım korkmaz falan olabilir yani 1 kere alınıyo ama maddi durumum el vermez ona içim gider vitrinde saklarım
Bizdew birlikte yapıyoruz canım benim krediyle aram iyi değil hayatta çektirmem de çekmemde çünkü ben borcum olunca rahat edemiyorum elimde para varsa yaparım alırım ama yoksa almam. Benimki 5 ay önce kredi kartı almış 500 tllik kapattırdım sen ne yapmaya çalışıyosun diye. Hesap açar banka kartını kullanır içinde para varsa yoksa yok. Biraz cimri tutumlu olabilirim ama böyleyim

hoşgeldin canımm bende yeniyim ama olsun hoşgeldin diyimm kpss zor uğraş çeken bilirr Allah gönlünüze göre versin inşallah bakalım bizde bekliyoruz ben atandım sırada can yoldaşım var

hep bu kpss derdi herkesi bekletiyo ben mağdur olduğum için onun yüzünden bekleyen görünce ekstra üzülüyorumm

1-2 seneye herşeyi halledersiniz canım mezuniyet olmuşya gerisi hemen olur askerliği aradan çıkarın yeter algıda seçicilik oldu bende kpss diyeni hemen yakalıyorum

Evet canım haklısın bende uzatmak istemiyorum arayı. Hatta aileleri hiç ama hiç sokmak istemiyorum araya ben hiç gelemem öyle şeylere biz evleniyoruz sonucta kimse karışmasın ailelerden. Bide sevmeyince bi krer hiç sevemiyorum o yüzden daha ailesiyle tanışmadım Daha zaman var çünkü

Hayırlısı olsun demekten başka hiç bişi gelmiyo elden Canım.

bende iyiim tatlım kavustum askerime tadını cıkarıyorum şimdilik, okudum gelısmelerı hayırlısı olsunda canım benım hepımız 2013 yazında gelın olalımmm o gunlerı ıple cekıyorummmm artık

Aslında bende düşünüyorum kpssye girmeyi teknik lise pc programlama mezunuyum. Ayrıcada ön lisans pc programlama okudum şimdide sosyoloji okuycam Hiç bi bilgim yok kpssyle ilgili bende girmek istiyorum. Ama nasıl olur hiç bilmiyorum. Bu sene girsem mi ki acaba ;?

araya daldımm ama askerime kavuştum diyince bi gözün aydın demek istedim canımm

Ben daha ilk kez giricem yeni mezun oldum okulla hazırlanmam diye bu sene pek umursamadım ama bu 1 seneyi ayırıcam inşallah kursa da yazıldım 10 ekimden başlaycak hayatımda aralıkta askere gidicek o yokken ben de dersler gömülürüm artık kafam dağılır diye düşünüyorum. Önce işlerimize yoğunlaşacağız inşallah olur da 2013te planlarımız suya düşmez. Sizin durumlar nasıl canım öğretmen misin sen yoksa A veya B gurubundan mı sınava girdin?

Evet canım hayırlısı ne ise o olsun. Bir an düşündüm ha şimdi sözlenmişisiz nişanlanmışız ha düğünden 4-5 ay önce sonuçta biz zaten birbirimizi 3 senedir tanıyoruz o amana 5 olcak sonuç gene 2013 olacak düğün tarihi kısaymayacak. Bir de işin içine aileleri sokmayalım 2 yıl boyunca dedik daha doğrusu ben dedim erkek arkdaşım da onayladı. ŞPimdilik sadece ailelerimizn birlikteliğimizden haberi var onun ailesi beni sevdi benim ailem de onu beğendi bir sorun yok gibi.

Çok sevindim canım ne güzel kavuşmuşsunuz darısı bizim başımıza olacak inşallah. Dün hayatımla askerlik şubesine gittik başvurusunu yaptı pazartesi de muayene için giecek büyük ihtimal aralıkta asker . İçim şimdiden bir tuhaf oldu ya.

inşallah canım ah bıde dusse su askerlık Allah'ın ıznıyle.

ayyy kızlar ne hızlı gidiyorsunuz,yakalayamıyorum amaaaa

bu arada ikinci üniversite okumaya karar verdim,malum bizim memlekette yok benim bölüm,baba gibi 88 ales puanım gümledi elimde.
bari açıktan bi üni daha okuyayım,hayatıma renk gelsin dedim.
iyi demiş miyim???

Kızlar aldığım bir kaç çeyiz ürününü fotolarını kaydettiğim dosayı buldum ekliyorum birazdan.

Son düzenleme:

Evett canım harika etmişsinnnn Bende başlıycam bu sene açıktan üniversite üniversitedir
Hangi bölüm düşünüyosunn canım

ben öğretmenim canım biz geç girdik sınavlara ben 2008 mezunuyum hayatım 2007. başka işler yaptık o zamanlar 2010 da girdik sınava atanamadık ben haziranda ek atamayla girdim o bekliyo hala çok sıkı ders çalış bu kışını iyice ona hazırla çünkü gerçekten hergeçen yıl yığılma oluyor insanların tek umudu artık özel sektör fos

büyük cesaret kularımm ben hayatta istemem bidaha aman uğraşamam zaten hazırlıkla birlikte 5 yıl okudum 3 yıldırda çalışıyorum yok yok kalsın

enaaammm ne kadar çokörtmen varmış burdaaa... ben de ingilizce öğretmeniyim geçen yıl atandım, sevgilimde türkçe öğretmeni rabbime binlerce kez şükür aynı ile atandık ikimizde kayserideyiz... hele bi gelsn askerden bi gelsiiinnnnnnnnnn

Evett canım harika etmişsinnnn Bende başlıycam bu sene açıktan üniversite üniversitedir
Hangi bölüm düşünüyosunn canım

aaaaa ben seni açıköğretim başlığında gördümdü yaaa.
ben pdr mezunuyum,alanıma yararlı olsun dedim. ya sosyoloji ya da insan kaynakları diye düşünüyorum.
ikinci üni. başvurularını aradım taradım bulamadım,galiba henü açılmamış.geçen yıl da ekimdeymiş zaten.
bu sefer benim adam da ben de ikinci okuyacağım diyo. kıskandı beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…