giz sen ayarlarsın.. ben haletmeye çalışcam.. eve geç gitmem sorun oluyor. ama o gün için ayarlarım.. haydarpaşa tren 2 saat sürüyo.. harem otobüs 1 saat eve gitmem 1bçğu buluyor..
gulhdeinn sanırım adın güldenparis antique,benning ve art modellerin fiyatını soruyoruz.. 3 4 takım beraber alınca fiyatı ne olur.. peşin taksit fark edermi vb:) :)
hayırlısı cağla inş:)
malesef işteyim:S 12e çıkıcam.. buluşursak ctesi bn anca öyle gelebilirim bu arada
bizde senden bahsediyodksana yakınmı yeri.. rica etsek gidip bakabilirmisin
evet tatlım ismim güldenacilmi bu kızlar iş çıkışı sorsam biriniz özelden numaranızı verseniz o zaman msj atsam yada arasam.. ya da eve geçince forumdan yazarım fiyatları.. eğer acilse izin alıyım çıkayımm :26::26:
canım bu mennan çeyiz nerde.. yukarı taraftdamı yolun üstündemi yoksa tren istasyonunun taraftamı..
tatlım hiç gebzeye geldnmi? şimdi mennan çeyiz çarşıda yeni çarşıda.. istasyonda trenden indikten sora çarşıya giden minibüse biniyosunn bi cami var yanında iniyosun ordan dümdüz aşağı iniyosun meydan var orayı falan geçiyosun ilerliyosun işte 4 yol çıkıyo ordan sola dönüyosun yeni çarşı orası o caddede sol tarafta :26::26::26: burdan ne kadar yardımcı olabilirm bilmiyorum
canım benm ya:) sen ne iyi birisin..
evet çok acil izin almalısın.. yarın düğünümüz olabilir çünkü:)
ozman sorun yok:) gerçi pek bilmiyorumda oraları:) gidiceğimiz yer tren istasyonuna uzak olmasın yeter:)
otagarına geldim.. şifa mahlesine geldim.. gebze centere bide..
tamam çıkışta uğrar güzelce not alırrımm eve girer girmezz forumdan sizlere bildiririm
canım banada annem yuvarlak al diyor mubahome.com oraya bak istersen vardır belki,belkide oraya bakıyorsun yoktur merak ettim bende bir ara country serisini beğenmiştim hoş hala beğeniyorumda
fena değil keyfim yaa yarın beni onlara davet etmişti benimki yine söledi ya ne işim var dedım bozuldu uff yaaaaaa ne desem batıyor yaa ne dicem yaa ayıp ama yaa gitmem çekiniyorum ne işim var künefe yicekmişimm
güldencim sen eve geçerken uğrayabilirsen sorarmısın fiyatlar nasılmış
paris antique, art ve benning porselenler canım
Yakaladım seni
tatlışımmmmmmmmmnasılsıınnn?? napıyosuuunn?? görüşemiyouz ya
Yakaladım seni
bernardoya tekrar baktım verdigin siteye baktım canım goremedim...
bildigin yuvarlak ama kendinden desenli böle iki çeşidi var
benim aklımdaki ilk o, sonra country serisi bir de seyi begeniorum bu da son gelen serilerinden biri Shine Platinium,
aslında ben tabaklarımı bardak setime uyarlamaya calısıyorum tatlım, bardak setim Bridal ya da Zest olucak
Bridal'ı alırsam shine platinium gibi sade birşey almam gerek cunku bridal bardaklarının desenleri yogun, zest alırsam da country tarzı desenli bişeyler tercih edebilirim...
hem bardak hem tabak desenli olursa sofrayı boğar, ona göre karar vericem yani....
aaa ne guzel canım yaa bence cok da cekinmemek lazım, sonra iş ciddiye bincegi zaman zorlanıyosun benden solemesi, arada git tanı bence ailesini fırsatın varsa
kovalamacamı oynuyoruz
giz sende beni kovala
Ya inanmayacaksın ama seni yakalamaya çalışıyorum ne zamandır İyiyim ben sen ne yapıyorsun
Merhaba kızlar nasıl gidiyor hazırlıklar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?