'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ay çok güldümmm canım yaa buralardayım ben ama bu hafta pek girme fırsatım olmadı foruma yoğundum fazlasıylaaa bugün gelen giden yokken açıyım dedimm

Farkettim giremediğiniz bu hafta herkes çok yoğundu zaten sıkıldım çok ocak gelsede herkes rahatlasa biraz...

1 kez gitmiştim zorla 15dk.oturmustum ama ya annem hiç sevmiyorr böle şeyleri yaa uff ama yaa

benim annem de sevmiyo tatlım biliyosun az çok işte, onun yuzunden olmustu biraz da gidememiştim cagırdıkları halde, sonra sıkıntısını ben cektim ama anneme bişey olmadı yani

Farkettim giremediğiniz bu hafta herkes çok yoğundu zaten sıkıldım çok ocak gelsede herkes rahatlasa biraz...

kıyamaki hiç sanaa bizim işler ocakta falan iyice yoğunlaşır inşaat sektörü olduğundan insannlar projelerini kıştan çizdirip mart sonunda yapmak istiyolar o yüzden yoğunluk çok oluyo

benim annem de sevmiyo tatlım biliyosun az çok işte, onun yuzunden olmustu biraz da gidememiştim cagırdıkları halde, sonra sıkıntısını ben cektim ama anneme bişey olmadı yani

annem dıyor ki sonra bana laf ederler bak nasıl çıkıyor bak nasıl geliyor bize annesi ne rahat derler diyor demezler diyorum onlar derler kızım gelin olunca
oda kısmet olursa puff napcam ben ya askım da anlayıssız yine trip yapıyor,ama ya anla beni diyorum ben kızım nie köt bişey yapmıcaz ki diyor bize davetlisin künefe yapılcak sana özel diyor kızdı

anneciğinde haklı tatlımm çünkü insanların ne diyeceği hiç belli olmuyo.. çok gidersin laf olur hiç gitmessin yine laf olur.. benim annemde o konuda öle yüz göz olmaya gerek yok herşey vvaktiyle olur der.. :26::26: erkek arkadaşında ailesiyle senin aran iyi olsun istiyodur o yüzden ısrar ediyodur işin zor tatlım :44::44:

rahat rahat gelip gitme ama evleneceksen eger artık kesinse bazı seyler butun aile birarada iken arada sırada gidebilirsin, bizim tanısma olayı ailelerin icinde oldu annem de senin annenin kafadan oldugu icin ama ben sıkılıp bunaldım yani

aileler arası diyalogdan annesi ile tanıstıgım ilk gun kabus gibi oldu ve hala onun etkileri var uzerimde

annemde hala kayınvalidemle olan ilişkme karısma hakkıını goruyo kendinde bikere o tavrı aldı cunku ben izin verdim ve ole devam ediyo

sen goruyosun yasadıklarımı, ben uzuluyorum haliyle... kendi annen bile olsa eş olayı bambaska bence, herkes biyere kadar karısmalı

yüzgöz olmıcaksın asla kayınvalide sonucta ama hep kaçmak hep kaçmak da olmuyor

dengeyi kurman lazım

ben doğuluyum.. sevdicekte öyle.. zaten uzagız birbirimize:) birbirimizi görmüyoken ailesini hiç göremem:):):)
çağlam doğru diyor..ablam çok fazla zorlanmıştı. birden damdan atlat gibi hiç görmediğin birine anne diyosun.. bide gidip onla alışveriş yapıyosun:)
ama bizim adetlere göre yanlış:) bn nişan falan olmadan gitmem herhalde.. hatta annem ablam nişanlıyken bile ablamın oraya gitmesine izin vermiyodu..
bnm ailem bunları düşünüyoken karşı taraf neden düşünmesin diye geçiyor içmiden.. hani bnm annem gitme yanlış bi davranış diye bakar olaya.. onun aileside gelmesi yanlıştı die bakabilir..
yagmur bunlar bnm ve sevdiceğimin ailesi için geçerli. sen azcok biliosundur karşı aileyi.ona göre hareket et:)

evet tatlımm o dengeyi yakalamak lazım

berfinim ben doğulu değilim ama bizde de öyle... ben nişanlıyım artık yani biyerde ve hala annem beni onların evine gondermiyor bayram seyran haricinde

kayınvalidemin de cok meraklısı değilim... ama bu işleri zorlaştırıyor karsı tarafla iletişimimim sekteye ugruyor ve yanlıs anlasılmalar yasıyoruz

e bu kime zarar veriyo? ne kayınvalideeme ne de anneme olan bana ve benim ilişkime oluyo bi sorun cıktımı...

bana sacma geliyor, evleneceksin artık yani onlar senin ailen olacak, o aileyi ne kadar tanırsan o kadar saglıklı olur ilişki adına

bakalım ne olucak yarın yaa gideicem mi gitmicem mmi:44:
haber veririm size canlarm ya aksam kesin belli olur ama bilmiyorum yaa..
evet çağlam seni görüyorum zor..
güldencim aynen 2 aradayım laf ederlermi etmezler mi kimseye güven olmaz ama bence etmezler..ama biz mesela abimin kız.ark.1kez bize geldi annem o bize gelsin istemez zamanı gelince gelir zaten diyor hersey kısmet dıyor:44:

ya demez onlar geliyim gideyim istyen tipler ama bizim ailede de öle nişanlıyken bile zor yanı hep derler başbaşa kalamazsnz falan die eve cok girip cıkamaz die laf olur dıe nebilim yaa amann kafam hep agrıyor ne zor ya tmm dert deil ama hep düşün yaf

haberlerini bekliyoruz tatlımm..

hellllöööööööö:)))))) nasılsınız kızlarrrr
günaydınlar:)

bernandoda barçaları bozuk diyor. aldığında parçalarına tek tek bakarsan sorun olmaz gibime geliyor.
nilde hiç sorun çıkmamaış mesela:)
tek tek mağazada açtırıp incelettmmm kızaaaammmmm, sorun çıkmaz tabiki ayıpsnnn:)))
benm gecen gün emiönünde doğu bankın arkasında gittiğim yer sirkeci cemile mağazasıydı zaten kızlarrr
ellernde bening yok getirtirlerse 1300-1400arası dediler, paris 1750(peşin)
nillll gelince okursun.d

dün eklediğin mumluk vardıya. hani bnm şamdan sandığım limangoda bugun var.d habern olsun.d
cansın sen

canım senin durumun farklı.. hani sen nişanlısın.. senn kayınvalideni görmen gerkir araman gerekir.. neblm gidip ona bi bardak çay bile versen kadıncaz ne mutlu olur.. hani sen gitmesen abest olur bnm için:)

yagmur olsun ben olayım aramızda söz nişan hiç bişey yokken, gitmenin doğru olmadıgını söyledim:) ben gitmem..
hani gidenede neden gittin çok ayıp etmişsin demem. zaten çok ayıp bişey deil.. yukarda dediğim gibi söz ve nişanda çok zor olucak. herşey damdan düşer gibi olucak..

çağlam sözlü nişanlı değil ki daha:44:
ya bilmiyorum ki çok kararsızım bende yaa poff

evet tatlımm o dengeyi yakalamak lazım

annemde böle düşünebilse keşke

anneme göre hep damat gelsin, ben hiç gitmiyim...

zaten de öle oluyo, hep askım bize geliyo ben hiç gitmiyorum... bi gecen bayram gittim işte o da binbr tembihle aman gec kalma hemen gel annem beklio de falan giibi

annesini bilmem ama babası cok mutlu oluyo beni gorunce

helllöööö niiiilll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…