balım biz nişandan vazgectik ya..
artık nişanlı olmus oluyorum yani... söz-nişan bir sayıldı
aaa niye vazgeçıldı ki yaa:44:
gereksiz gibi geldi herkese, sonra tekrar yapalım dedik bizimkiler istiodu ama bu sefer de benimkinin sefer muhabbeti cıktı
ne zaman burda olcagı belli olmuo kesin bi tarih verilemiyo o yuzden....
bende o burda yokken hazırlıklarla tek basıma ugrasmak istemedim... onumuzdeki sene olsun dedik o zamanda zaten dugun yaklasmıs olcak, dugun hazırlıklarına baslarız yavastan
şimdilik böle dusunuyoruz canım
çağlam sözlü nişanlı değil ki daha:44:
ya bilmiyorum ki çok kararsızım bende yaa poff
bunuda dedim... söz nişan aynı benm gözümdearamızda söz nişan hiç bişey yokken,
dimi kurabiyem fırkkkk fırkkkkk
bu cok guzelmiş ama
kızlarr mercimek çorbası ve barbunya yaptım geldim o ikisinide sonunda öğrendim tarif defterime not düştüm sevdiceğimi uyandırdım konuştum geldim birazdan tiremusu ve kısır yapcam arkadaşımı davet etmiştim gerçi tembelim ama yapayım dimi
bu arada annem elimin yatkın olduğunu belirtti sadece yavaşım tek sorunum haftayada mutfağa ben gircem haftasonu yine
kızlar annecikten onay çıktı ben düdüklü tenceremide alalbilirim en kısa süre içinde
sayende bizimkinede yenileri ekleniyor
kızlarr mercimek çorbası ve barbunya yaptım geldim o ikisinide sonunda öğrendim tarif defterime not düştüm sevdiceğimi uyandırdım konuştum geldim birazdan tiremusu ve kısır yapcam arkadaşımı davet etmiştim gerçi tembelim ama yapayım dimi
bu arada annem elimin yatkın olduğunu belirtti sadece yavaşım tek sorunum haftayada mutfağa ben gircem haftasonu yine
kızlar annecikten onay çıktı ben düdüklü tenceremide alalbilirim en kısa süre içinde
gereksiz olurmu ya daha 1,5 sene var arada bi yapsaydınız nişan yaf ama siz daha ii bilirsinz hayırlısı olsun cnm ya
dimi kurabiyem fırkkkk fırkkkkk
bayıldmmmm
bide başından beri beğendiğim bunlar var
Eki Görüntüle 309143 Eki Görüntüle 309144 Eki Görüntüle 309145
annemde böle düşünebilse keşke
anneme göre hep damat gelsin, ben hiç gitmiyim...
zaten de öle oluyo, hep askım bize geliyo ben hiç gitmiyorum... bi gecen bayram gittim işte o da binbr tembihle aman gec kalma hemen gel annem beklio de falan giibi
annesini bilmem ama babası cok mutlu oluyo beni gorunce
helllöööö niiiilll
sorma cnm, bende yeşilini çok sevdm bide şu petrol beni benden aldı zamnında:)) yataş kaş serisi, markafoni limangoda indrme giriomus bazen denk gelsem hemencecik alırdmberfine katılıyorum canım, söz nedir nişan nedir yani hepsi aynı sey bence debir yuzuk degil mi takılan?
sen o yuzuge ne mana veriyosan anlamı o olur .... bak ben simdi nişan diyorum nişan oluyo
ayrıca gereksiz masraf bidaha... nişan için harcıcagım parayla dugunum ya da evim için daha guzel seyler yaparım
niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilll o pembe nedir öyle yaaaaaaaaaaa
pembe ve beyaz hastalıgım var benim , suan can evimden vurdun
nerde bunlar?
canım sorma benim annemde öğrendi yandım ben diyor ki evlenseniz orda yaşayamazsınız ben seni kendi yamacıma alcam küçükyalıda oturcan orayya şişliye avrupa yakasına bırakmam gurbette annensiz olmaz diyor şoktayım kaç gündür bunu kuruyo çocukla tanışınca pat die sölicek diede korkuyorum
ablasıyla tanıştığımı bile söleyemedm mesafemi korucağmı biliyor ama tepki verir
nilim günaydın canım nevresimlerden turkuaz olan misin çeyizinde vardı hattaha bir ara görmüştüm onu yatak örtüsü olarakta kullanılıyor
canım sorma benim annemde öğrendi yandım ben diyor ki evlenseniz orda yaşayamazsınız ben seni kendi yamacıma alcam küçükyalıda oturcan orayya şişliye avrupa yakasına bırakmam gurbette annensiz olmaz diyor şoktayım kaç gündür bunu kuruyo çocukla tanışınca pat die sölicek diede korkuyorum
ablasıyla tanıştığımı bile söleyemedm mesafemi korucağmı biliyor ama tepki verir
nilim günaydın canım nevresimlerden turkuaz olan misin çeyizinde vardı hattaha bir ara görmüştüm onu yatak örtüsü olarakta kullanılıyor
sorma cnm, bende yeşilini çok sevdm bide şu petrol beni benden aldı zamnında:)) yataş kaş serisi, markafoni limangoda indrme giriomus bazen denk gelsem hemencecik alırdm
evt cnm onda da var biz konusmustk tavsiye etti o da çok güzelmiş
bn kaçtım kızlar:)
iyi hafta sonları:) kalın selametle dua ile:):):)
öpüyorum hepinizi
evt yataştan giz bu da, çok beğeniorm ben bunları da biraz pahalı işte nerdeyse 2 nevresm fiyatı ama göründükleri gibi gzelse değer bence
bn kaçtım kızlar:)
iyi hafta sonları:) kalın selametle dua ile:):):)
öpüyorum hepinizi
çağlacım benimki çok ama çok dominant şu günlerde valla hem çok seviyor sevdiceğimi çünkü sevdiceğim benim gibi soğuk değil duygusal her akşam anneni babanı öp onlar sana sarılıyor sen övünçmüş gibi kaçtğnı anlatyorsn diyor anneme söledim diyor ki maşaallah bide ailesinden senin gördğn sevgiyi görmemiş ben o çocuğu bağırıma basarım helal olsun diyor
ama yinede çok dominant ailesine karşı ketum ve temkinli tanımadan hemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?