'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

aaa niye vazgeçıldı ki yaa:44:

gereksiz gibi geldi herkese, sonra tekrar yapalım dedik bizimkiler istiodu ama bu sefer de benimkinin sefer muhabbeti cıktı

ne zaman burda olcagı belli olmuo kesin bi tarih verilemiyo o yuzden....

bende o burda yokken hazırlıklarla tek basıma ugrasmak istemedim... onumuzdeki sene olsun dedik o zamanda zaten dugun yaklasmıs olcak, dugun hazırlıklarına baslarız yavastan

şimdilik böle dusunuyoruz canım

gereksiz olurmu ya daha 1,5 sene var arada bi yapsaydınız nişan yaf ama siz daha ii bilirsinz hayırlısı olsun cnm ya

kızlarr mercimek çorbası ve barbunya yaptım geldim o ikisinide sonunda öğrendim tarif defterime not düştüm sevdiceğimi uyandırdım konuştum geldim birazdan tiremusu ve kısır yapcam arkadaşımı davet etmiştim gerçi tembelim ama yapayım dimi

bu arada annem elimin yatkın olduğunu belirtti sadece yavaşım tek sorunum haftayada mutfağa ben gircem haftasonu yine

kızlar annecikten onay çıktı ben düdüklü tenceremide alalbilirim en kısa süre içinde

na-na-na-naa-na-naaaaaaaaaaaa:))) fissler mi alıceksin yiiivvrummmm:))

benm bu nevresm aşkım bitmedi bitmio kızlaarr yaa((
Eki Görüntüle 309140
sayende bizimkinede yenileri ekleniyor
hg nil hatun.nasılsın

bnde alıcam.. araştırız oka :)

gereksiz olurmu ya daha 1,5 sene var arada bi yapsaydınız nişan yaf ama siz daha ii bilirsinz hayırlısı olsun cnm ya

berfine katılıyorum canım, söz nedir nişan nedir yani hepsi aynı sey bence de bir yuzuk degil mi takılan?

sen o yuzuge ne mana veriyosan anlamı o olur .... bak ben simdi nişan diyorum nişan oluyo

ayrıca gereksiz masraf bidaha... nişan için harcıcagım parayla dugunum ya da evim için daha guzel seyler yaparım

dimi kurabiyem fırkkkk fırkkkkk
bayıldmmmm
bide başından beri beğendiğim bunlar var
Eki Görüntüle 309143 Eki Görüntüle 309144 Eki Görüntüle 309145

niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilll o pembe nedir öyle yaaaaaaaaaaa

pembe ve beyaz hastalıgım var benim , suan can evimden vurdun

nerde bunlar?

canım sorma benim annemde öğrendi yandım ben diyor ki evlenseniz orda yaşayamazsınız ben seni kendi yamacıma alcam küçükyalıda oturcan orayya şişliye avrupa yakasına bırakmam gurbette annensiz olmaz diyor şoktayım kaç gündür bunu kuruyo çocukla tanışınca pat die sölicek diede korkuyorum

ablasıyla tanıştığımı bile söleyemedm mesafemi korucağmı biliyor ama tepki verir

nilim günaydın canım nevresimlerden turkuaz olan misin çeyizinde vardı hattaha bir ara görmüştüm onu yatak örtüsü olarakta kullanılıyor

sorma cnm, bende yeşilini çok sevdm bide şu petrol beni benden aldı zamnında:)) yataş kaş serisi, markafoni limangoda indrme giriomus bazen denk gelsem hemencecik alırdm

evt cnm onda da var biz konusmustk tavsiye etti o da çok güzelmiş

dominant anneler

yapcak bişe yok artık canım onları da bisekilde biz idare edicez, kafa göz yarmadan evlenebilseydik bi

bn kaçtım kızlar:)

iyi hafta sonları:) kalın selametle dua ile:):):)
öpüyorum hepinizi

çağlacım benimki çok ama çok dominant şu günlerde valla hem çok seviyor sevdiceğimi çünkü sevdiceğim benim gibi soğuk değil duygusal her akşam anneni babanı öp onlar sana sarılıyor sen övünçmüş gibi kaçtğnı anlatyorsn diyor anneme söledim diyor ki maşaallah bide ailesinden senin gördğn sevgiyi görmemiş ben o çocuğu bağırıma basarım helal olsun diyor

ama yinede çok dominant ailesine karşı ketum ve temkinli tanımadan hemde

bende linensteki nevresimi alırsam çok mesut olacağım yahu bide misin eco belladan aldığı yatak örtüsü vardı herhalde onu çokk beğeniyorum bende bu turkuaz yataştan değilmi

evt yataştan giz bu da, çok beğeniorm ben bunları da biraz pahalı işte nerdeyse 2 nevresm fiyatı ama göründükleri gibi gzelse değer bence

evt yataştan giz bu da, çok beğeniorm ben bunları da biraz pahalı işte nerdeyse 2 nevresm fiyatı ama göründükleri gibi gzelse değer bence

pembeli ve yparaklıyıda tifosinin çeyizinde görmüştüm anneme alınabilcek herşeyi gösterdim aklında tutarsa alabilir heran çünkü benimde alınacaklar lsitemde pembelinin fotosu vardı misinkide güzel ayrıca tabi

bundan sonra alacağım nevresimler he 150 tl üstü mecbur alıncak ki öle onları beğendim annem anlayış gösterip alsın dimi yaa

nilim gel birgün bize mamalar yapayım sana olurmu çok hamaratım şu günlerde

bn kaçtım kızlar:)

iyi hafta sonları:) kalın selametle dua ile:):):)
öpüyorum hepinizi

öpüldün canımm

o işte malesef öle devam ediyo gizoşum

benim annem hep öleydi, daha ben kucukken derdiki inşallah seni alcak olan cocugun ailesi olmaz, bitek kendisi olsun millet de anneme gulerdi e bu cocuk agaç kovugundan mı cıkıcak diye

nitekim annemin istedigi olmadı haliyle, gayet ailesi akrabası herseyi olan biri oldu...

şimdide keşke o olsaydı bak cocugu hakketen cok seviyorum o benim oglum ama su annesi olmasaydı keske, diyo

aynı seyi yarın obur gun senin icinde solerler niye bole yapıosun diyorum... senin kaynanan da kaynana gibi olmasaydı dio

onun kararını bile kendi veriyo yani bakalım o da yarın bi gun oglan evlendircek, gorucem onu da

gerci bi yonden haklılar... o da cok korumacı olmalarından gelio galiba, ben annemde onu seziyorum, o tarafa kayarım, onun lafını dinlemem, dominantlıgından biseyler kaybeder diye korkuyor olabilir

bide evin tek kızıyım haliyle bana cok duskun... gerci anneme ne kdr kızsam da buyudukce eskiden onda sevmedigim seyleri kendiminde yapmaya basladıgını goruyorum

bazen bende mi annem gibi olcam ilerde diorum

bende linensteki nevresimi alırsam çok mesut olacağım yahu bide misin eco belladan aldığı yatak örtüsü vardı herhalde onu çokk beğeniyorum bende bu turkuaz yataştan değilmi[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…