'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

iyi demişin tatlım bende aynen ole dedımm ama cok zormus kusum ya gozume kolay gelıodu ama sınavlar baya zor cıdden hele ılgılendıgın baska seyler varsa zamanın yoksaa soruları görünce diye kalıosun

pdr süper bir bölüm yaa, çook isterdm okumayı ama gel gör ki matematiğe kafa basmıyo gidemedk TM ye lisede

Sosyolojiye girdim canım bu sene 4 sene hem okurum bol bol vakit geçer
Okusun okusun okuyun canım okumak iyidir güzeldir bide iş bulabilsek daha güzel olcek pc programlama mezunuyum ama çağrı merkezinde çalışıyorum Nasıl işse artık

oyy ne güzel yaaaa meslektaşız bide ben yeni atandım ağrıya gitcem antalyadan ama işte sevgilim atanamadı sınıf öğretmeni ama olmuyo işte yine az bi farkla kaldı askerlik kolay hemen gider gelir inşallahhh

biz birbirimizi sonradan keşfettik aşkımla yoksa mezun olunca birbirimize bu kadar hata yaptırmazdık iş konusunda avare avare başka işlerde kariyer kovaladık

sen açıktan okuyo muydun tatlım???

evet kusum solemedımmı hiç? fotorafcılık ve kameramanlık bolumu okuyorum. gecen sene sınavsız 2. unıversıte sansından yararlandım radyo tv okumustum 2 senelık sımdı 2. unı okuyorum ıste ama sınavlarım berbat gectı modelıstlık sınavlarımla yarısmalarıyla hep aynı tarıhlere denk geldı agırlık veremedım hııc aöfye

hayrlısı olsun cnm, polislikte güzel meslek hem bizden daha fazla maaş alıyorlarağrı merkez mi canım??

pdr süper bir bölüm yaa, çook isterdm okumayı ama gel gör ki matematiğe kafa basmıyo gidemedk TM ye lisede

hayatta en sevdiğim şeydi psikoloji. tam da istediğim bölümü okudum. Allah herkese nasip etsin. Sevdiğin işi yapmak igibisi yok.

valla canım insan kendi alanında iş bulamazsa başka alanda uzmanlaşmaya,yükselmeye bakmaz zorunda.
hem fena mı değişik deneyimler ediniyorsun.
değişik üniversiteler ve işler

ogretmenler cogaldıkca cogaldı burda..

bende ingilizceciyim.. ama umarım kariyerim ogretmenlik yolunda ilerlemez

aşkımla alısverişten geliyorum..

ne aldık ne verdik ama..

magazalarda hiçbişey yok.. ya bende mi bişey var anlamadım ama artık ben bu magazalarda hiçbişey bulamıyorum

ne oldu bizim cesitliligimize tekstil bi yan yattı camura battı sanki yada gelin olucam diye ben cok incelemeye basladım herseyi e malum herkes de beni inceliyor

benm de hızlı bir dalış yapmam gerek şu çeyiz işineee çok güzeller bu arada rabbim ağız tadıyla kullanmak nasip etsn...

Ben zaten bu işi istiyodum canım pc bana göre değil 6 senem pc programlama okumayla geçti ama heryer tasarımcı kaynıo okuyanlara iş kalmıyo. Ondan çağrı merkezindeyim Kafam rahat yardım ediyorum insanlara. Normal alışveriş sitelerinin çağrı merkezlerinde çalıştım ama şuan kurumsal bi alana geçtim canm vodefone'un çağrı merkezindeyim kadrodayım ve sigortalıyım çalışıcagım surda 2-3 sene sırf para biriktirmek için girdim..

kızlaarrrr aşkım izinde yarın sabah eeerkenden kayseriye gidiyorum orda buluşcazzzz, uyumam gerekkk... sizleri tanıdıgım için mutluyum, daha uzun sohbetlerde görüşmek üzereee, öpüldünüzzzz

modelistliği hatırlıyorum da açıköğretim okuduğunu hatırlamıyorum,ya da yazmışsındır ben görmemişimdir belki.
ama senin iki sınav çakışmış ondan öyle olmuş,yani çalışacak fırsat olmamış.
bi de bazı bölümlerde staj olayı var dikkat etmem lazım.

2 ayda mı aldın canım Ama harikalarr yaaaa bardakları ufak incik boncukları sona bırakmak istiyorum demin gene konuştum benimkisiyle bu sene kahvaltı setimi, bardak setimi, çay setimi ve günlük kullanmaya tencere setimi alıcam inşallah. Allah mutlu huzurlu yuvanızda kullanmayı nasip etsin canımmm güzel güzel yemekler yap eşine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…