döv bide aferin sana
whatsapp nedir yaa:44:
bende begendim berfincim
ki kapalı gelinlikleri kolay kolay begenemiyorum... ama bunlar cok hoş görünüyor
berfincimm beğendim ben gerçekten güzell...
turkuaz canımm bende straplez istemiyorum çok boş geliyoo.. Gamze özçeliğin gelinliğinin böle omuz kısmında tüller vardı tam hatırlamıyorum ama o tarz bişey istiyorum..
Bende gördüm evet kaydettim hatta bilgisayarıma, saçı da çok güzel olmuştu.
pastaaaamm canınmı sıkkınnn seniinn sankiim öylee sezdiiiiimm
ay evet evet çok hoşuma gitmişti bnm ben pek kabarık sevmiyorum daha sade modeller ilgimi çekiyotam bana göreydi
koparak dökülmelere karşı şampuan alcam
begendinmi gizz
azmı çokmu.d
bn bolero sevmiyorum. bu yüzden kolları hoşuma gitti. normalden farklı geldi..
boncukları azaltıcam muhtemelençok boncuklu.d
biraz öyle canım... işle alakalı meseleler..
hayırdıır canım noldu
canım beğendim tabikide
turkuazcım eve gidince beğendiğim modelleri eklerim ama hepsinin göğüs kısmı açık olmucak biraz daha dengeli olcak sırıtmıcak şeler yapcam sade zaten modeller
Kate Middleton gelinlik yaz googlden çıkar belkide görmüşsündür diğerlerini şimdi şirkette yüklemek yasak akşam gidince eklerim
bn anladım bebik:) dün arkadaşımın arkasında inciydi..:) güzeldi:) sen bana send le emi:)
kız ben yazdıgımı zor çözdüm helal olsun sana , ben daha dunun yorgunlugunu atamadımkolları bu attıgının tarzında vardı bıtane ama düğmelerii incili bayılmıstım onaa yaa sırt dugmelerıde ıncılı ve işleme yerıne sadece kumaş ustune dantel vardı cok kalıtelı duruyodu asiil
bende begendim berfincim
ki kapalı gelinlikleri kolay kolay begenemiyorum... ama bunlar cok hoş görünüyor
bn anladım bebik:) dün arkadaşımın arkasında inciydi..:) güzeldi:) sen bana send le emi:)
ya kapalılar açık gelinliği alıp üstünü boleroyla kapatmaya çalıştıkları için kötü oluyor:)
bunlar bana farklı ve şık geldi.. begendiğine sevndim:)
iş içinde azcık sabır.. bnm ilk 3 ay ççok kötü geçmişti.. şuan kıdemliler arasındayım.. zaman geçsin azcık canım:)
sen işini çok iyi yapıosun ben buna inanıyorum:)
sabahki toplantı da biraz canım sıkıldı pastam... kızlardan biriyle minik bi sürtüşme gibi bişey yasadık, incelediğim kitabın ceviirisini ben alıcaktım ama baskasına verdiler falan
insan böle olunca kendini yetersiz ve basarısız hissediyo işte ne bilim... daha cok yeniyim biliorum ama
evet genelde acık modellere uyglumaya calıstıkları icin göze batıyor heralde.. ama bunlar nispeten daha ozgun modeller canım
inşallah öle olur aslında pek yabancılık cektigim soylenemez ama işte ben de kendi yaptıgım işe guvenirken böle olunca canım sıkıldı inşallah en kısa zamanda duzelir
Sendliiceem ben sana zeytinyağlı berfooo
Sendliiceem ben sana zeytinyağlı berfooo
öyle değilsin ama biliyooosunn pastamm, sıkma canını ilk zamanlarda boyle sıkıntılar yasanır malesef sen kendini göstericeksin ve cok basarılı olucaksın bebeğimm
gül bakşm şimdi
merve daglı rukiye taşcı bide özlem okumuş ların sitesinde güzel fotoraflar var.. nişanlıklarda öyle.. çok fazla şık
inş gönlümüze göre olur herşey:S
telli minnak telli minnak
gül bakşm şimdi
merve daglı rukiye taşcı bide özlem okumuş ların sitesinde güzel fotoraflar var.. nişanlıklarda öyle.. çok fazla şık
inş gönlümüze göre olur herşey:S
telli minnak telli minnak
inşallah canım, elimden geleni yapıoyrum ama işte daha yeniyim haliyle guvenmiyo olabilir patron henuz beni tanıması gerekecek sanırım
:101: oldumu berfinimmm
yaaa şaka maka bu gidişle cidden telli duvaklı gelin olcaaammm
evet pastam zamanla guvenını kazanıp eli kolu gibi olucaksın oranın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?