'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Bende gördüm evet kaydettim hatta bilgisayarıma, saçı da çok güzel olmuştu.

koparak dökülmelere karşı şampuan alcam

begendinmi gizz

azmı çokmu.d

bn bolero sevmiyorum. bu yüzden kolları hoşuma gitti. normalden farklı geldi..
boncukları azaltıcam muhtemelençok boncuklu.d

canım beğendim tabikide

turkuazcım eve gidince beğendiğim modelleri eklerim ama hepsinin göğüs kısmı açık olmucak biraz daha dengeli olcak sırıtmıcak şeler yapcam sade zaten modeller

Kate Middleton gelinlik yaz googlden çıkar belkide görmüşsündür diğerlerini şimdi şirkette yüklemek yasak akşam gidince eklerim

hayırdıır canım noldu

sabahki toplantı da biraz canım sıkıldı pastam... kızlardan biriyle minik bi sürtüşme gibi bişey yasadık, incelediğim kitabın ceviirisini ben alıcaktım ama baskasına verdiler falan

insan böle olunca kendini yetersiz ve basarısız hissediyo işte ne bilim... daha cok yeniyim biliorum ama

Kate Middleton gelinliği biliyorum canım çok zarif ve güzel. Bende beğeniyorum.

bn anladım bebik:) dün arkadaşımın arkasında inciydi..:) güzeldi:) sen bana send le emi:)

bende begendim berfincim

ki kapalı gelinlikleri kolay kolay begenemiyorum... ama bunlar cok hoş görünüyor

ya kapalılar açık gelinliği alıp üstünü boleroyla kapatmaya çalıştıkları için kötü oluyor:)
bunlar bana farklı ve şık geldi.. begendiğine sevndim:)

iş içinde azcık sabır.. bnm ilk 3 ay ççok kötü geçmişti.. şuan kıdemliler arasındayım.. zaman geçsin azcık canım:)
sen işini çok iyi yapıosun ben buna inanıyorum:)

Son düzenleme:

evet genelde acık modellere uyglumaya calıstıkları icin göze batıyor heralde.. ama bunlar nispeten daha ozgun modeller canım

inşallah öle olur aslında pek yabancılık cektigim soylenemez ama işte ben de kendi yaptıgım işe guvenirken böle olunca canım sıkıldı inşallah en kısa zamanda duzelir

Sendliiceem ben sana zeytinyağlı berfooo

öyle değilsin ama biliyooosunn pastamm, sıkma canını ilk zamanlarda boyle sıkıntılar yasanır malesef sen kendini göstericeksin ve cok basarılı olucaksın bebeğimm

gül bakşm şimdi

merve daglı rukiye taşcı bide özlem okumuş ların sitesinde güzel fotoraflar var.. nişanlıklarda öyle.. çok fazla şık
inş gönlümüze göre olur herşey:S

Sendliiceem ben sana zeytinyağlı berfooo

telli minnak telli minnak

inşallah canım, elimden geleni yapıoyrum ama işte daha yeniyim haliyle guvenmiyo olabilir patron henuz beni tanıması gerekecek sanırım

:101: oldumu berfinimmm

yaaa şaka maka bu gidişle cidden telli duvaklı gelin olcaaammm

inşallah canım, elimden geleni yapıoyrum ama işte daha yeniyim haliyle guvenmiyo olabilir patron henuz beni tanıması gerekecek sanırım

:101: oldumu berfinimmm

evet pastam zamanla guvenını kazanıp eli kolu gibi olucaksın oranın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…