'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

telli turnam bi ara "merve daglı rukiye taşcı bide özlem okumuş ların siteleri" ne bakarmısın.
bnm begendiklerm var.d

gerç çok var
ne acelem var saki

amin pastam yaa inşallah

sen her halinle güzel olursun kiiii

eee kiimin pastasıııyıımm

telli turnam bi ara "merve daglı rukiye taşcı bide özlem okumuş ların siteleri" ne bakarmısın.
bnm begendiklerm var.d

gerç çok var
ne acelem var saki

kız sankı beni izliyosun tam baktım üstünkörü sen yazmışın tam detaylı ıncelelemedim hepsini ama cicikler geçen nurayda (telomer) feysten yolladı bi fotografcı cekımlerıı cok kalıtelııı yaa cok begendıım onun cekımlerınıııı atcam sımdı ozelden
ay nazlım ben seni varya çok pataklamak istiyorum ki yaaaaa

nie kız çılgıın

bilmem ki ya içimden geliyor seni pataklamak

minnakım tabeeee bende sevgılıcımııı yemeklere booğğduuum artık benı almaktan hiç vazgecmıcek

nazım vallaha doğru sölüyorsun biz yemek yaptıkça vazgeçmezler benim sevgilicik benim yemek yapmama inanamıyo hattaha kek ve poğaçayı yolluk yaptım evdede yediler arkadaşlarıda çok beğenmiş bide kayseriden mantı getitirdim 2 kutu bayıla bayıla yemişler ev mantılarını

şlimdi düdüklümü alcam kendi düdüklümde yapmayı öğrencem cici mamalarımı

Pek hamarat hanımlar görüyorum ya tü tü maşallah :))

ya ben acemiliğimide sevgilicikte atlattım hep kobay gibi kullandım ilk yaptıgım pilav soğuguktan sonra paketteki hali gibiydi pirinç olmuştu dün şok oldu ben hep yaparım ona yemek ama parça parça ilk defa böle ara sıcaklı, ana yemekli ziyafet sofrası kurdumm aşkuure yapptımmm kayınannişimle onun annanesinede yolladım aşkureden çok begenmişler bıde boreklee kekte yaptım yemekten sona cay içerken ikram ettim özenince bazen kötü oluyo yemekler valla şansıma hepsi süperdi

minnakım tabeeee bende sevgılıcımııı yemeklere booğğduuum artık benı almaktan hiç vazgecmıcek

benimki bayılıyor benim yemeklerime hele ki tatlıma ws.herseyimi çok seviyor manyak yaa ama ben cok sık yapmıyorum ilerde yapıcam ona
şimdiye kadar pilavımı mercimek çorbamı tavuklu mantar sotemi,türlümü ,cacık,börek,kek bunları yedi...
elmalı kurabiyemi çok yediii hala da yalvarır yap dieeee kzıyorum

Son düzenleme:

Karnım acıkmaya başladı valla sen böyle saydırınca :))

canım ben işte kobay olarak annemi babamı kullancam evdekiler beğeniyor şimdilik ama işte düdüklüyü araştırdım bazıları erken bazılarıda düdüklünün talimatına yazandan uzun süre piştiğini sölüyor ben o yüzden fasulye ve nohutun markasına dikkat edip pişme dakikalarımı şimdikten not alcam kahretsin başak burcu olmanınn zararları

ilk pilavı orta 2 de yaptıydım güzeldi ama işte ben korkuyorum nazım ya korku var ben bizimkinin yanında beceriksiz oluyorum öğrenciyken az sakarlık yapmadım tabak çanak bardak düştü hep yerlere

ya ben hiç düdüklüü kullanmıyoorum zaten korkuyorum düdüklüdende,ceyızıme genede alıcam tabı ama aryıldızın ceyız pakedınde olan olcak yanı ekstradan almıcam bişi pek kullancamıda sanmıyorum. Dün herkes masadayken ben servis için sürekli gel git yapıyorum mutfaktan gelen sesleri duyman lazımdı en son sevgilicik sağlam bişi kaldıysa yardıma gelimmi dedi cook utandım yaa

Yağmurcuuk sanslılar valla hamaratız

Karnım acıkmaya başladı valla sen böyle saydırınca :))

misafiir ol gel banaa bürekler açayıım sanaaaa

aynen ölee herkes söler ama benim hamaratlıgımı övünmek gibi olmasın lezzetlidir elim
yaaa inanmorummmm demin aşkıma onu konusurken söledim ya misafir ol gel bana börekler açarım sana die valla ya

Aslında düdüklüler artık eskisi gibi değil gayet emniyetli içindeki hava boşalmadan açılmıyorlar. Bence çoook kullanışlı ben kullanıyorum valla. OOof börekler falan hemen geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…