- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
amin pastam yaa inşallah
sen her halinle güzel olursun kiiii
telli turnam bi ara "merve daglı rukiye taşcı bide özlem okumuş ların siteleri" ne bakarmısın.
bnm begendiklerm var.d
gerç çok var
ne acelem var saki
ay nazlım ben seni varya çok pataklamak istiyorum ki yaaaaa
eee kiimin pastasıııyıımm
kız sankı beni izliyosun tam baktım üstünkörü sen yazmışıntam detaylı ıncelelemedim hepsini ama cicikler geçen nurayda (telomer) feysten yolladı bi fotografcı cekımlerıı cok kalıtelııı yaa cok begendıım onun cekımlerınıııı atcam sımdı ozelden
nie kız çılgıın
bilmem ki ya içimden geliyor seni pataklamak
git sevgilinii pataklaa nie ben gibi minnağı patakloosun
minnakmıs gelde cebime gir hıhhhhhh
aşkımı pataklarım da severim de eşek aşkım o benim ya dün yanaklarını sıktım durdummmmmmmmmmmm bide ısırdım (hiç yapmadıgım seyi yaptım)ohhhhhhh banane
nazım vallaha doğru sölüyorsun biz yemek yaptıkça vazgeçmezlerbenim sevgilicik benim yemek yapmama inanamıyo hattaha kek ve poğaçayı yolluk yaptım evdede yediler arkadaşlarıda çok beğenmiş bide kayseriden mantı getitirdim 2 kutu bayıla bayıla yemişler ev mantılarını
şlimdi düdüklümü alcam kendi düdüklümde yapmayı öğrencem cici mamalarımı
Pek hamarat hanımlar görüyorum ya tü tü maşallah :))
nazım vallaha doğru sölüyorsun biz yemek yaptıkça vazgeçmezlerbenim sevgilicik benim yemek yapmama inanamıyo hattaha kek ve poğaçayı yolluk yaptım evdede yediler arkadaşlarıda çok beğenmiş bide kayseriden mantı getitirdim 2 kutu bayıla bayıla yemişler ev mantılarını
şlimdi düdüklümü alcam kendi düdüklümde yapmayı öğrencem cici mamalarımı
minnakım tabeeeebende sevgılıcımııı yemeklere booğğduuum artık benı almaktan hiç vazgecmıcek
ya ben acemiliğimide sevgilicikte atlattım hep kobay gibi kullandımilk yaptıgım pilav soğuguktan sonra paketteki hali gibiydi pirinç olmuştu dün şok oldu ben hep yaparım ona yemek ama parça parça ilk defa böle ara sıcaklı, ana yemekli ziyafet sofrası kurdumm aşkuure yapptımmm kayınannişimle onun annanesinede yolladım aşkureden çok begenmişler bıde boreklee kekte yaptım yemekten sona cay içerken ikram ettim özenince bazen kötü oluyo yemekler valla şansıma hepsi süperdi
ya ben acemiliğimide sevgilicikte atlattım hep kobay gibi kullandımilk yaptıgım pilav soğuguktan sonra paketteki hali gibiydi pirinç olmuştu dün şok oldu ben hep yaparım ona yemek ama parça parça ilk defa böle ara sıcaklı, ana yemekli ziyafet sofrası kurdumm aşkuure yapptımmm kayınannişimle onun annanesinede yolladım aşkureden çok begenmişler bıde boreklee kekte yaptım yemekten sona cay içerken ikram ettim özenince bazen kötü oluyo yemekler valla şansıma hepsi süperdi
benim erkek arkadaşım o kadar güzel yemekler yapıyorkiiii bana hiç gerek yokk
benim erkek arkadaşım o kadar güzel yemekler yapıyorkiiii bana hiç gerek yokk
canım ben işte kobay olarak annemi babamı kullancam evdekiler beğeniyor şimdilik ama işte düdüklüyü araştırdım bazıları erken bazılarıda düdüklünün talimatına yazandan uzun süre piştiğini sölüyor ben o yüzden fasulye ve nohutun markasına dikkat edip pişme dakikalarımı şimdikten not alcam kahretsin başak burcu olmanınn zararları
ilk pilavı orta 2 de yaptıydım güzeldi ama işte ben korkuyorum nazım ya korku var ben bizimkinin yanında beceriksiz oluyorum öğrenciyken az sakarlık yapmadım tabak çanak bardak düştü hep yerlere
Karnım acıkmaya başladı valla sen böyle saydırınca :))
ya ben hiç düdüklüü kullanmıyoorum zaten korkuyorum düdüklüdende,ceyızıme genede alıcam tabı ama aryıldızın ceyız pakedınde olan olcak yanı ekstradan almıcam bişi pek kullancamıda sanmıyorum. Dün herkes masadayken ben servis için sürekli gel git yapıyorum mutfaktan gelen sesleri duyman lazımdı en son sevgilicik sağlam bişi kaldıysa yardıma gelimmi dedi cook utandım yaa
Yağmurcuuk sanslılar valla hamaratız
misafiir ol gel banaa bürekler açayıım sanaaaa
ya ben hiç düdüklüü kullanmıyoorum zaten korkuyorum düdüklüdende,ceyızıme genede alıcam tabı ama aryıldızın ceyız pakedınde olan olcak yanı ekstradan almıcam bişi pek kullancamıda sanmıyorum. Dün herkes masadayken ben servis için sürekli gel git yapıyorum mutfaktan gelen sesleri duyman lazımdı en son sevgilicik sağlam bişi kaldıysa yardıma gelimmi dedi cook utandım yaa
Yağmurcuuk sanslılar valla hamaratız
misafiir ol gel banaa bürekler açayıım sanaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?