aynen ölee herkes söler ama benim hamaratlıgımı övünmek gibi olmasın lezzetlidir elim
yaaa inanmorummmm demin aşkıma onu konusurken söledim ya misafir ol gel bana börekler açarım sana die valla ya
Aslında düdüklüler artık eskisi gibi değil gayet emniyetli içindeki hava boşalmadan açılmıyorlar. Bence çoook kullanışlı ben kullanıyorum valla. OOof börekler falan hemen geliyorum
mmm yemek mevzuları
burda da az önce parti vardı, dogum gunu kutladılar
pastamı alıp kactım
önemli olan o zaten ya herkes yemek yapabılır ama el lezzeti önemlii
psıkolojık bişi benımkı ya ınan patlamasada ben gonderdıgım enerjıyle patlatırım onu
vuuuwww pastaaaaaaaya dunden yemek kalır sandım amaa kalmadııı hiiiç bugun ablam ızınlı ona havale ettım yemeklerı açıım suanda cok bi çatal versene pastadan
oyy kıyamam pastamaaa
ama suan yedigime kıyabilirimistediin kadar alabilirsin balım
yani kadın var kadın var gibi bişi el var el var nazlım
benim eller minnak
Kızlar grupfoni de sapphire de açık büfe brunch 19,90 tl. Bilginize...
simülasyon indirime girerse bana haber verin olurmu
bak ne buldum yagmur
İstanbul SAPPHIRE Seyir Terası'na giriş ve simülasyon paketi 12,50 TL ya da simülasyon paketi ile 3D fotoğraf ve ikramlardan oluşan ekstra paket 29 TL!
ama 30eylüle kadarmış
nasıl yanı 2012 eylül mü
e pahalı diyorlardı ora için 7,8 ltl bişi değil ama
2011
2012 kim öle kim kala
canım atıyorum simülasyon 8 lira dersek , girişte 12lira dersek 25 oluyor.. 2 kişi 50 lira:S
indirimsiz giderseniz 45 üzeri oluyo
valla bakmıo hiç hatta başlarda çok süpheciydm dikkat etmiştm ama çocuğun hiç öle seylerle işi yok, zaten bende senin o yazdığın kızlar grubuna giriorm tayt ve mini etek konusunda bakarsa bana bakıo bi tekkızlar bir soru daha arkadaşla şimdi konustuk ya burdan.. size de ben sorıyım o bana sordu
sevgiliniz tayt yada mini etek giyen kızlara sizce bakıyormudur yanınızda baktıgını gördünüz mü yada ?ona bişi belli etmesenizde içiniz içinizi yiyor mu?
kuzum sana iyi bi haberm var o halde enplusta düdüklü 269a düşmüş 4.5lt hemde benmkndennazım vallaha doğru sölüyorsun biz yemek yaptıkça vazgeçmezlerbenim sevgilicik benim yemek yapmama inanamıyo hattaha kek ve poğaçayı yolluk yaptım evdede yediler arkadaşlarıda çok beğenmiş bide kayseriden mantı getitirdim 2 kutu bayıla bayıla yemişler ev mantılarını
şlimdi düdüklümü alcam kendi düdüklümde yapmayı öğrencem cici mamalarımı
ben kaçak gelinckler.. iyi akşamlar:):)
nil gelinlik paylaştım bakarmısın:) bide senn yorumu alırsam happy olurum
valla bakmıo hiç hatta başlarda çok süpheciydm dikkat etmiştm ama çocuğun hiç öle seylerle işi yok, zaten bende senin o yazdığın kızlar grubuna giriorm tayt ve mini etek konusunda bakarsa bana bakıo bi tek
kuzum sana iyi bi haberm var o halde enplusta düdüklü 269a düşmüş 4.5lt hemde benmknden
baktm tatlm gerçekten çok güzellermiş su ana kdr gördüğüm en güel kapalı gelnlkler özellkle sonuncusunu beğendm
turkuazcm senin gösterdiğin gelnlklerinde 1.sinin üstünü 2.sinin de altını beğendm, kombinlersek süper olurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?