'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

aynen ölee herkes söler ama benim hamaratlıgımı övünmek gibi olmasın lezzetlidir elim
yaaa inanmorummmm demin aşkıma onu konusurken söledim ya misafir ol gel bana börekler açarım sana die valla ya

önemli olan o zaten ya herkes yemek yapabılır ama el lezzeti önemlii

Aslında düdüklüler artık eskisi gibi değil gayet emniyetli içindeki hava boşalmadan açılmıyorlar. Bence çoook kullanışlı ben kullanıyorum valla. OOof börekler falan hemen geliyorum

psıkolojık bişi benımkı ya ınan patlamasada ben gonderdıgım enerjıyle patlatırım onu

bak ne buldum yagmur

İstanbul SAPPHIRE Seyir Terası'na giriş ve simülasyon paketi 12,50 TL ya da simülasyon paketi ile 3D fotoğraf ve ikramlardan oluşan ekstra paket 29 TL!

ama 30eylüle kadarmış

2011
2012 kim öle kim kala

canım atıyorum simülasyon 8 lira dersek , girişte 12lira dersek 25 oluyor.. 2 kişi 50 lira:S

indirimsiz giderseniz 45 üzeri oluyo

uvvvv birde yemek ye 100 tl biz her hafta 100 100verirsek yandık artık yapmıcaz öle yok ben kıyamaıyorum yter savurduk yedik içtik 2,5 sene((
12 tl giriş nie alıyorlar ki yaa

ben kaçak gelinckler.. iyi akşamlar:):)

nil gelinlik paylaştım bakarmısın:) bide senn yorumu alırsam happy olurum

metrobste trende heryerrde uyudum eve gidincede ders çalısmam lazım ayılmam şart offf offff

Bir yandan aöf bir yandan kpss çalısmam lazım kızlar ders arası verdgmde gelirim

valla bakmıo hiç hatta başlarda çok süpheciydm dikkat etmiştm ama çocuğun hiç öle seylerle işi yok, zaten bende senin o yazdığın kızlar grubuna giriorm tayt ve mini etek konusunda bakarsa bana bakıo bi tek
kuzum sana iyi bi haberm var o halde enplusta düdüklü 269a düşmüş 4.5lt hemde benmknden
ben kaçak gelinckler.. iyi akşamlar:):)

nil gelinlik paylaştım bakarmısın:) bide senn yorumu alırsam happy olurum

baktm tatlm gerçekten çok güzellermiş su ana kdr gördüğüm en güel kapalı gelnlkler özellkle sonuncusunu beğendm

turkuazcm senin gösterdiğin gelnlklerinde 1.sinin üstünü 2.sinin de altını beğendm, kombinlersek süper olurr

Haklısın bence de süper olur :)))

Günaydınlaaaaarrrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…