evt cnm ya veliahtım
hoşgeldn yağmur kahvaltı yapıodm bende bu saatte:) görmedm
hoşgeldiin yaamur k.bakma görmediimm.
Nil'im bi işe başliim bende geliyoorum peşinizdeen
hoşbulduk fındıkkardeş
yaamur değil yağmur kuzum
bn çok svyrm seni ya.d
utabırmışştaaacokta iyi oldu pekte iyi olduu fındıgııımm tasaruflu gelinim beniim
canım senin tefln yada seramik setin varmı. yok die biliyorum.. pilav için falan diyorum..kızlar acaba seramik tava alsam memnun kalırmıym ki bende?
sunları beğendm korkmazdan
bide bianca markası var ama araştırmak lazm hangisi daha iyidir:s
Eki Görüntüle 311138 Eki Görüntüle 311139
hoşgeldiin yaamur k.bakma görmediimm.
Nil'im bi işe başliim bende geliyoorum peşinizdeen
Bende senii çoooooooooooooooookk seviiiyooorumm kiiibn çok svyrm seni ya.d
hadi ordanicraat yok
Bende senii çoooooooooooooooookk seviiiyooorumm kiiiyaa ben para biriktiriyoooom okuyoooom benn yaaaaaaa kızlar kırmızı beyaz bı kahvaltı seti yapmak ıstıyorum emmelakiin karacanın begendıgım buydu desensiz olanından istiiyoorum aslında emınonunde falan bulabılırmıyım ben bundaaann yada sırf kırmızı beyaz bı kahvaltı seti gözüne iliştimi hiiç Nilikoomm
Eki Görüntüle 311159
Bende senii çoooooooooooooooookk seviiiyooorumm kiiiyaa ben para biriktiriyoooom okuyoooom benn yaaaaaaa kızlar kırmızı beyaz bı kahvaltı seti yapmak ıstıyorum emmelakiin karacanın begendıgım buydu desensiz olanından istiiyoorum aslında emınonunde falan bulabılırmıyım ben bundaaann yada sırf kırmızı beyaz bı kahvaltı seti gözüne iliştimi hiiç Nilikoomm
Eki Görüntüle 311159
Eki Görüntüle 311160
bunu alcam sanırım.. begendim:)
arzumun.. 85,44 TL (KDV Dahil)
araştırsak daha uygunda olur..
http://www.kadinlarkulubu.com/mutfa...k-tencere-tava-almak-isteyenler-buraya-2.html
nil şuna bak sen.. çeyiz topiğindeki kankanın bi bilgisi olabilir.d yorum yazmışta
Eki Görüntüle 311160
bunu alcam sanırım.. begendim:)
arzumun.. 85,44 TL (KDV Dahil)
araştırsak daha uygunda olur..
http://www.kadinlarkulubu.com/mutfa...k-tencere-tava-almak-isteyenler-buraya-2.html
nil şuna bak sen.. çeyiz topiğindeki kankanın bi bilgisi olabilir.d yorum yazmışta
alla alla seviyomuşsiz seviyomusunuz die sorsana belkim ben size gelince bunu istemicem
ben tüm çeyizcileri gezemedm ki minaaam belirli markalara baktm, hisar, cemile ve esse gibi onlarda da yok böyle seyler,
dün tepehomeda gördm kırmızı beyaz puantiyeli çok hoştu ama ayrıca parçaları da vardı ekmek sepeti baharatlıkları fln, fiyatları tek tek satılıo sen takım yapıosn çok minnoşlardı
kızlar sizin yerinizde olsam, yemek takımlarımı tencerelrmi çayal bıcaklaı gibi büyük parçaları almadan böyle ıvır zvırlara masraf yapmazdm, en önce gelenler onlar smdiden ıvır zıvır almasanız daha iyi ama siz bilirsiniz yinede, bana sorarsanız neden alıosn peki die ben alıorm nedense siz bana bkmayn:d daha yemek takımımı alcam ohoooo
senden önce davranıp az önce tüm syafalarını okudum cnm:)
hatta onun topiğine de ekledm resmleri gelnce cvplar eminm:)
kankan dio bide yaa:)) çok iyi bi kız o da yemek takımını az araştırmadı ankarada fatoşum gibi gidip sormus bile aynı yere
aynen katılıyorum:) bn karaca teflon var. korkmazçelik var.. günlük 6 kişilk var.. kahvaltıyı bernandodan haledicem:)kızlar sizin yerinizde olsam, yemek takımlarımı tencerelrmi çayal bıcaklaı gibi büyük parçaları almadan böyle ıvır zvırlara masraf yapmazdm, en önce gelenler onlar smdiden ıvır zıvır almasanız daha iyi ama siz bilirsiniz yinede, bana sorarsanız neden alıosn peki die ben alıorm nedense siz bana bkmayn:d daha yemek takımımı alcam ohoooo
tabii ya unutmuşum
sana kahvaltıyıda royalde vericeem fındık
kızlarrrrrrrrr size bişi soracağımmmmmmm
cumartesi günü şirket yemeği var taksimde gece yılbası yemeği lacivert elbise siyah çizme topuklu giycem makyaj ne renk yapılmalı sizce???
bence pırıltılı beyazlı yada gri simli göz makyajıyla hafif renkte bi ruj çok güzel olur
doktorun dediğini yap, yaptıgını yapma diyosun he nilimya ben kahvaltı takımımı toplama yapiicim galba bilemediim ama karacanınkinide çook biğenndiim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?