'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ya ruj kesinlikle pembe tonu olucakta laciverte kırmızı pek yakısmıyor siyah olsa kırmızı ruj süper..
neyse bende mavi tonları yada pembe lila tonlarımı güzel olur dedim ama bilemedim ya

ben genelde kıyafet renklernde göz makyajı tercih etmiorm cnm onu tamamlıcak daha soft renkler daha ii oluo,sen hangisini kendine yakıştırırsan onu tercih et bencede

ben genelde kıyafet renklernde göz makyajı tercih etmiorm cnm onu tamamlıcak daha soft renkler daha ii oluo,sen hangisini kendine yakıştırırsan onu tercih et bencede

ya bilmiyorum yaa soluk olmasın beyaz nebiliyim ben paylaço gibi de sevmem ondan abartı istermiyorum ama göz makyajı yaptırcam ama laciverte ne renk daha uyum sağlar bilemedim şimdi

ya bilmiyorum yaa soluk olmasın beyaz nebiliyim ben paylaço gibi de sevmem ondan abartı istermiyorum ama göz makyajı yaptırcam ama laciverte ne renk daha uyum sağlar bilemedim şimdi

Valla ben çok anlamam makyaj işlerinden ama ben lacivert-siyah yerine lacivert-kahveyi tercih ederdim. Makyajı da toprak renklerinden tercih ederdim. Ben çok kullanmayı seviyorum, abartısız oluyor bence.

kızlarrrrrrrrr size bişi soracağımmmmmmm
cumartesi günü şirket yemeği var taksimde gece yılbası yemeği lacivert elbise siyah çizme topuklu giycem makyaj ne renk yapılmalı sizce???

aynı kombını yapmıstım bende cantam taba rengıydı sadece sıyah dıplıner surdum bol rımelle ve nude ten rengınde ruj kullandım sonucta yemege gıdıyosun ve kırmızı yada pembe rujda olsa yemek esnasında gidiyo ve goruntu kotu oluyo, corci öğrencisi olaraktan benden bukadar bıde saclarını eger kolu uzun bı elbıseyse at kuyrugu yap cok guzel duruyoo

yaptırcam kuaföred ya bizim işyerinde 2 kız topuz yaptırcakmıs bende kıvırcık yaparım heralde maşa ama sadece kulak altından sonraya istiyorum yaa nasıl tarif etcem bilmiyorum
valla kısa kol ama güpürlü gibi bişi aldm üzün kol üşürsem giyerim die siyah çizmemde siyah makyaj ne olmalı nazlım sence?

kuzum çok beğendiysen all vallahi içinde kalmasın karacada porselende iyidir die düşünüorm çeliklerinde olmasa da, al kuzum kahvaltını, ben tüm kahvaltı takımlarını da beğeniorm zaten karacanın

masada kurulmus gordugumde boyle abartı gelmemıstı cıceklerıde sımdı bı fazla geldı gozume ondan tereddut ettım kusum yaa gene bı gıdıp gordugumde hıssıme gore karar verım en ıyısı

güpürlü bişi giyceksen maşa falan yaptırırsan cok karısık bi görüntü olur bana göre, dalgalı bıle olsa at kuyrugu guzel olur yaa tepeyıde bıraz kabartırsın cok sık olursun bıde ben far kullanmıyoruum dıplıner surerım genelde renge gore far modası kalmadı artık zaten canım koyu grı golgelı bısıde olabılır kaş altınada sedefli beyaz sürdürürsün

hehe bende bunu söylemeye çalıştm ama söyleyemedm, bencede gri gölgeli ve kaşın üstünden sedefli beyaz çok şık olurr

at kuryrugu cok severim ama kulaklar çok çıkıyor hee kepçe değilim şükür ama nebilim biraz acık tam yapışık değil(

at kuryrugu cok severim ama kulaklar çok çıkıyor hee kepçe değilim şükür ama nebilim biraz acık tam yapışık değil(

bılemedıgım ıcın tarzını yorumum bole oluyo kendımden ornek vererek yapabılıyorum canım, sen tabıkı kendıne daha cok yakısanı bılırsın ama dedıgım gıbı gupurlu ve masa bence karısık oluyo sacın uzunsa arkanda bırak saclarını onden kucuk tutamla arkadan toplat

nasıl cnm anlamadım uzun sacım gögüs altı bele yakın yeni kestirdim
küçük tutamla nasıl toplatcam arkada kalcak??

nasıl cnm anlamadım uzun sacım gögüs altı bele yakın yeni kestirdim
küçük tutamla nasıl toplatcam arkada kalcak??

yanı pek aklımdakını anlatıcam modeller bulamadım ama aşaa yukarı anlatmak ıstedıgım su
bunda 2. olan

Eki Görüntüle 311211

dalgaların sırtında kalsın yanı ön formu bu sekılde olabılır

tam kıvırcık maşa değilde bi ara bu modele cok takıktım, düzleştiriciyle yapıyodumm

[ATTfddgACH=CONFIG]311269[/ATTACH]

Eklentiler

• $nazzo.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 26
  • $nzzll.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:
bu model güzelmiş canım düzleştirici ile nasıl yapıosunn :26::26: bi de bu resimdeki senmisin

evet tatlım benımm ya suanda sozle nası anlatırım bılmıyorum duzlestırımı burgu yapar gıbı donduruyorum vıdeolar vardı nettee en onemlısı duzlestırıcının ınce olması gerekıyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…