'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlaarrrr aşkım izinde yarın sabah eeerkenden kayseriye gidiyorum orda buluşcazzzz, uyumam gerekkk... sizleri tanıdıgım için mutluyum, daha uzun sohbetlerde görüşmek üzereee, öpüldünüzzzz

sana kocamaann eğlenceler canımmmm ne güzell ben 5 eylülde görcem aşkımı ağrıya birlikte gitcez 1 hafta orda klacak

Valla bu hızda gitsek olcaktı ama tabi daha bunların taksitlerinin bitmesi lazım bir dahaki yaza kadar çeyiz işine ara verdik şimdilik zaten.

benm de hızlı bir dalış yapmam gerek şu çeyiz işineee çok güzeller bu arada rabbim ağız tadıyla kullanmak nasip etsn...

Teşekkür ederim canım. Valla özellikle bu mutfak işi çok yoruyor bir sürü ıvır zıvır var ve hepsi eksik. Mesela büyük eşyalar için insan o kladar yorulmaz gibi geliyor bir gidersin mobilya grubunu seçip beğenirsin ir gidersin beyaz eşya. Ama mutfaktı ev tekstiliydi eksik hiç bitmiyor her şey parça parça . Cidden zahmetli işmiş onu anladım yani.

Evet canım bazı bölümlerde formasyon eğitimi var türk dili ve edebiyatı, sosyoloji bölümlerindekini biliyorum cnm

almor canım aldıklarını çoooooook beğendim. ben de birkaç parça aldım işte ama eklemedim hiç,bi ara fotoları netten arayıp bulayım.
artık fikrimi değiştirdim ama,para biriktirip zamanında alışveriş yapacağım,çünkü evde koyacak yer bulamıyorum

evet canım kıtapcıgı ıyııce okuyarak karar ver. eylülde butunlemeler var ama bu seferde çakısıyo sınavlar modelıstlıgın buyuk sınavı var eylulde:44: bu sene 1. sınıfta kaldım kesiin

benimde öyleydi kariyer planlarım formasyonlu öğretmenim amerikan edebiyatı mezunuyum 2 sene özelde çalıştım boyumun ölçüsünü aldım sonra kpss ama bu yıl dersanede çalıştım çok sevdimm yavrucaklarla uğraşmayıı umarım senin kariyer planların istediğin gibi olurr
şöyle aşkıyla görüşüp gelenlere imreniyorumm yaa benimki uzaktaa beraber gezdikçe çok bulursunuz canım sıkma canını

Allah guzel gunlerde kullanmak nasıp etsın canımmm benımmm

Sağol Minnakcım Allah hepimize nasi etsin inşallah.

Hatta 1,5 ay filan son 15-20 gündür artık başka bir şey almıyorum tatlım bir dahaki yaza kadar ara verdim çünkü bunların taksitlerinini bitmesi lazım..

taksit olayını sevemiyorum ben canım yaa birazcık biriktirip alıcam hepsini hesapladım demin 2.000 TL biriktirsem hepsini alabilirim çünkü ortalama fiyatlar hep 200-400 arası. 1-2 aya biriktirir hemen alırım inş. Bende resimlerini burda paylaşırım ayy öyle güzel olucak kiii Allah yüzümüzü kara çıkartmasın inş.

nagish canım mesaj atmışssın ama yeni farkettim acemiyim daha kk da umarım bu yazıyı görürsünnn

kk bana izin vermiyoo
Özel mesaj gönderebilmeniz için Sitede yazmış olduğunuz toplam mesaj sayısının 100 veya daha fazlası olması gerekmektedir.

Şu ana kadar yazmış olduğunuz mesaj sayısı 60 olup şu anda sadece bu kullanıcılara özel mesaj gönderebilirsiniz :

eee yeni olunca önce bi alış diyo heralde

İnşallah canım alınca paylaş sen de bekliyoruz. Aslında bunları annem ve babam aldı mezuniyet sonrası biraz mezuniyet hediyesi gibi oldu. Bunlardan sonraki şeyleri ben de işe girince kendim almayı planlıyorum.

biz taksitlerle büyüdük memur çocugu olunca onun için alışkınım ben taksitlere hemen al -paylaşta görelimm cicilerii

İnşallah canım alınca paylaş sen de bekliyoruz. Aslında bunları annem ve babam aldı mezuniyet sonrası biraz mezuniyet hediyesi gibi oldu. Bunlardan sonraki şeyleri ben de işe girince kendim almayı planlıyorum.

Annemlerin haberi yok canım ben herşeyimi kendim yapmak istiyorum ondan söylemeden çıkıp alıp annenemlere gönderiyorum sağolsun annenem saklıyo onları

biz taksitlerle büyüdük memur çocugu olunca onun için alışkınım ben taksitlere hemen al -paylaşta görelimm cicilerii

Bizimkilerde öyle canım anca taksit ödüyolar belki de onları gördüğüm için yapmak istemiyorum maaşlarının bi çoğu takside gidiyo ben ilk zaman 6 takside telefonumu almıştım o 6 ay bana uyku uyutmadı bi daha dedim tövbe taksitle bişi almıycam param varsa alırım yoksa bakarım.

valla maşallah sirenaycım sana.
ne güzel hiç riske girmeden,ayağını yorganına göre uzatarak yapıyorsun her şeyi.
Valla ideal ev hanımı olacaksın,evi çok güzel çekip çevirirsin.
sevgilin şanslı adammış.

bende aynı şeyi düşünüyorumm plan -organizasyon maşallah ideal eş ev için

kızlarr hepinizle tanıştğıma çoook memnun oldumm 2012 topiklerindeydim hep ama ohh iyiki buraya gelmişimm
bana şimdilik müsade eşya topluyorum bavul falan gidicem bayram sonu 10 gündür hastalanayımda gündüz rahat rahat yapayım diyorum oruçlu halsiz oluyorum bide antalya hala çook sıcak oda gelmedi bi türlü bende başladım artık zaten sahura kadar ayaktayım hergün bari biraz işe yarıyım kendimee
hepinizii öpüyorummmmm kocamannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…