kızlaarrrr aşkım izinde yarın sabah eeerkenden kayseriye gidiyorum orda buluşcazzzz, uyumam gerekkk... sizleri tanıdıgım için mutluyum, daha uzun sohbetlerde görüşmek üzereee, öpüldünüzzzz
kızlaarrrr aşkım izinde yarın sabah eeerkenden kayseriye gidiyorum orda buluşcazzzz, uyumam gerekkk... sizleri tanıdıgım için mutluyum, daha uzun sohbetlerde görüşmek üzereee, öpüldünüzzzz
ikea evinizin herşeyiiibardkalar çok kullanışlı ve sağlam ama iyi tercih yapmışsın canım ay fotolarda hepside çok şık duruyor bayıldım ya bence frene bas azıcık yoksa bu hızla 5 ailelik eşya alırmıssın gibi geldi birden
benm de hızlı bir dalış yapmam gerek şu çeyiz işineeeçok güzeller bu arada rabbim ağız tadıyla kullanmak nasip etsn...
modelistliği hatırlıyorum da açıköğretim okuduğunu hatırlamıyorum,ya da yazmışsındır ben görmemişimdir belki.
ama senin iki sınav çakışmış ondan öyle olmuş,yani çalışacak fırsat olmamış.
bi de bazı bölümlerde staj olayı var dikkat etmem lazım.
almor harikalaarr canımmmmmmmm
allah evinde yerleşmiş oldukları gunleride gostersinn :123:
modelistliği hatırlıyorum da açıköğretim okuduğunu hatırlamıyorum,ya da yazmışsındır ben görmemişimdir belki.
ama senin iki sınav çakışmış ondan öyle olmuş,yani çalışacak fırsat olmamış.
bi de bazı bölümlerde staj olayı var dikkat etmem lazım.
ogretmenler cogaldıkca cogaldı burda..
bende ingilizceciyim.. ama umarım kariyerim ogretmenlik yolunda ilerlemez
aşkımla alısverişten geliyorum..
ne aldık ne verdik ama..
magazalarda hiçbişey yok.. ya bende mi bişey var anlamadım ama artık ben bu magazalarda hiçbişey bulamıyorum
ne oldu bizim cesitliligimize tekstil bi yan yattı camura battı sanki yada gelin olucam diye ben cok incelemeye basladım herseyi e malum herkes de beni inceliyor
Allah guzel gunlerde kullanmak nasıp etsın canımmm benımmm
2 ayda mı aldın canımAma harikalarr yaaaa bardakları ufak incik boncukları sona bırakmak istiyorum demin gene konuştum benimkisiyle bu sene kahvaltı setimi, bardak setimi, çay setimi ve günlük kullanmaya tencere setimi alıcam inşallah. Allah mutlu huzurlu yuvanızda kullanmayı nasip etsin canımmm güzel güzel yemekler yap eşine
Sağol Minnakcım Allah hepimize nasi etsin inşallah.
Hatta 1,5 ay filan son 15-20 gündür artık başka bir şey almıyorum tatlım bir dahaki yaza kadar ara verdim çünkü bunların taksitlerinini bitmesi lazım..
taksit olayını sevemiyorum ben canım yaa birazcık biriktirip alıcam hepsini hesapladım demin 2.000 TL biriktirsem hepsini alabilirim çünkü ortalama fiyatlar hep 200-400 arası. 1-2 aya biriktirir hemen alırım inş. Bende resimlerini burda paylaşırım ayy öyle güzel olucak kiii Allah yüzümüzü kara çıkartmasın inş.
taksit olayını sevemiyorum ben canım yaa birazcık biriktirip alıcam hepsini hesapladım demin 2.000 TL biriktirsem hepsini alabilirim çünkü ortalama fiyatlar hep 200-400 arası. 1-2 aya biriktirir hemen alırım inş. Bende resimlerini burda paylaşırım ayy öyle güzel olucak kiii Allah yüzümüzü kara çıkartmasın inş.
İnşallah canım alınca paylaş sen de bekliyoruz. Aslında bunları annem ve babam aldı mezuniyet sonrası biraz mezuniyet hediyesi gibi oldu. Bunlardan sonraki şeyleri ben de işe girince kendim almayı planlıyorum.
biz taksitlerle büyüdük memur çocugu olunca onun için alışkınım ben taksitlerehemen al -paylaşta görelimm cicilerii
valla maşallah sirenaycım sana.
ne güzel hiç riske girmeden,ayağını yorganına göre uzatarak yapıyorsun her şeyi.
Valla ideal ev hanımı olacaksın,evi çok güzel çekip çevirirsin.
sevgilin şanslı adammış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?