'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bende aynı şeyi düşünüyorumm plan -organizasyon maşallah ideal eş ev için

Borç altına girmeyi hiç sevmiyorum kızlar. huzurlu mutlu olmak için evleniyorum ben. Demin benimkine attıgım mesaj:
"Senin alıcakların belli hayatım salon ve oturma odası takımı birde tv falan. zaten beyaz esyayı birlikte alıcaz melegim. Ben mutfak yatak odası takıma iincik boncuklar benm. Şimdi yemek takımın catal bıcak setim ve tencere setim var en önemlilerin 3ü gitti.geriye su takımı çay seti kahvaltı seti ve gunluk yemek takımı günlük kullanım için tencere seti kaldı kocişim onlarıda bu sene alıcam allahın iziniyle. muftagın temel büyük eşyaları bitmiş olucak. Sonra yatak odasına geçicek yatak ötrtüsüyorgan battaniye nevresim takımı ne gerekiyosa alıcam onlar btincede sözümüze yakın bornoz takımımız havlu larımız banyodaki ihtiyacları alıcam . Sonra mutfagın incik boncuguna başlıycam saklama kabından tut el rondosuna kadar. 2 3 sene içinde biriktirdiğimiz paraylada yatak odası salon takımı oturma odası beyaz esyalar televizyon falan alıcaz. böylelikle kimseye yük olmamış olucaz kocişim:) Hazır evimize oturucaz :* "

Bunun i,çin çalışıyorum ben canım.. Herkesede öneriyorum isterse 10 sene sürsün ama ben borca girmek istemem uykum kaçar huzursuz mutsuz olurum Eşimdemutsuz olur sonraaa.

kolay gelsinnn:86:

İyi geceler tatlım hoşçakal.

kolay gelsın canımmmmm

slm bayanlar ben geldimmmm sakinleştim biraz ama hala canım sıkkınn

hoşgeldın tekrrdan canımmm. birliğe gitmeyi konustunmuuu

bende ozel sektorde calısıyorum 3 senedir canım
ogretmenlik yaptım 3 yıl ve artık ne devlet ne ozel ogretmenlik pek cazip gelmiyor cok sıkıldım o yavrucaklardan artık ..
ama bakalım belli bir sure yapmak durmunda kalsamda baska yonlere kaymaya calısıcam :44:

taksit konusunda bende senin gibiyim sineray :)
taksitle aldım pc mi ve ondan sonra dedim bitmiştir taksit benim için... param varsa alırım yoksa almam.. çok mecbur degilsem de girmem taksit işine

bende senin gibi parayı biriktirip peşin halletmeyi planlıyorum... son anlarda cıkan ufak tefek beklenmedik seyler icin cok zorda kalırsam belki ki inşallah kalmam hersey aklımdaki gibi gider... taksit odemesi cidden zor geliyor ode ode bitmiyo gibi gelio insana

Gene gel canım özletme kendini geçmiş olsun balım iyice dinlen tatlım iyi geceler

eger hatırladıgım filmse guzel minnakcım

biz askımla sinemada izlemiştik... ama bilindik konusu var hasta kız saglıklı oglan

he birde acık sahneleri fazlaydı azcık

slm bayanlar ben geldimmmm sakinleştim biraz ama hala canım sıkkınn

canım gidiyomusun şimdi ben kaçırdım sanırım biraz

Ben kaçıyorum şimdilik kızlar biraz test çözmem lazım. İyi geceler hepinize öpüyorum kocaman.

Allah zihin açıklığı versin tatlımmm

kızlar valla evlenip gitsem böyle olur herhalde güya orda evim ,eşyam ,odam hazır ben bavul alıp gitcem diyodum ,çarşaf,havlu,kıyafet,kitap ,ayakkabı,çanta ıvır,zıvır derken 2 koca bavul 2 tanede koli oluyo şimidilik sırf bunlar için otobüsle gidiyorum 22 saat yola
ama yolculuğun en güzel yanı aşkımda benimle gelceek beni yerleştirecek oraya 1 hafta kalcak ve geri gelcek evinee :127::127::123: bide benim hiç ellemediğim 5 koli kitabım var evlenince evime gidecek direkt çeyiz gibi

eger hatırladıgım filmse guzel minnakcım

biz askımla sinemada izlemiştik... ama bilindik konusu var hasta kız saglıklı oglan

he birde acık sahneleri fazlaydı azcık

ben ıncır recelını cok begendım tatlım yaa yarın tekrar izliceem sevgiliciimlee onuu fırsat olursa cok garıp sankı yenı sevgılı olmus gıbıyız, yarın buluscaz ve ben heycandan ölüyorum :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…