valla maşallah sirenaycım sana.
ne güzel hiç riske girmeden,ayağını yorganına göre uzatarak yapıyorsun her şeyi.
Valla ideal ev hanımı olacaksın,evi çok güzel çekip çevirirsin.
sevgilin şanslı adammış.
bende aynı şeyi düşünüyorumm plan -organizasyon maşallah ideal eş ev için
kızlarr hepinizle tanıştğıma çoook memnun oldumm 2012 topiklerindeydim hep ama ohh iyiki buraya gelmişimm
bana şimdilik müsade eşya topluyorum bavul falan gidicem bayram sonu 10 gündür hastalanayımda gündüz rahat rahat yapayım diyorum oruçlu halsiz oluyorum bide antalya hala çook sıcakoda gelmedi bi türlü bende başladım artık zaten sahura kadar ayaktayım hergün bari biraz işe yarıyım kendimee
hepinizii öpüyorummmmm kocamannn
kızlarr hepinizle tanıştğıma çoook memnun oldumm 2012 topiklerindeydim hep ama ohh iyiki buraya gelmişimm
bana şimdilik müsade eşya topluyorum bavul falan gidicem bayram sonu 10 gündür hastalanayımda gündüz rahat rahat yapayım diyorum oruçlu halsiz oluyorum bide antalya hala çook sıcakoda gelmedi bi türlü bende başladım artık zaten sahura kadar ayaktayım hergün bari biraz işe yarıyım kendimee
slm bayanlar ben geldimmmm sakinleştim biraz ama hala canım sıkkınn
benimde öyleydi kariyer planlarım formasyonlu öğretmenim amerikan edebiyatı mezunuyum 2 sene özelde çalıştım boyumun ölçüsünü aldım sonra kpssama bu yıl dersanede çalıştım çok sevdimm yavrucaklarla uğraşmayıı umarım senin kariyer planların istediğin gibi olurr
şöyle aşkıyla görüşüp gelenlere imreniyorumm yaa benimki uzaktaaberaber gezdikçe çok bulursunuz canım sıkma canını
kolay gelsın canımmmmm
hoşgeldın tekrrdan canımmm. birliğe gitmeyi konustunmuuu
hoşbulduk cnm sonradan konuşamadım tekrar yarın konuşucam söylesin bari orduevine gideyim
Ben kaçıyorum şimdilik kızlar biraz test çözmem lazım. İyi geceler hepinize öpüyorum kocaman.
onada sanada moral olcak kuşuum inş sorun olmazda gidersin
Kızlar kapıda ödemeli alışveriş sitesi biliyomusunuz ?
ne alacağına bağlı şu an aklıma vimjo geldi?
ne alacaksın canım?
Kızlar ben film izliycem (aşk sarhoşu) Hepinize iyi geceler bol sohbetler canlarım öpüyorum hepiniziii
slm bayanlar ben geldimmmm sakinleştim biraz ama hala canım sıkkınn
Ben kaçıyorum şimdilik kızlar biraz test çözmem lazım. İyi geceler hepinize öpüyorum kocaman.
eger hatırladıgım filmse guzel minnakcım
biz askımla sinemada izlemiştik... ama bilindik konusu var hasta kız saglıklı oglan
he birde acık sahneleri fazlaydı azcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?