'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

herşeyden önce kızlar müsadenizle ben laf atmak istiyorumm

heyy yavruuuumm heeyyy analarrr neler doğuruyoooo kızzz baban şekercimi seninnn

bakarım tatlımm netten bende hoş biraz yeteneksizimdir ben ama denerim hiç olmazsa

müsade seninn yavvyuuuumm tişşkür ederim balım becerırsın ya zor bısı degıl ama duzlestırıcıde cok onemlı bu modelde yapamassan kendıne degıl duzlestırıcıye sucu at

müsade seninn yavvyuuuumm tişşkür ederim balım becerırsın ya zor bısı degıl ama duzlestırıcıde cok onemlı bu modelde yapamassan kendıne degıl duzlestırıcıye sucu at

doru sölüosun püf noktası o kötü olursa sorun düzleştiricide iyi olrsa ben yetenekliyim

canım sıklıyor sanırım
taş gibi hatn die çıkarsa kpssde yapıştırcam minnak cevabını

kredi kartımı yatırdm az önce kızlar dönüştede sokağın başındaki ceyizciye baktm tefalleri korkmazları inceledm:))
o tefallere bayıldm ama ben ya minimini tencereler zaten mat da deil altlarıo kdr sadece üstleri çok parlatıldığından mat görünüo, çatal bıçaklardaki gibi deil yani,
seramik tavaları da inceledm korkmazınkiler baya bi kaliteli geldi gözüme, berfinm senin bıçak setine bi kez daha baktm da baya ağır cnm o ya:) hiç yernden hareket ettirmezsen gayet güzel ama

saol nil ya:) bnde kaldırmam.d :):):)

fındııığğııımmm yaaaaaa yerıım senıııı utanıyorum, bakk :26: utandım gordunmu
nie sıkılıo canın bakiim derslere mi daldııın
kulaklıktn dinliyorum:S işime bakıyorum flan

kızlar bi baksanıza size böyle bi mail geldi mi sehir fırsatından;

sayın Groupon Üyesi,

Groupon'dan yakaladığınız "Evimister.com'un Tüm Ürünlerinde 25TL yerine geçen Groupon'unuz 3 TL (50 TL yerine geçen Groupon'unuz 4 TL " fırsatıyla ilgili olarak;

Kupon kodlarımızda değişiklik olacaktır. Yeni kodlarınız mail adresinize gün içerisinde gönderilecektir.

Her türlü talep ve sorunuz için 444 5 477 nolu müşteri hizmetlerimizi arayabilir ya da info @sehirfirsati.com adresine mail gönderebilirsiniz.

Bol fırsatlı günler diler, anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla

Groupon Ekibi

Son düzenleme:
25tllik 2 çekimin kodunu gönderdiler su an kullanabiliorm aktifleşmiş, ama 50tllikleri yok ortada mail attm bakalm, göndermezlerse başlarına yıkarm orayııı sistemsel bi hata varmıs bakalmm

25tllik 2 çekimin kodunu gönderdiler su an kullanabiliorm aktifleşmiş, ama 50tllikleri yok ortada mail attm bakalm, göndermezlerse başlarına yıkarm orayııı sistemsel bi hata varmıs bakalmm

ben ne kdr sabırsızım yahuu:)) smdi onları da göndermişler, kullanabiliorm yaşasınnnnn
kızlar forumdonanmhbr sitesnde baya bi konusulmus bu çekler, site ürünlerin önce fiyatlarını arttırmıs sonra sikayet üzerine geri çekmiş ama stoklar bitrse yapabilicekleri bişi yokmus, çekler aktifse ya su an almalı yada enson zmanlara yine tedarik edilir büyk ihtimal o zman harcanmalı die düşünüorm bennn

nilim sabah benim kod numaralarımı yolladılar ama ben satın alma işlemini gerçekleştiremedim malesef denicem yine ama ayın 22 de aktif oluyorlar herhalde benim 3 kodumda sabah 10 da yüklenmişti

tam kıvırcık maşa değilde bi ara bu modele cok takıktım, düzleştiriciyle yapıyodumm

[ATTfddgACH=CONFIG]311269[/ATTACH]

vuv hatuncağızda bel yok kii maşallah sen böyle koy fotonu hasta olursun tabi canım ayy yerim ama ben seniii yaaa

nazım 1 resimdekini kasınca yapabiliyorum 2. resimde benim doğal saç öyle ama ben 1. resimdeki gibi istiyorum bigudi yetişiyor imdadıma

ben senii yerim asıııl biliyosun benım normalınde buklelı uclarım taradıgımda 2. gibi oluyo işte onlerı falan az bişi düzlüyorum okadarcık bu lodos hasta edıyomus ınsanıı bende ondan boyle oldum heraldee ya Giz'iim , fotolardan diyosan totoşumu kaşiim hemenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…