evet tatlım benımmya suanda sozle nası anlatırım bılmıyorum duzlestırımı burgu yapar gıbı donduruyorum vıdeolar vardı nettee en onemlısı duzlestırıcının ınce olması gerekıyoo
herşeyden önce kızlar müsadenizle ben laf atmak istiyorumm
heyy yavruuuumm heeyyy analarrr neler doğuruyoooo kızzz baban şekercimi seninnn
bakarım tatlımm netten bende hoş biraz yeteneksizimdir ben ama denerim hiç olmazsa
müsade seninn yavvyuuuummtişşkür ederim balım becerırsın ya zor bısı degıl ama duzlestırıcıde cok onemlı bu modelde yapamassan kendıne degıl duzlestırıcıye sucu at
minaam süpersnnnnnnallah nazarlardan saklasnnn
minaam süpersnnnnnnallah nazarlardan saklasnnn
doru sölüosun püf noktası o kötü olursa sorun düzleştiricide iyi olrsa ben yetenekliyim
hahah kesiinnliikkleeeeeeebiz 2013 geliniyiz elimizden her iş gelliirr
canım sıklıyor sanırım
taş gibi hatn die çıkarsa kpssde yapıştırcam minnak cevabını
saol nil ya:) bnde kaldırmam.dkredi kartımı yatırdm az önce kızlar dönüştede sokağın başındaki ceyizciye baktm tefalleri korkmazları inceledm:))
o tefallere bayıldm ama ben ya minimini tencereler zaten mat da deil altlarıo kdr sadece üstleri çok parlatıldığından mat görünüo, çatal bıçaklardaki gibi deil yani,
seramik tavaları da inceledm korkmazınkiler baya bi kaliteli geldi gözüme, berfinm senin bıçak setine bi kez daha baktm da baya ağır cnm o ya:) hiç yernden hareket ettirmezsen gayet güzel ama
kulaklıktn dinliyorum:S işime bakıyorum flan
fındııığğııımmm yaaaaaa yerıım senıııı utanıyorum, bakk :26: utandım gordunmu
nie sıkılıo canın bakiim derslere mi daldııın
25tllik 2 çekimin kodunu gönderdiler su an kullanabiliorm aktifleşmiş, ama 50tllikleri yok ortada mail attm bakalm, göndermezlerse başlarına yıkarm orayııısistemsel bi hata varmıs bakalmm
tam kıvırcık maşa değilde bi ara bu modele cok takıktım, düzleştiriciyle yapıyodumm
[ATTfddgACH=CONFIG]311269[/ATTACH]
vuv hatuncağızda bel yok kii maşallahsen böyle koy fotonu hasta olursun tabi canım ayy yerim ama ben seniii yaaa
nazım 1 resimdekini kasınca yapabiliyorum 2. resimde benim doğal saç öyle ama ben 1. resimdeki gibi istiyorum bigudi yetişiyor imdadıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?