'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

önce 25lkler geldi cnm sonra ben sehir fırsatına mail attm ama aradan 10 dk gecer gecmez diğerleri de geldi denedm hepsi kullnadırılıo, bu sorunu yasayanlar nette yorum yazmıslar sehir fırsatının cvbı yeni kodları evimistere bildirdik 24 saat içinde aktifleşicek demiş

canım aktifleşti ama cebimden 20 tl verceğme 100 tl lik alışveriş bak kaça patlıyor yaptıkları adilik ki fiyat farkı oldu farkındayım sen ne kadara aldın nevresimi

Son düzenleme:

cnm kodunu hemen editle, başkaları gelip kullanabilirler, arada bir kafalarına göre +kdv koyuolar ama kaldırıolar sonra, ben 165tllk nevresimi kargo dahil 119,5 a aldm

bıçak setinin kargosuda 5 tl ama salaklar mutfak gereçlerine 19 tl kargo biçtiler yuh yaa şaka gibiler kuponlarım çalışıyor kontrolde ettim bıçak setini annemde büyük olur dedi ama ben bambuyu nasıl alcam tahta istiyorum seçenek yok ahşap stand diyor acaba bunumu kast ediyor

çok fazla mı parça aldn giz?
kargo fiyatı hepsi için ayrı hesaplanıo sanırm ben 4,90 ödedm nevresime

canım doğru diyorsun 4 parça aldım o yüzden böyle oldu 1 bıçak setinde bıçak seti 132 ben 80 ödüyorum kargo 5, 4 parça mutfak gerecinede 20 ödiceğme 49 ödüyorum yuhh fisllere bakıcam zaten kesme tahtam yok beğendiğim modeli hemen kaldırdı gıcıklar ben bu kampanya bitene kadar beklerim bıçak setimide alayım şimdi bari

cnm mail atsana ben almadan öncede tüm minimalleri kaldırdılar bi azarladm valla hepsini koydular geriye, sonra dedm stoğu varmı ona göre alıcam sonra uraşmak istemiorm iadelerle, hepsinden yeternce var dediler bakalm

bunlarda neredeyse bedavaya gelio kızlar ama sadece 3 adet kaldı yazıo stok göstermesi de güzel bişi
atakana saç kesme mak. mi alsam acaba çok istiodu:))

Korkmaz A 705 Pro-Chef Doğrama Tahtası

bu ürün kuponlar aktif olmadan önce vardı nedense şu anda yok bu yakışmıyor madem bir indirim kuponu yapıyorsunuz şu anda ben sitede neden bu ürünü bulamıyorum

nasıl bu yazdığımı mail ataymmı canım

at cnm bakalm ne dicekler? hemen cvp veriolar zaten

bunlarda neredeyse bedavaya gelio kızlar ama sadece 3 adet kaldı yazıo stok göstermesi de güzel bişi
atakana saç kesme mak. mi alsam acaba çok istiodu:))
Eki Görüntüle 311413 Eki Görüntüle 311412

nilim bunlarıda alabilirsin bu arada hemen döndüler üretici firmaya sipariş verince ileteceğiz dediler ben bambu standlı istiyorum dedim illahada off nilim ne zor ödeme tipi daha demin aktifken şimdik değil ağlicemm

ödeme tipini seçmedende oluyormuş demekki aman 80 tl ye aldım bıçakımı şimdide ahşap standlı istiyorum diye mail attım kaldı 2 kodum canım

bende biraz beklicem bakalm cnm sonuçta yeni bi site ne kdr sürede ulşatırıcaklar bakalm kargoyu fln, memnun kalırsam diğer çeklermle tavalarımı alırm diorm bu gün korkmazları yakından gördm baya beğendmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…