önce 25lkler geldi cnm sonra ben sehir fırsatına mail attm ama aradan 10 dk gecer gecmez diğerleri de geldi denedm hepsi kullnadırılıo, bu sorunu yasayanlar nette yorum yazmıslar sehir fırsatının cvbı yeni kodları evimistere bildirdik 24 saat içinde aktifleşicek demişcanım güle güle kullan
şehirfırsatından gelen mail banada geldi ama ben şehirfırsatı sitesindeki kupon noyu yazınca bu kupon geçerli değildir uyarısı alıyorum o maşlden sonra yeni kupon geldimi peki canım
canım aktifleşti ama cebimden 20 tl verceğme 100 tl lik alışveriş bak kaça patlıyor yaptıkları adilik ki fiyat farkı oldu farkındayım sen ne kadara aldın nevresimi
İlk sonuç: 80,00 TL
Kupon () -50,00 TL
Kargo : 19,60 TL
KDV 18% : 15.19 TL
Genel Toplam: 49.60 TL
çok fazla mı parça aldn giz?
kargo fiyatı hepsi için ayrı hesaplanıo sanırm ben 4,90 ödedm nevresime
cnm mail atsana ben almadan öncede tüm minimalleri kaldırdılar bi azarladm valla hepsini koydular geriye, sonra dedm stoğu varmı ona göre alıcam sonra uraşmak istemiorm iadelerle, hepsinden yeternce var dediler bakalmcanım doğru diyorsun 4 parça aldım o yüzden böyle oldu 1 bıçak setinde bıçak seti 132 ben 80 ödüyorum kargo 5, 4 parça mutfak gerecinede 20 ödiceğme 49 ödüyorum yuhh fisllere bakıcam zaten kesme tahtam yok beğendiğim modeli hemen kaldırdı gıcıklar ben bu kampanya bitene kadar beklerim bıçak setimide alayım şimdi bari
kuzum kodunu editle
e mail adresi var cnm evimister@ yazan iletişim bölümünden evt
Korkmaz A 705 Pro-Chef Doğrama Tahtası
bu ürün kuponlar aktif olmadan önce vardı nedense şu anda yok bu yakışmıyor madem bir indirim kuponu yapıyorsunuz şu anda ben sitede neden bu ürünü bulamıyorum
nasıl bu yazdığımı mail ataymmı canım
bunlarda neredeyse bedavaya gelio kızlar ama sadece 3 adet kaldı yazıo stok göstermesi de güzel bişi
atakana saç kesme mak. mi alsam acaba çok istiodu:))
Eki Görüntüle 311413 Eki Görüntüle 311412
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?