aldım canım irtibatada geçtim bambulusu için siyahta yollasalar farketmez bıçak setinden atraksiyon beklemiyorum iyikide buldum aldım
canım sanki minimaller daha ucuzdu sabah ben bakmıştım napıyo neden fiyat arttırıyorlar anlamıyorum
bunu aldım canım siyahınıda gönderseler farketmez ben ahşap istiyordum bu arada korkmazın beğendiğim tencerelerini eklerim buraya fikir olur bide şimdi belki frtiözle mısırf patlatma makinesi alırım anneme ama ilk bu sipariş elime ulaşsın diğerlerinin acelesi yok ocak gibi alırım
minimaller normalde 89 civarı ama saten olanlar 165 cnm piyasada bu civarda, günnur markafonide indrmle 125e almıs +kargosu var bide, sık sık da girmio alıym dedm 120ye geldi bana
acaba hangi kargo firmasıyla göndericekler siteyi inceliorm ama göremiorm, bide ne zman kargolanıo onu da öğrensek iyidi
yaa bu hisarda yeni katalogda napmış böle fiyatları ya benm tencereler 650 olmus
tearendi de 250ye çıkarmıs fırsat magazasında hala 220, bana özel yorum indirimi 190tl bir ay sürem var ama yinede pahalı yaw:s
yok tatlım henüz kullanmadım kredi kartlarımın limiti dolu bi de ne alıcağıma karar veremedimm :44::44: acaba o sze gösterdiğim servis setinimi alsam yoksa tefalin teflon servis gereçlerindenmi set yapsam bilemedm :26::26: tatlım gördümm şimdi.. güle güle kullan canımm.. nevresimlerin 3 ünüdemi aldınn? pembeli ve morlu çok hoştu onları beğendim bende.. aslında bende nevresm alıcam ama ben yatak odamı country tarzı yapmayı düşündüğümden daha böle güllü dallı bişiler arıyorum