'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canım bende country ve spor tarzı yapcam ortak combin olcak 1 odamda tek country tarzı olcak canım ama şöle yatak odam beyaz modern olcak nevresimlerim hep country alıyorum yalnız sıkılmakta istemem o yüzden sporda alcam bakalım canım güzel şeler var

günaydın kılzar..

hayırlı olsun:) bnde alıcam.s nezman alsam

bıçak kardeşliği olcaz nasıl sen bunu görmüşmüydün tatlım dünn

yağmurcum günaydın

bende yatak odamı ve ilk etapta çocuk olmaycağından oturduğumuz vakkit geçirdiğimz odamızı country yapmayı planlıyorumm.. yatak odamıda beyaz alıcam moblyalarımı ama modernden daha çok böle oymalı bişiler istiyorumm duvar kağıtları falan bakalım inşallahh gönlümüze göre yapablirz tatlım Rabbim'in izniyle.. nevresimlerime artık english home ve kervandan bakıcam.. benm var aslında ama onlar hiç uygun değil istediğm tarza annem almıştı onların hepsini bende değiştirmek istemedim ondan hatıra olcak bana sonuçta.. kızlar dün kardeşim yılbaşı hediyesi için kupa almış çeyizime çocuğun beyninide yıkamışım artık evine gelince böğürtlenli çay yaparsın bunda bana diyo canım yaa

gizemim nasılsın? benimde dün bardaklarım markafoniden kargoya verildi bugün bende olcak cok heyecanlıyım

çalışıyorum canım yoğunuz öyle sen ne ediyorsun

canım inşallah istediklerimizi alabiliriz benimde englısh home var bayılıyorum ordaki şeylere ben çok ciciler bugün gidicem öğle aramda para harcamak istemiyorum 1 çeyrek alcam bakalım birikim çok ama çok yapmak şart

bende çalışıyorum canım ne yapıyım iş güç bi yandan sizle muhabbet öle işte bardaklarımı bekliyorum ama güldeninki kırılmıs yaaaaaa:44:

ahh ahhh bende başlamalıyım ama nasıl :26::26:

bende çalışıyorum canım ne yapıyım iş güç bi yandan sizle muhabbet öle işte bardaklarımı bekliyorum ama güldeninki kırılmıs yaaaaaa:44:

canım bizim kargocuda bi tuhaftı zaten burdaki yurtiçi kargonun hiç bi elemanını beğenmiyorum.. diyoki abla 1 bardak için gerimi gönderceksin para verdim ben buna tabii göndercem dedim tamam bişi demedim abla diyo.. sonra yine ya bence gönderme boşver dyo nasıl gıcık oldum anlatamam

ya ben yanında acamam ki herkes var yaaa onunnla uğraşamam burda yaa ne yapıcam ben

İnanmıyorum umarım benimki kırık gelmez bende açamam herkesin önünde Nasıl geri gönderiyosun kargoyu kabul etmiyosun gönderiyorlar değil mi tüh ya.

ya bunu geri gönderin diyosun orda bi form var kargocu dolduruyo zabıt tutuyo gerisini beraber öğrencez canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…