- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
günaydın kızlar güldencim fırsat kodunu kullandınmı
ben dün bıçak setimi almış bulundum bir önceki sayfada var
günaydın kılzar..
hayırlı olsun:) bnde alıcam.s nezman alsam
yok tatlım henüz kullanmadım kredi kartlarımın limiti dolubi de ne alıcağıma karar veremedimm :44::44: acaba o sze gösterdiğim servis setinimi alsam yoksa tefalin teflon servis gereçlerindenmi set yapsam bilemedm :26::26: tatlım gördümm şimdi.. güle güle kullan canımm.. nevresimlerin 3 ünüdemi aldınn? pembeli ve morlu çok hoştu onları beğendim bende.. aslında bende nevresm alıcam ama ben yatak odamı country tarzı yapmayı düşündüğümden daha böle güllü dallı bişiler arıyorum
günaydın kılzar..
hayırlı olsun:) bnde alıcam.s nezman alsam
canım bende country ve spor tarzı yapcam ortak combin olcak 1 odamda tek country tarzı olcak canım ama şöle yatak odam beyaz modern olcak nevresimlerim hep country alıyorum yalnız sıkılmakta istemem o yüzden sporda alcam bakalım canım güzel şeler var
bıçak kardeşliği olcaz nasıl sen bunu görmüşmüydün tatlım dünn
yağmurcum günaydın
gizemim nasılsın? benimde dün bardaklarım markafoniden kargoya verildi bugün bende olcak cok heyecanlıyım
tatlım sende gürallardan mı almıştınn.. dün benmkler geldi ama bi tane brdak tuzla buz olmuşgeri gönderdim
gizemim nasılsın? benimde dün bardaklarım markafoniden kargoya verildi bugün bende olcak cok heyecanlıyım
bende yatak odamı ve ilk etapta çocuk olmaycağından oturduğumuz vakkit geçirdiğimz odamızı country yapmayı planlıyorumm.. yatak odamıda beyaz alıcam moblyalarımı ama modernden daha çok böle oymalı bişiler istiyorumm duvar kağıtları falanbakalım inşallahh gönlümüze göre yapablirz tatlım Rabbim'in izniyle.. nevresimlerime artık english home ve kervandan bakıcam.. benm var aslında ama onlar hiç uygun değil istediğm tarza annem almıştı onların hepsini bende değiştirmek istemedim ondan hatıra olcak bana sonuçta.. kızlar dün kardeşim yılbaşı hediyesi için kupa almış çeyizime çocuğun beyninide yıkamışım artık evine gelince böğürtlenli çay yaparsın bunda bana diyo canım yaa
aaa kargocunun yanında mı actın?
çalışıyorum canım yoğunuz öyle sen ne ediyorsun
canım inşallah istediklerimizi alabiliriz benimde englısh home var bayılıyorum ordaki şeylere ben çok ciciler bugün gidicem öğle aramda para harcamak istemiyorum 1 çeyrek alcam bakalım birikim çok ama çok yapmak şart
çalışıyorum canım yoğunuz öyle sen ne ediyorsun
canım inşallah istediklerimizi alabiliriz benimde englısh home var bayılıyorum ordaki şeylere ben çok ciciler bugün gidicem öğle aramda para harcamak istemiyorum 1 çeyrek alcam bakalım birikim çok ama çok yapmak şart
evet canımm ilk defa başıma böyle bişi geliyo inşallah sorun çıkmadan aynısından gönderirler
bende çalışıyorum canım ne yapıyım iş güç bi yandan sizle muhabbet öle işte bardaklarımı bekliyorum ama güldeninki kırılmıs yaaaaaa:44:
değişim yapmıyorlar ki iade alıyorlar ama:s
canım bizim kargocuda bi tuhaftı zaten burdaki yurtiçi kargonun hiç bi elemanını beğenmiyorum.. diyoki abla 1 bardak için gerimi gönderceksin para verdim ben buna tabii göndercem dedim tamam bişi demedim abla diyo.. sonra yine ya bence gönderme boşver dyonasıl gıcık oldum anlatamam
ya ben yanında acamam ki herkes var yaaa onunnla uğraşamam burda yaa ne yapıcam ben
tatlım sende gürallardan mı almıştınn.. dün benmkler geldi ama bi tane brdak tuzla buz olmuşgeri gönderdim
hadi yaa ben değişim yapıolar sanıyodumdiyorum ya hiç başıma gelmediğinden tüh neyse iadeyide kabul etsinlerde sorun yok burdanda alırım artık
İnanmıyorum umarım benimki kırık gelmez bende açamam herkesin önündeNasıl geri gönderiyosun kargoyu kabul etmiyosun gönderiyorlar değil mi tüh ya.
canım şarap kadehlerimi su bardaklarımı kırıldı şu anda markafonide kampanya var bilgin olsun güralalrda var içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?