'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canım şarap kadehlerimi su bardaklarımı kırıldı şu anda markafonide kampanya var bilgin olsun güralalrda var içinde

kadehlerin biri kırılmış ben su bardağıda almıştım adam dediki hepsini birden göndermeniz lazım o öle diince bende ii dedim geri gönderdim bakarım tatlım şimdi.. :26:

bıçak kardeşliği olcaz nasıl sen bunu görmüşmüydün tatlım dünn
dün gördüm ama pek incelemedim:S bıçaklıya yoğunlaşmıştım

günaydın canımm.. sende bıçak setimi alıcaksın :26::26: ben ne alcam yaa :44::44:
şuan bıcak seti gözüküyr:S düdülümü alsam diede geçiyor içimden..
25 tl olanlalada havlu alıcam.. banyo havlusu. misafir için.

kısçelerim bişi sorucam bu mudoda 3 al 2 öde kampanyası var ya turkcellliler için o hangi ürünlerde geçerli bilen varmı?? :26::26:
murattiye mont alsam kardeşimde dün ceket beğenmiş onu istedi onu alsam 3. ürünüde anneme dekoratif bişi alsam acaba olurmu o kampanyadan yararlanabilrmiyimkii :26::26:

giyim de varmı bilmiyorum ben o kampanyadan aldım gecen gün ama tencere ve su torbası falan

canım tabikide istediğini alabilirsin kiii tüm ürünlerde geçerli al sen dilediğin gibi

giz düdüklüyü ne yapmayı düşünüyosun..
akşam ablama dedim fisssler alcam 5dkda pişriyomuş die.. 300 tl dedim
delimisin falan yaptı:S korkmazın normal klasik modellerindenmi alsam bilemedm

kısçelerrr trendyolda colins indirimde hani yılbaşı için erkek arkadaşınıza babanıza kardeşinize eş dostunuza hediye falan almak isterseniz bi bakınn uygun geldi bana 20 liraya güzel trikolar var montlarında fiyatları da uygun bi sürü şey var

kısçelerr benim düdüklüm hisarınn set aldığım için içinde vardı bitane daha almalımıyımki :26:

canım mailine cevap verdim annem 240 duyunca giz ne ediyorsun yapma kızım çok pahalıymış 100 tl yede var dedi annemle iyi bir şekilde konuşmam lazım bu konuları

kısçelerr benim düdüklüm hisarınn set aldığım için içinde vardı bitane daha almalımıyımki :26:
geçen gün burda konuşuldu.. ben anlamıcam.. mutfagım dolcak tencere resmen
1tane 5lt alcam yeter..

canım mailine cevap verdim annem 240 duyunca giz ne ediyorsun yapma kızım çok pahalıymış 100 tl yede var dedi annemle iyi bir şekilde konuşmam lazım bu konuları
ablam evlenince yengelerim neyi eksik falan die soruyolardı. bi yengem battaniye bi yengem düdüklü almıştı. almam belkide yengelerim alır

berfincim doğru diyorsun hep hediye geliyor herşey

kızlar ya tifosinin çeyizndede var patates ve soğan kovaları beyaz ben anneme alayım mutfak hoş olsun diyorum en son dün bir sitede görmüştüm ama bulamıyorum evmanyayada baktım yoktu sizin bilginiz varmı

bende alıcam tatlım onlardan aras metal sanırım markası.. o sık sık girer kampanyaya o yüzden acele etmiyorum.. bnm bi arkadaşımdada vr hem şık duruyo hemde kullanılışlı mutlaka al dedi bana.. bütün alışverş sitelerine giriyo tatlım ben gördüğümde haber veririm sana

evet canım annemde sık sık sölüyo hediye çok gelir hem şimdi eskisi gibi de değil heryerde güzel ve uygun şeyler var o yüzden alırken abartma koycak yer bulamassın diyo bence alırlar ablana almışlar sanada mutlaka alırlar tatlım

canım saol bende görmüştüm çok beğenmiştim o yüzden sordum yaaa saol bilgiler için haberleşiriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…