canım şarap kadehlerimi su bardaklarımı kırıldı şu anda markafonide kampanya var bilgin olsun güralalrda var içinde
dün gördüm ama pek incelemedim:S bıçaklıya yoğunlaşmıştımbıçak kardeşliği olcaz nasıl sen bunu görmüşmüydün tatlım dünn
şuan bıcak seti gözüküyr:S düdülümü alsam diede geçiyor içimden..günaydın canımm.. sende bıçak setimi alıcaksın :26::26: ben ne alcam yaa :44::44:
seninkidemi kırıldı hani tam gelmişti
kısçelerim bişi sorucam bu mudoda 3 al 2 öde kampanyası var ya turkcellliler için o hangi ürünlerde geçerli bilen varmı?? :26::26:
murattiye mont alsam kardeşimde dün ceket beğenmiş onu istedi onu alsam 3. ürünüde anneme dekoratif bişi alsam acaba olurmu o kampanyadan yararlanabilrmiyimkii :26::26:
kısçelerim bişi sorucam bu mudoda 3 al 2 öde kampanyası var ya turkcellliler için o hangi ürünlerde geçerli bilen varmı?? :26::26:
murattiye mont alsam kardeşimde dün ceket beğenmiş onu istedi onu alsam 3. ürünüde anneme dekoratif bişi alsam acaba olurmu o kampanyadan yararlanabilrmiyimkii :26::26:
giyim de varmı bilmiyorum ben o kampanyadan aldım gecen gün ama tencere ve su torbası falan
canım tabikide istediğini alabilirsin kiii tüm ürünlerde geçerli al sen dilediğin gibi
giz düdüklüyü ne yapmayı düşünüyosun..
akşam ablama dedim fisssler alcam 5dkda pişriyomuş die.. 300 tl dedim
delimisin falan yaptı:S korkmazın normal klasik modellerindenmi alsam bilemedm
giz düdüklüyü ne yapmayı düşünüyosun..
akşam ablama dedim fisssler alcam 5dkda pişriyomuş die.. 300 tl dedim
delimisin falan yaptı:S korkmazın normal klasik modellerindenmi alsam bilemedm
geçen gün burda konuşuldu.. ben anlamıcam.. mutfagım dolcak tencere resmenkısçelerr benim düdüklüm hisarınn set aldığım için içinde vardı bitane daha almalımıyımki :26:
ablam evlenince yengelerim neyi eksik falan die soruyolardı. bi yengem battaniye bi yengem düdüklü almıştı. almam belkide yengelerim alırcanım mailine cevap verdim annem 240 duyunca giz ne ediyorsun yapma kızım çok pahalıymış 100 tl yede var dedi annemle iyi bir şekilde konuşmam lazım bu konuları
berfincim doğru diyorsun hep hediye geliyor herşey
kızlar ya tifosinin çeyizndede var patates ve soğan kovaları beyaz ben anneme alayım mutfak hoş olsun diyorum en son dün bir sitede garas örmüştüm ama bulamıyorum evmanyayada baktım yoktu sizin bilginiz varmı
geçen gün burda konuşuldu.. ben anlamıcam.. mutfagım dolcak tencere resmen
1tane 5lt alcam yeter..
ablam evlenince yengelerim neyi eksik falan die soruyolardı. bi yengem battaniye bi yengem düdüklü almıştı. almam belkide yengelerim alır
bende alıcam tatlım onlardan aras metal sanırım markası.. o sık sık girer kampanyaya o yüzden acele etmiyorum.. bnm bi arkadaşımdada vr hem şık duruyo hemde kullanılışlı mutlaka al dedi bana.. bütün alışverş sitelerine giriyo tatlım ben gördüğümde haber veririm sana
canım saol bende görmüştüm çok beğenmiştim o yüzden sordum yaaa saol bilgiler için haberleşiriz
canım saol bende görmüştüm çok beğenmiştim o yüzden sordum yaaa saol bilgiler için haberleşiriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?