'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

günaydın meleklerimmmm
ya gözüm açar açmaz buraya koşuorm hepinizin altta online olduğunu görmek ne güzeli herkesi çok seviormmmmmm bennnn16:

kısçelerr benim düdüklüm hisarınn set aldığım için içinde vardı bitane daha almalımıyımki :26:
bence almamalısın gülden o kdr düdüklüyü napcaksn:) hem hisarmıs zaten bence hiç gerek yok boşa masraf yapma
bardaklarına da üzüldm cnm demekki neymiş kargoyla kırılıcak bişi almıcakmısız böle sorunlar olabilio, iade edilir ama sorun etme yenisini alırsın yada mağazadan kendn alırsn cnm, migroslarda bile satılıo
gizem o kovalar şifa home, ve aras markalarında satılıo, bende seviorm ama ilerde mutfaam olunca o tarz bişi alıcam simdiden nereye koycam balkona koysam yağmur yağar paslanır fln evlendikten sonra alırm kovalarmı

gizoşm mrk ettm mail attm evimistere, 3 gün içinde tedarik edilip yurtiçiyle gönderiolarmıs, gelsin nevresimlerrrr:)))
benmki hakkında yorum yapılmamıs ama çabıkkkkk bakın bişi söyleynnnn

bizde senii çok seviyoruzkiiii kocamann hemde evet canım aslında daha önce ben baya aldım kırılcak eşya falan ama hep baya korunaklı gönderiyolardı bu sefer bildiğin kutuya koymuşlar kırılcak eşya diye uyarı yok anlamadım bende :44: evet annemde diyoki boşuna üzülmee kipada gördüm ben onlardan dedim baştan söylesene ne diye strese soktun beni ( kadehleri o beğenmiştide ona almıştım)

giz bıçak setin ne zman gelir acaba:S
ikimizin model aynı bnmki siyah seninki ahşap olan:S

tatlımm bu da güzel ama ben diğerlerini daha çok beğendimm renklerinden dolayı sanırımm bi de ben böle nevresimde kareli falan sevmiyorum az öncede söyledim country yapmayı düşündüğüm için belki aklım hep english home daki gibi böle çiçekli güllü dallı nevresimlerde :26: güle güle kullan bebişim

aaa çok ayıpsn bizde her türlüsü var bakkk:)))
bana yatıya gelirsen sana bunları sererm hangisini beğenirsen saten hemdeee

diğerini de tam öğrenci evi işi gibi gördm tam bize göre renkleri fln da diğerlerinden değişik geldi bi tane de öle oluversin, her güne sererim zaten ben onu

ay ben bunlaraa bittiimmmm bende alabilirmiyim aynılarını müsadenle

ay ben bunlaraa bittiimmmm bende alabilirmiyim aynılarını müsadenle

tabiki alablirsn kuzum, paket olanı english homedan indrmle almıstm 49tlydi, diğeride linensten gizoşumla kampanyadan almıstk hatta ilk buluştuğumuz gündüüüü
bir alana biri bedavadan 110tlye gelmişti ama saten o english home normal nevresm

kızlar benm papatyalı yemek takımım varya ona uygun çatal bıçak seti bakıorm ne zmndır sonra bu mudodakileri gördm sizce bunlarla uyumlu olur mu yoksa başka bi set mi almalı ilerde?
alırsam ayrıca 6lı tatlı kaşığını daha alıp dondurma ve tatlı servisinde kullanıcam

Bence çok güzel canım güle güle kullan...

Çok cicilermiş ekliyorum bende arşive :))

Canım altları porselen falan mı onların eğer öyleyse kırılıyor takım bozuluyor (

tallımm bunlar hoş duruyo ama istersen bi tantitoni ve bernardoyada bak ordada güzel çatal bıçaklar var acele etme bence

bendede var bundan gülden hemde niille aldık biz her birşeye hitap edeni buluyoz alıyoz yatıyozzzzzzzzzzz

senlede alırız gülden bulup

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…