bence almamalısın gülden o kdr düdüklüyü napcaksn:) hem hisarmıs zaten bence hiç gerek yok boşa masraf yapmakısçelerr benim düdüklüm hisarınn set aldığım için içinde vardı bitane daha almalımıyımki :26:
gizem o kovalar şifa home, ve aras markalarında satılıo, bende seviorm ama ilerde mutfaam olunca o tarz bişi alıcam simdiden nereye koycamberfincim doğru diyorsun hep hediye geliyor herşey
kızlar ya tifosinin çeyizndede var patates ve soğan kovaları beyaz ben anneme alayım mutfak hoş olsun diyorum en son dün bir sitede görmüştüm ama bulamıyorum evmanyayada baktım yoktu sizin bilginiz varmı
günaydın meleklerimmmm
ya gözüm açar açmaz buraya koşuorm hepinizin altta online olduğunu görmek ne güzeli herkesi çok seviormmmmmm bennnn16:
bence almamalısın gülden o kdr düdüklüyü napcaksn:) hem hisarmıs zaten bence hiç gerek yok boşa masraf yapma
bardaklarına da üzüldm cnm demekki neymiş kargoyla kırılıcak bişi almıcakmısız böle sorunlar olabilio, iade edilir ama sorun etme yenisini alırsın yada mağazadan kendn alırsn cnm, migroslarda bile satılıo
gizem o kovalar şifa home, ve aras markalarında satılıo, bende seviorm ama ilerde mutfaam olunca o tarz bişi alıcam simdiden nereye koycambalkona koysam yağmur yağar paslanır fln evlendikten sonra alırm kovalarmı
kovalar bunlarrrrr merak edenler için
klasörümde duruomus
Eki Görüntüle 311663 Eki Görüntüle 311664 Eki Görüntüle 311665
klasörümde duruomus
gizoşm mrk ettm mail attm evimistere, 3 gün içinde tedarik edilip yurtiçiyle gönderiolarmıs, gelsin nevresimlerrrr:)))
benmki hakkında yorum yapılmamıs ama çabıkkkkk bakın bişi söyleynnnn
Eki Görüntüle 311661
tatlımm bu da güzel ama ben diğerlerini daha çok beğendimm renklerinden dolayı sanırımm bi de ben böle nevresimde kareli falan sevmiyorum az öncede söyledim country yapmayı düşündüğüm için belki aklım hep english home daki gibi böle çiçekli güllü dallı nevresimlerde :26: güle güle kullan bebişim
giz bıçak setin ne zman gelir acaba:S
ikimizin model aynı bnmki siyah seninki ahşap olan:S
aaa çok ayıpsn bizde her türlüsü var bakkk:)))
bana yatıya gelirsen sana bunları sererm hangisini beğenirsen saten hemdeee
Eki Görüntüle 311684 Eki Görüntüle 311683
diğerini de tam öğrenci evi işi gibi gördm tam bize göre renkleri fln da diğerlerinden değişik geldi bi tane de öle oluversin, her güne sererim zaten ben onu
ay ben bunlaraa bittiimmmm bende alabilirmiyim aynılarını müsadenle
kızlar benm papatyalı yemek takımım varya ona uygun çatal bıçak seti bakıorm ne zmndır sonra bu mudodakileri gördm sizce bunlarla uyumlu olur mu yoksa başka bi set mi almalı ilerde?
alırsam ayrıca 6lı tatlı kaşığını daha alıp dondurma ve tatlı servisinde kullanıcam
Eki Görüntüle 311689 Eki Görüntüle 311690 Eki Görüntüle 311691
gizoşm mrk ettm mail attm evimistere, 3 gün içinde tedarik edilip yurtiçiyle gönderiolarmıs, gelsin nevresimlerrrr:)))
benmki hakkında yorum yapılmamıs ama çabıkkkkk bakın bişi söyleynnnn
Eki Görüntüle 311661
klasörümde duruomus
kızlar benm papatyalı yemek takımım varya ona uygun çatal bıçak seti bakıorm ne zmndır sonra bu mudodakileri gördm sizce bunlarla uyumlu olur mu yoksa başka bi set mi almalı ilerde?
alırsam ayrıca 6lı tatlı kaşığını daha alıp dondurma ve tatlı servisinde kullanıcam
aaa çok ayıpsn bizde her türlüsü var bakkk:)))
bana yatıya gelirsen sana bunları sererm hangisini beğenirsen saten hemdeee
Eki Görüntüle 311684 Eki Görüntüle 311683
diğerini de tam öğrenci evi işi gibi gördm tam bize göre renkleri fln da diğerlerinden değişik geldi bi tane de öle oluversin, her güne sererim zaten ben onu
bendede var bundan gülden hemde niille aldık biz her birşeye hitap edeni buluyoz alıyoz yatıyozzzzzzzzzzz
senlede alırız gülden bulup
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?