'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

tallımm bunlar hoş duruyo ama istersen bi tantitoni ve bernardoyada bak ordada güzel çatal bıçaklar var acele etme bence

cnm tantitonidekiler çok düz zaten benm takımın içinde de bernardonun knedi takımı var ben 2 yemek takımıylada kullanabilcieğim bişi arıorm, bernardodakiler makineye girmio deri görünümlüler,
tantitonidekilerde tek tek satılıo ve çok düz modeller, ben şık bişi istiorm ama sanırm uymucak benm takımlarla bu çkb takımı, ikili servis bıçağıyla spatulasını almayı da düşünmüştm ilerde
Eki Görüntüle 311702 Eki Görüntüle 311703 Eki Görüntüle 311701

bir çağla gördüm sanırsam selam verdi gitti

kızlar arçeliğin size tekli kahve makinasımı yoksa 2 lisinimi alayım tezgahıma koymucam ama almak çok istiyorum yoksa arzum felanmı alayım ne dersiniz

anladım tatlımm yinede sen bilirsin tabii ama iyice araştır karacaya falan da bak istersen :26:

kızlar ben 4 tane kahve makinesi beğendim 2 arzum 1 korkmaz 1 arçelik korkmazınki 30 a geliyor şimcik birşey soracağım arçelik almaya gerek varmı çeyiz için bana yardımcı olun alırsam bari bunları alayım arada

Viski bardağının biri kırık geldi off (

Aradım sadece kırık olan takımı yollayabilirsiniz dediler. Ben sadece onu göndericem. Bu bize ders olsun kırılcak bişey alınamıyor işte.

bir çağla gördüm sanırsam selam verdi gitti

kızlar arçeliğin size tekli kahve makinasımı yoksa 2 lisinimi alayım tezgahıma koymucam ama almak çok istiyorum yoksa arzum felanmı alayım ne dersiniz

canım teklisinde kahveyi suyu falan sen kendin ayarlıyorsun. İkilisinde ise arkada su haznesi var oraya su koyuyorsun. Sen sadece kahve ve şeker koyuyorsun o suyunu ayarlıyor. Tek kişilik yada iki kişilik butonu var onlara basıyorsun. İmkanın varsa ikilisi dah iyi ama. Teklisi de ev için yeter bence.

canım arçelik kullanıyormusun ben türk kahvesi hergün içen biri değilim arçelik gereklimi onu düşünüyorum bir arkadaşımda arzum diğerinde korkmaz var korkmazda iyidir herhalde

canım arçelik kullanıyormusun ben türk kahvesi hergün içen biri değilim arçelik gereklimi onu düşünüyorum bir arkadaşımda arzum diğerinde korkmaz var korkmazda iyidir herhalde

Canım arçelik çok rahat çünkü başında durman gerekmiyor üstündeki düğmeye basıyorsun o hazır olduğunda ötmeye başlıyor ve de gayet köpüklü oluyor. Bizim şirkette ve teyzemde var çok memnun. Diğerlerinde yine senin kontrolünde her şey tepesinde beklemen gerekiyor. Ama çok kullanmayacaksın o kadar para vermeye gerek yok tabi ki. Diğer makinelerde gayet iyi.

ben anneme evimisterden korkmazı hediye edebilirim aslında arçelik istiyorum ama idarelik korkmaz alayım evde bulunsun da diyorum çok istiyorum kahve makinesi almak

gizemcim resimleri ekliyorum

canım ben gerekli görmüyorum açıkçası ama bunlar içinde en çok arzumun beyazlı olanı beğendim :26:

Canım bizde arzumun seti vardı çaydanlık, kahve makinesi. Biz baya bi kullanmıştık sonra 3 sene falan memnunduk ta. Sonra su sızdırmaya başladı. Bence alınabilir arzum. Korkmazda olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…