tallımm bunlar hoş duruyo ama istersen bi tantitoni ve bernardoyada bak ordada güzel çatal bıçaklar varacele etme bence
bir çağla gördüm sanırsam selam verdi gitti
kızlar arçeliğin size tekli kahve makinasımı yoksa 2 lisinimi alayım tezgahıma koymucam ama almak çok istiyorum yoksa arzum felanmı alayım ne dersiniz
kızlar bnm kuponlarım hala gelmedi:S
mailime 2 mail geldi ama kod falan yok:S
cnm tantitonidekiler çok düz zaten benm takımın içinde de bernardonun knedi takımı var ben 2 yemek takımıylada kullanabilcieğim bişi arıorm, bernardodakiler makineye girmio deri görünümlüler,
tantitonidekilerde tek tek satılıo ve çok düz modeller, ben şık bişi istiorm ama sanırm uymucak benm takımlarla bu çkb takımı, ikili servis bıçağıyla spatulasını almayı da düşünmüştm ilerde
Eki Görüntüle 311702 Eki Görüntüle 311703 Eki Görüntüle 311701
anladım tatlımm yinede sen bilirsin tabii ama iyice araştır karacaya falan da bak istersen :26:
bir çağla gördüm sanırsam selam verdi gitti
kızlar arçeliğin size tekli kahve makinasımı yoksa 2 lisinimi alayım tezgahıma koymucam ama almak çok istiyorum yoksa arzum felanmı alayım ne dersiniz
canım teklisinde kahveyi suyu falan sen kendin ayarlıyorsun. İkilisinde ise arkada su haznesi var oraya su koyuyorsun. Sen sadece kahve ve şeker koyuyorsun o suyunu ayarlıyor. Tek kişilik yada iki kişilik butonu var onlara basıyorsun. İmkanın varsa ikilisi dah iyi ama. Teklisi de ev için yeter bence.
canım arçelik kullanıyormusun ben türk kahvesi hergün içen biri değilim arçelik gereklimi onu düşünüyorum bir arkadaşımda arzum diğerinde korkmaz var korkmazda iyidir herhalde
siteyi baya bi inceledm ve uyguna alınabilicek kaliteli ürünleri buldm kızlarr
50 tllik çekler için
Eki Görüntüle 311713 Eki Görüntüle 311714
25tllik çekler için
Eki Görüntüle 311715 Eki Görüntüle 311716 Eki Görüntüle 311717
Canım arçelik çok rahat çünkü başında durman gerekmiyor üstündeki düğmeye basıyorsun o hazır olduğunda ötmeye başlıyor ve de gayet köpüklü oluyor. Bizim şirkette ve teyzemde var çok memnun. Diğerlerinde yine senin kontrolünde her şey tepesinde beklemen gerekiyor. Ama çok kullanmayacaksın o kadar para vermeye gerek yok tabi ki. Diğer makinelerde gayet iyi.
kızlar ben 4 tane kahve makinesi beğendim 2 arzum 1 korkmaz 1 arçelik korkmazınki 30 a geliyor şimcik birşey soracağım arçelik almaya gerek varmı çeyiz için bana yardımcı olun alırsam bari bunları alayım arada
karaca bedava verse almam cnm bençok sorun yaşadm çelik ürünlrinde tencereleri kararıo, çkbları paslanıo şikayetvara yazıp iade etmiştm
canım ben netten elektrnk eşya almadım garantisi nasıl işlicek bozulursa nereye götürcem ben bunları sölermisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?