'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

youtubeda braun mp80 i yazın kızlar beyaz rengi denenmiş bence gayet güzel bi makina:)) ben siyahını düşünürm tabiki, philipsten daha şık görünüo

ben bunu almayı düşünüorm kızlar nevresimim bi gelsin ardından bunu alıcam siyah olması çok hoşuma gitti üstelk çok az yer kaplar tezgah üstünde videolarda phlips kdr iyi görünüo, hem zaten posanın kuru olması önemli yeni modeller çıksa da zaten ne kdr farklı olabilirki, sitede 135tl 89a alırm ben bunuu
Eki Görüntüle 311731

grupanya fırsatı
Bernardo'dan renkli yılbaşı sofraları! Sofra tasarım uzmanı BERNARDO'da tüm ürünlerde geçerli 100 TL değerindeki hediye çekiniz 49 TL!
Türkiye'deki tüm şubelerinde, 150 TL ve üzeri alışverişlerde; 23 Şubat 2012'ye kadar geçerlidir. Bernardo'nun "2. üründe %50 indirim kampanyası"nda da kullanılabilir. 2 fırsat kodu birleştirilebilir.
smdi diyelm 200tllik alışverişte 2 çek de kullanılıomu anlamadm kızlar??
ne kdr çok fırsatlar oldu böyle yaw, hepsine de güvenenmemek lazm:S
bernardo bunu kabul etmez gibi gelio bana süpheli:S

Son düzenleme:

Canım güzel gözüküyor alınabilir. Şu bernardo da ne çok fırsat veriyor bana çok cazip gelmedi sanki.

Canım güzel gözüküyor alınabilir. Şu bernardo da ne çok fırsat veriyor bana çok cazip gelmedi sanki.

valla bilmiorm cnm ama bernardoyu ben tükettm resmen artk alıcam bişi kalmadı
tavalarımı fln hala kararsızım seramik alıcam ama anneler gününe kdr beklicem yarı fiyatna kdr düşebiliceğini düşünüorm
katı meyve sıkacağına aşık oldum zaten, philipsten tek farkı meyvelerin o hazneden geçmesi için dilimlemen gerekio, ama zaten benm için sorun deil, bir defada sıkıp tupperlarımda saklamayı düşünüorm
çok az yer kaplaması ve siyah olması da çok büyük avantaj kettlemı tost makinemi boschun siyah serisinden alıcam çünkü baya uyumlu olur
80tlde bence çok ucuz katımeyve sıkacağı için..
minnaaam nerdesn bak onlinesn yazmıosn ben pataklıcam bu gün de
güle güle kullan yağmurcmmm

ben geldim kiiiiii
bardaklarım da sağ salim geldi baana oleyyyy çok şükür ama eve nasıl götürcem ya 1 koli:44:

Ne güzel canım şanslısın....

Ben fazla kullanacağımı düşünmüyorum katı meyve sıkacağını o yüzden çok pahalı bişey almam sanırım bunun boyutunun küçük olması büyük avantaj canım gerçekten. ya sana bir şey sorucam bu tupperların farkı ne? neden bu kadar pahalı anlayamadım.

canım bu çok güzel alabilirsin ama ben korkuyorum elektrik eşyalaırnı kime göndercez yani ne etcez onu anlamıyorum diyelim bozuldu yetkili servisinmi bulmamız gerekmekte

ben gecen ay tüm tupperlarımı alıp kurtuldm gülçincm, sanırm bu tupperlar camdan da sağlıklı maddeden üretiliomus, amerikan malı zaten, eve gelmeden önce o o plastiklere bi sürü parada verdm die kara kara düşündm ama eline aldığnda plastik olmadığını anlıosn ve paranın her kurusunu hakedio bence, sanırm göz lensinin yapıldığı maddeden yapılıomus, kapaklar fln çok sıkı, eğer doğru kabı doğru seylerle kullanırsan çok iyi sonuç alıosn, ben gerekli olan herseyi aldm su an hiç kap kacak düşünmüorm başkada almayı düşünmüorm, benmiler katalog fiyatıyla 400ü geçio ama ben 210a aldm hepsini, annem bile çok beğendi bi kaç tanesini istedi ama vermedm benm onlarrrr
katımeyve sıkacağına baya bi ısındım videoları izleynce, ben o bıçak setini de çok beğendm mudodan simdi olmasada sonra kesn alıcam gibi

ballııı kuşşuumm ya git gel yapoorum yaşam belirtisi gösteriyorum inanılmaz acıkmışım yemelere doyamadım bugüünn aradda size bakıyorumm

::)))) ya yenirsin sennn ama.. yaşam belirtisi de verirmişşşş
yaa hemen sana da sorucam belki görmemişssindir bi yorum yapıver hemen anneme kardeşime fln da gösterdm çok beğendiler su takımı, gizoşm sende yorum yapmadn yap hemen
nasıl bunlarla uyumlumudur bu çatal bıcaklar, su an indrmde %30 ve kargo ücreti yok mudoda
Eki Görüntüle 311797 Eki Görüntüle 311796

Canım ya çok pahalı cidden yine çok farklı yorumlar birileri inanılmaz çok iyi falan diyor, bazıları ben bir fark göremedim diyor. O yüzden yine kafa karışıklığı, sikayetvarı okudum geçen gün 30 yıl garanti hikaye, üstünde lekeler çıkmıyor geri almıyorlar falan yazmışlar. Sen gittigidiyordan aldın sanırım değil mi canım?

evt ggdan aldm cnm, forumda satıcıları flnda var baya bi övdüler gizemn annesi fln kullanıomus hatta gizem cocuklukta kullandığı ürünler bile hala sapasağlammıs, konussana gizeeemmmm

iviit yinmeliğim benn, ilgi ve şefkat gösterin bana balım cok guzel şık ve uyumlu amaa sunu soliim hemencicik bizde yeşillerinden vardı o metal yerlerinden oynamaya başlayınca atmak zorunda kaldık oynar başlıklı gibi olmuştu ağzımıza sokamıyoduk kaşığı sen mudoya gidip bi bak vidaları sağlammı diye bakarak al bunları kuşum

cnm bide şikayetvarı okursan tabiki sadece sikayetleri okumus olursun, olabildiğince az şikayeti olan ürünler bence iyidir, çünkü her markanın şikayetleri var,ama günde bi markayla ilgili 10-15 şikayet yazılıosa o marka kötüdür bence, bizim stradide bile bi sürü şikayet var değişim yapmıolar fln die ama ben kendmden biliorm değişmlerle ilgileniorm mağazada hç bi müşteriyide yok yere geri çevirmiorm yani insanlar herseyi karalamayı pek bi severler sinir olunca kendmden biliormevmanyayı karacayı yerin dibine sokmustm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…