Testimi çözdüm geldim geri kızlar.
bayıldımmm bayıldımmmm çok tatlı olmuşşşçok özendimm bende yapcam
maşallah maşallah kaşıyalım bitarafları tütütütütü
oyy oyyyy oyyyyyyya ne guzel hepımızın sevgiliciğiii böle sevimli seyler yapııyooo cok sanslıyız kızlaaar cooookkk
Çok güzelmiş canım bunu sen mi hazırladın erkek arkdaşına? Bir yerlerde yaptırdın mı yoksa pcde kendin mi yaptın? Ayyy ne çok soru sordum.
Kişiye özel kitaplar | Sevgilinize en güzel hediye burda yaptım canım sayfaları yazılanları sen ayarlıyosun tatlım veya hazır kitaplardan alıyosun ama ben kendim hazırladım
Çok beğendim canım çok hoş olmuş. sadece netten mi yapılıyo ya benim kredi kartım yok ödemeyi nasıl yapcam.
benmde yok balım kapıda ödemeyle aldım :) 1 haftada geldio yönden çok güzel ayrıca sert kapak yaptırdım harika temiz ve muhtesem kalite keşke daha çok sayfa bastırsaymışım
aaaa ne cici bişeymiş bu yaaa sineraay nerden yaptırdın kacırdımmı adresi bulamadımmm!!! banada soleyiiiin
sıkıntıdan +18 konulara girdim cıkamıyorum valla psikolojimde bozuldu birazdaha okursam evlenmekten vazgecicem bu forumda niye hersey var diyesim gelio bazen
aaaa ne cici bişeymiş bu yaaa sineraay nerden yaptırdın kacırdımmı adresi bulamadımmm!!! banada soleyiiiin
sıkıntıdan +18 konulara girdim cıkamıyorum valla psikolojimde bozuldu birazdaha okursam evlenmekten vazgecicem bu forumda niye hersey var diyesim gelio bazen
o zaman süper kapıdan teslimse.Bir de alan kişiye teslim ediyorlar di mi canım evdeki herhangi birine değil.
kızlar şu sehpayı çok beğendim fotoyu eklemeye çalıştım ama umarım yapabilmişimdir :26:
Eki Görüntüle 248332
Evet tatlım olmuşşşş çok seker yaaaa oyoyoyoy çok güzelmış balım yaaa
dimi bende çook beğendimm
google a gir kalpli zigon sehpa yaz tatlım görsellerde ara çıkan resimlere bayılacaksınnnnnn
bide şu siteye bak
Tchibo.com.tr || 1001 Gece Masalları
1 saattir bu takıma bakıp 1 senedir hayal kuryorum :97::97::97::97:
Eki Görüntüle 248333
nci Avangarde Yatak Odas Takm - Avangarde Yatak Odalar - rn Gruplar - Evgr Mobilya
ne demek tatlım herzamanben artık alıcak bişi bulamıyorum değişik arayışlar içindeyim oyüzedem elimden geldiğincede yardımcı olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?