'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Çok beğendim canım çok hoş olmuş. sadece netten mi yapılıyo ya benim kredi kartım yok ödemeyi nasıl yapcam.

benmde yok balım kapıda ödemeyle aldım :) 1 haftada geldi o yönden çok güzel ayrıca sert kapak yaptırdım harika temiz ve muhtesem kalite keşke daha çok sayfa bastırsaymışım

aaaa ne cici bişeymiş bu yaaa sineraay nerden yaptırdın kacırdımmı adresi bulamadımmm!!! banada soleyiiiin

sıkıntıdan +18 konulara girdim cıkamıyorum valla psikolojimde bozuldu birazdaha okursam evlenmekten vazgecicem bu forumda niye hersey var diyesim gelio bazen

benmde yok balım kapıda ödemeyle aldım :) 1 haftada geldi o yönden çok güzel ayrıca sert kapak yaptırdım harika temiz ve muhtesem kalite keşke daha çok sayfa bastırsaymışım

o zaman süper kapıdan teslimse. Bir de alan kişiye teslim ediyorlar di mi canım evdeki herhangi birine değil.

hahahaha dimi bazen banada öyle oluyo sapıtıyorum kendimi kaybediyorum

sineray supersin canımmmmm bnm yaaa
iyiki aklımza getirdinn boyle bişeyi bende yapıcam askımaaa dogumgununde falan
hatta unutmıyım diye not bile aldımm

ne demek tatlım herzaman ben artık alıcak bişi bulamıyorum değişik arayışlar içindeyim oyüzedem elimden geldiğincede yardımcı olurum

bende aynı sekıldeyım tatlımmm benım yaptıgım en tatlı suprızlerden bırıde dılek balonuydu yıldonumumuzde ucurduk dılek dıleyıp kalp seklınde kırmızıydı bızımkı cok yakın arkadasım ve sevgılısıde vardı onlarada almıstım bıkac tane ucurduk dılek dıleyıp tabii eve gıttıgımde evdekı balonlarda cok hostu yıldonumu hedıyelerım gullerim sarabımmız balonlarla oynayıp romantıklıgı mahvettım bıraz evet kabul edıyorum :76:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…