'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

incir reçeli ve aşk tesadüfleri sever bizim filmlerimiz aşkımlaa bende aynı şekilde canım daha geçen hafta gördüm biz ailecek onlara gittik doyamadık ama 5inde birlikte gidiyoruz o kadar yolu ve 1 hafta birlikte olcaz odamı hazırlıcaz,işlemleri yapcaz çok heyecanlıyımmmmmm

ne guzeell kusuuumm bizde tekrardan alısıcaz herlde yavas yavas sureklı beraber olmaya

Ben izlemedim onu canım ama izlim bakim nası bişi En son benmkiyle gittiğimiz film hızlı ve öfkeli 5 olmuştu

Ben izlemedim onu canım ama izlim bakim nası bişi En son benmkiyle gittiğimiz film hızlı ve öfkeli 5 olmuştu

çok romantikmiş hızlı ve öfkeli
bizim istanbuldan bu yana tesadüflerle dolu bi hayatımız oldu çoğu yerde çoğu şeyi aynı anda yapmış olma ihtimalimiz var sonradan bulduk birbirimizi ama istanbulu yaşayamadan yollarımız ayrıldı memleketlere önceden aynı şeyleri tanımadan yapıp ,sonradan arkadaş olup sonradan aşık olanlardanız biz onun için aşk tesadüfleri sever tam bizim için

Testimi çözdüm geldim geri kızlar.
hg canımm

Yaaa sorma çok romantikti balım ya olsun izledik ikimizde ya yeter

ne güzel canım yaaa bizim aşk hikayemiz pek olmadı :) En sonunda tak ettim ve kitap bastırmıştım artık bizimde hikayemiz var

ne çözdün, kaç doğru ,kaç yanlış çabuk bilgi ver
hoşgeldinn tatlımm

Tarih çözdüm canım ya 33 soru filan biraz da vatandaşlık ders notlarına baktım geldim. eeee sizler napıyorsunuz fimlerden konu açılmış galiba. Bizim de hayatımla gittiğimiz ilk film Angelina Jolie'nin oynadığı Wanted filmi idi 04.07.2008 tarihinde. Hayatım ilk kez elimi tutmuştu hatta film izlerken. Çok fırsatçı gördüm onu.

gemilerde talim var bahriyeli yarim var
o da gitti sefere ne talihli basım var demek istiyorum ozaman

benimki sefere gidip geldikçe bidaha asık olcaz zaten bu halimizde bile cocuk gibiyiz

yolda sakalasa sakalasa gelioduk gecen bana askım ya hadi seni anlıyorum 23 lük cıtırsında ben 30 uma geldim bana noluyo bole diodu

sitenin sol yanında benm beğendiğim yatak odası takımın reklamı çıkıyo içim gidiyo

yerim seni yaaa

aynı ben

gordummu kuduruyorum... gelsin paracıklaaar da alalım

almor hosgeldin canımmmm

buarada hızlı ve ofkeliyede gitmıstık biz ama nasıldı derseniz hiç bi fikrim yokkk filmi izlemedim askımı izledim onun yerine

kitap mı bastırdınn anlatsana çabuk nası bişey merak ettimmm

benim kabusum matematikti arkadaşlarım çalıştırdı sağolsunlar kurtuldum o sınav derdinden sende bi an önce kurtulursun inşallah canımm fırsatçı değil romatik olmuş seninkisi

kızlar çok alakasız olcak ama hemen birileriyle paylaşmak istedim bu saatte
benim aşk bugün izin aldı benden arkadaşları falan geldi oyun oynuyorlar bende müsade ettim hadi git takıl diye

şimdi gelen mms ,koca bi grup oyun oynuyorlar fotoğrafları ve altında mesaj ; seni çok seviyorum benim güzel karım
pek bi sevindirikk oldumm paylaşmak istedimm

Sağol canım inşallah kurtulurum ben deşu anda en önemli hedefim bu aslında evilikten de önemli çünkü bu aşamayı geçemezsek evlilik zor. :18:

Tam anlamıyla bizi anlatmışım

Son düzenleme:

ben hızlı ve mfkelideki vın diesele hayran oldgum için agzım açık izlemiştim zavallı sevgilim fırsat bile kollayamadı sarılmak için çünkü ağzım hep açık ve bagırarak konusuyodum

Bizde çocuk gibiyiz kusum ya buyumıcez galba hiiçç hele bıde cocumuz olursa o aglasa ıkımızde oturur aglarız galbaa

uzak olup özlemeye ,heyecanlanmaya alışıyomuşuz sonra hergün birlikteyken nasıl olcak bilmiyorummm

işte benım gibi olucaksın daha az zaman oldu ama bunca sene sona heycandan ölmek yarın ne gıysem dıye dusunmek bı garıbıme gıdıyo

Bizde ekşınnnlı bi filme gitmiştik ama adını bile htrlamıyorumm ikimizde uyumuştuk hatta görevli şaşırmıştı en arkadan yer alan 2 sevgili uyuyo arada geldı bızı kaldırdı bız fılm bıttı sandık toparlanıyoruz falan meger araya cıkmısız

çalışşkan almorumm benımmmmm

oyy oyyyy oyyyyyy ya ne guzel hepımızın sevgiliciğiii böle sevimli seyler yapııyooo cok sanslıyız kızlaaar cooookkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…