ben ıncır recelını cok begendım tatlım yaa yarın tekrar izliceem sevgiliciimlee onuu fırsat olursacok garıp sankı yenı sevgılı olmus gıbıyız, yarın buluscaz ve ben heycandan ölüyorum :44:
incir reçeli ve aşk tesadüfleri sever bizim filmlerimiz aşkımlaabende aynı şekilde canım daha geçen hafta gördüm biz ailecek onlara gittik doyamadık ama 5inde birlikte gidiyoruz o kadar yolu ve 1 hafta birlikte olcaz odamı hazırlıcaz,işlemleri yapcaz çok heyecanlıyımmmmmm
guzelse solede askımlada ızlımmmm kusumm
ne guzeell kusuuummbizde tekrardan alısıcaz herlde yavas yavas sureklı beraber olmaya
ben ıncır recelını cok begendım tatlım yaa yarın tekrar izliceem sevgiliciimlee onuu fırsat olursacok garıp sankı yenı sevgılı olmus gıbıyız, yarın buluscaz ve ben heycandan ölüyorum :44:
Ben izlemedim onu canım ama izlim bakim nası bişiEn son benmkiyle gittiğimiz film hızlı ve öfkeli 5 olmuştu
Testimi çözdüm geldim geri kızlar.
hg canımmTestimi çözdüm geldim geri kızlar.
çok romantikmiş hızlı ve öfkeli
bizim istanbuldan bu yana tesadüflerle dolu bi hayatımız oldu çoğu yerde çoğu şeyi aynı anda yapmış olma ihtimalimiz var sonradan bulduk birbirimizi ama istanbulu yaşayamadan yollarımız ayrıldı memleketlereönceden aynı şeyleri tanımadan yapıp ,sonradan arkadaş olup sonradan aşık olanlardanız biz onun için aşk tesadüfleri sever tam bizim için
ne çözdün, kaç doğru ,kaç yanlış çabuk bilgi ver
hoşgeldinn tatlımm
sitenin sol yanında benm beğendiğim yatak odası takımın reklamı çıkıyo içim gidiyo
hg canımm
Yaaa sorma çok romantikti balım yaolsun izledik ikimizde ya yeter
ne güzel canım yaaa bizim aşk hikayemiz pek olmadı :) En sonunda tak ettim ve kitap bastırmıştımartık bizimde hikayemiz var
Tarih çözdüm canım ya 33 soru filan biraz da vatandaşlık ders notlarına baktım geldim.eeee sizler napıyorsunuz fimlerden konu açılmış galiba. Bizim de hayatımla gittiğimiz ilk film Angelina Jolie'nin oynadığı Wanted filmi idi 04.07.2008 tarihinde. Hayatım ilk kez elimi tutmuştu hatta film izlerken. Çok fırsatçı gördüm onu.
kitap mı bastırdınn anlatsana çabuk nası bişey merak ettimmm
benim kabusum matematikti arkadaşlarım çalıştırdı sağolsunlar kurtuldum o sınav derdinden sende bi an önce kurtulursun inşallah canımmfırsatçı değil romatik olmuş seninkisi
kitap mı bastırdınn anlatsana çabuk nası bişey merak ettimmm
benim kabusum matematikti arkadaşlarım çalıştırdı sağolsunlar kurtuldum o sınav derdinden sende bi an önce kurtulursun inşallah canımmfırsatçı değil romatik olmuş seninkisi
gemilerde talim var bahriyeli yarim var
o da gitti sefere ne talihli basım var demek istiyorum ozaman
benimki sefere gidip geldikçe bidaha asık olcazzaten bu halimizde bile cocuk gibiyiz
yolda sakalasa sakalasa gelioduk gecen bana askım ya hadi seni anlıyorum 23 lük cıtırsında ben 30 uma geldim bana noluyo bole diodu
yerim seni yaaa
aynı ben
gordummu kuduruyorum... gelsin paracıklaaar da alalım
almor hosgeldin canımmmm
buarada hızlı ve ofkeliyede gitmıstık bizama nasıldı derseniz hiç bi fikrim yokkk filmi izlemedim askımı izledim onun yerine
gemilerde talim var bahriyeli yarim var
o da gitti sefere ne talihli basım var demek istiyorum ozaman
benimki sefere gidip geldikçe bidaha asık olcazzaten bu halimizde bile cocuk gibiyiz
yolda sakalasa sakalasa gelioduk gecen bana askım ya hadi seni anlıyorum 23 lük cıtırsında ben 30 uma geldim bana noluyo bole diodu
uzak olup özlemeye ,heyecanlanmaya alışıyomuşuz sonra hergün birlikteyken nasıl olcak bilmiyorummm
Ben izlemedim onu canım ama izlim bakim nası bişiEn son benmkiyle gittiğimiz film hızlı ve öfkeli 5 olmuştu
kızlar çok alakasız olcak ama hemen birileriyle paylaşmak istedim bu saatte
benim aşk bugün izin aldı benden arkadaşları falan geldi oyun oynuyorlar bende müsade ettim hadi git takıl diye
şimdi gelen mms ,koca bi grup oyun oynuyorlar fotoğraflarıve altında mesaj ; seni çok seviyorum benim güzel karım
pek bi sevindirikk oldumm paylaşmak istedimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?