'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

vuv yeni yılda birliktemisiniz yani berabermi girceniz ne kadar güzel yaaa aslında kalkıp bende bişiler hazırlasam kuzenler felan bize gelcek ama bende arkdşma 12 de çıkarız demiştim ama sevdicekle nettede girebilirim heran herşey olabilir

bizim menüdede tavuk var ben ek hindi sevmiyorum yavvv

işteyimm ve patlıcam sıkıntıdan izinn tok bişi yokkk
çook isteksizim valla hiçbişicik yapmıyorum hııhh
herkesler evinde sanırımm :))

eveet giziiim beraberiiz yurdısından gelen arkadasımda karşıda oturuyo herkesler ordaa ben burda olmaaz diimi

işteyimm ve patlıcam sıkıntıdan izinn tok bişi yokkk
çook isteksizim valla hiçbişicik yapmıyorum hııhh
herkesler evinde sanırımm :))

dun bendede yoktuu heycan ve ıstekk ama dun geceden basladı

püff bende de 5 ten sonra başlarr heralde
4 yıldan sonra aile değil sülalem le giricem yeni yıla
gönül isterdiki sevgilimlee giriyimmm:26:

benim bazen böle eksenim kayabiliyo gizoşum akşam sevgilicik de nazladı biraz şimdi daha iyiyim... benimde kuaföre gitmem lazım yaa ama malesef belki aksam cıkamıcam bile askımla cunku ayagımı kapının pervazına vurdum baya kotu durumda sardım öle ustune de basamıyorum çok kötü yaaa yeni yıla askımla gidicektim böle evde yatarak diil :2:

ohhh misafir ol gel bana tavuklu hindiler yapayım sana afiyet olsun pastaaaammmm yerime de yiyin yiiyin egleninnn

bizim patron iyi aslında pastam ya yılbasında herkese hediyeler aldı falan sever calısanlarını ama bazen işte çözemiyorum onu ben yeniyiz daha zamanla olcak heralde

Son düzenleme:

Günaydınnnn kızlar gerçi arık tünaydın gibi ama neyse ben yeni kalktım kahvaltı yaptım bir kk ya giriyim dedim :))) Hazırlanıp çıkıcam kursa gidicem. 4-5 gibi yine burada olurum herhalde...

Canım bu arada geçmiş olsun aksiliğe bak belki akşama kadar geçer inşallah sıkma canını....

hepinize muhteşem bi akşam diliyorum bugün bebekleriiiim :)
çağlacım ayagını mı vurdun sen, kıyamam, geçsin hemen ya sevgiliciğinle gir yeni yıla

şafak atarsa 15

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…