garip biri sizin patron vesselam
eveeet pastaam buluşcaaz bu aksammeve yemek falan hazırlıcaam hindi bulamadım tavuk yapıcam onuda bulabılırsem annemlere dıyorum artık hındı dıye dusunerek yersınız dıye
vuv yeni yılda birliktemisiniz yani berabermi girceniz ne kadar güzel yaaa aslında kalkıp bende bişiler hazırlasam kuzenler felan bize gelcek ama bende arkdşma 12 de çıkarız demiştim ama sevdicekle nettede girebilirim heran herşey olabilir
bizim menüdede tavuk var ben ek hindi sevmiyorum yavvv
işteyimm ve patlıcam sıkıntıdan izinn tok bişi yokkk
çook isteksizim valla hiçbişicik yapmıyorum hııhh
herkesler evinde sanırımm :))
püff bende de 5 ten sonra başlarr heralde
4 yıldan sonra aile değil sülalem le giricem yeni yıla
gönül isterdiki sevgilimlee giriyimmm:26:
uzaktamıki sözlün değilmi artık oda girse ya sizlee
naber canm nazlım?
naber canm nazlım?
yok benim oldugum şehirde görev yapıyoda oda ailesinin yanına gitti didime
ilk yılbaşımızdı ama olmadı
o yüzden pek keyfim yok yani :))
iyiim balım cıkcam bırazdan senden nabeer?
hee anladım tatlım daha büssürü yılbaşı varsıkma canını senn
iyiim balım cıkcam bırazdan senden nabeer?
hee anladım tatlım daha büssürü yılbaşı varsıkma canını senn
bana nbr yokmuu :))
sanada var tabi sen nasılsın sibel?
bende daha iyi gibiyim şükür.. nereye gidiyorsun şimdiden???:44:
nildevim işin çok güzel bazen bizimde desteğe ihtiyacımız oluyor hemen düşüyor morallerimiz
çağlacım sen kırılgan ve duygusal birisin ama herşeyden önemli pozitifsin canım senin gibi birinin birden böyle demesi şaşırttı sadece beni tabikide gücümüz yettiği kadar çalışcaz ama morallerimiz bozulmadan moralsizlik en kötüsü 2012 hepimize iyi gelicek inşallah bana şu trafik çilesiyle giriyorum yeni yıla ama olsun hayat güzel sağlıklıyız zor koşuşturma yaşıyoruz bünyemiz yoruluyor moralimiz sağlam dursun inşallah sevdiklerimizle gülellim
ben öğlen bir kuaföre gideyimde saç baş düzelltireyim gerçi hala yataktan kalkamadım ne tembellim
garip biri sizin patron vesselam
eveeet pastaam buluşcaaz bu aksammeve yemek falan hazırlıcaam hindi bulamadım tavuk yapıcam onuda bulabılırsem annemlere dıyorum artık hındı dıye dusunerek yersınız dıye
markete bebegım eksıklerı alıcam yemeklere girişicem işim var cok daha annanişkoyu yıkıcam falan
opuyorum herkeslerııı gorusuruzzz
iyiym cnm çalışıyorumm :)
sen nasılsın ?
benim bazen böle eksenim kayabiliyo gizoşumakşam sevgilicik de nazladı biraz şimdi daha iyiyim... benimde kuaföre gitmem lazım yaa ama malesef belki aksam cıkamıcam bile askımla cunku ayagımı kapının pervazına vurdum baya kotu durumda sardım öle ustune de basamıyorum çok kötü yaaa yeni yıla askımla gidicektim böle evde yatarak diil :2:
ohhh misafir ol gel bana tavuklu hindiler yapayım sanaafiyet olsun pastaaaammmm yerime de yiyin yiiyin egleninnn
bizim patron iyi aslında pastam ya yılbasında herkese hediyeler aldı falan sever calısanlarını ama bazen işte çözemiyorum onu ben yeniyiz daha zamanla olcak heralde
oooh tamam cnm görüşürüz..şimdiden mutlu sevdigklerinle ii seneler:)
iyiyim bende cnm sağol..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?