'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ayyy canım onu bende yaıyorum kıyamam sana sızlıyordur şimdik bende dalmıştım uyandım kuaföre gidicem die ama kalkamıhorum yataktan canım yanına gelir evde beraber girersiniz bence dert etme sakın yani ayağın iyi olsunda

hepinize muhteşem bi akşam diliyorum bugün bebekleriiiim :)
çağlacım ayagını mı vurdun sen, kıyamam, geçsin hemen ya sevgiliciğinle gir yeni yıla

şafak atarsa 15

nuraycım sanada iyi yıllar hemde sevdiğinle canım şafağın bitti 2012 sana güzelll geliyor özleminiz bitiyor, umarım hazirandada bana güzel gelir sevgilim okulunu bititrirde bütün hayallerimi gerçekleştirir inşallah

tünaydın canımmmm cok tesekkur ederim... ben de ole umut ediyorum ama bakalım

çağlacım ayagını mı vurdun sen, kıyamam, geçsin hemen ya sevgiliciğinle gir yeni yıla

şafak atarsa 15

inşallah gecer nurayım yaa baya da kotu durumda bilmiyorum nası olcak hala basamıyorum ustune :2:

inanamıyorum yaa ne cabuk gecti bak daha dun gibiydi askere yollaman.... 15 guncuk kalmıs hadi tez zamanda gecsin de kavus eniştemize

evet gizoşum ya hemde nası sızlıyo, bize gelir de yeni yıla giremeyiz o kadar oturmaz babam kışın erkenden uyuyo rahatsız etmek istemez yani gelir ama durmaz cok, biz beraber gircektik ama yıla oyleydi hayallerimiz off

merak etme sen de canımmm bence olucak hepsiii

pastaaam kıyamammm gecmıs olsunn yaa kotumusunn coook bende sınır krızı gecırmekk uzereyıııımmmmmm aşada su patlamışş suları kullanamıyorum daha dus alcam yemek yapıcam annanemı yıkıcam tesısatcı beklıyoruz ve kablolu tvde bozulduu kabus gıbıı bu apartman yaaa bıan evel tasınmak ıstıyorum artık (

oooh tamam cnm görüşürüz..şimdiden mutlu sevdigklerinle ii seneler:)
iyiyim bende cnm sağol..

sagol bebegım sanada

şafak atarsa 15

nuraaayıııım bebegıııımmmmm en guzel seneler bızımle olsun inşş azıcık kaldı enıstenın gelmesınede bu yıl ayrılık olmadan uzunca bı omur paylasmanızın temellerınıde atarsınız umarım hepımız ıcın bol bol dua edıcem hepınızıı okadaaaar cok sevıyorumkiiiiiiiiiiiii

tesekkur ederim pastamm daha iyi gibi ama bilemiyorum su an sargıda bu sekilde ayakkabı giyemem ustune basabilsem de heralde :2:

aksiliklerde seni bulmus kıyamammm yılın son gunu bi tersliktir gidio tesisatcı gelir umarım hemen canım

İyi günler kızlar hepinize Çağlacım sana da geçmiş olsun bu arada. Nasılsınız görüşmeyeli kızlar öpüyorum hepinizi ?

iyi gunler tuğçecimmm hosgeldinnn tesekkur ederimmm

iyi gibiyiz işte sen nasılsınnn bizden de sana opucukler

Ben de iyi gibiyim ama biraz öksürüyorum yeni yıla öksürerek giricem böyle giderse. Hayatımla konuştum skypten nete girdi ilk kez çarşı izni aldı acemiliği bu hafta bitecek gen aynı yerde inşallah daha çok konuşabiliriz diye umuyorum bundan sonra. Asker yolu beklemdeyim 16 mayısa kadar en erken.

evet canım tez zamanda geçsin de kavuşayım artıık. 2012'mizin olsun sonra :)
2011 in yarısı onsuzdu

nazlııımm, ben de çok dua edicem size.
mutlulugumuz bir ömür boyu sürsün hep el ele aşklarımızla..

tuğçecim allah tez zamanda kavuştursun. biz de nette görüştük bugün çarşı izni vardı. bak bizim kaldı 15 günümüz. darısı başınıza canım.

geldi cok sukur onlar hallederken bende evı temızleyıp yemeklerımı yaptım bı salatam kaldı onuda halledıcem sımdı hersey hazır ama ben hazır olamıcam sanırımm dıkat et bebegım kendıne ya valla bugun tersız

herkeseee çoook mutlu huzurlu sağlıklı ve bol kazançlı seneler diliyorumm
allah herkesin gönlüne göre versin inşş mesaim biter ve sonunda evimee gidiyorumm
nice senelereeee

canım ya seninde az kalmıs artık daha cabuk gecer

evet canım tez zamanda geçsin de kavuşayım artıık. 2012'mizin olsun sonra :)
2011 in yarısı onsuzdu

bidaha hiç ayrılmayın canım inşallah

sende dikkat canım... inşallah butun yıl harika gecer bende yara bandı takıp cıkmayı denicem birazdan umarım iki dk sonra geri donmem

HERKESE MUTLU HUZURLU AŞK DOLU SENELEEEERRR!!!

kuaföre gittim geldim sonra arkadaşımın çocuğu olmuştu bugün kırkı çıkmış gelmiş annnesine bebeği görmeye gittim arkadaşım burgazadasına gelin gitmişti uzak değiliz ben fırsat buldukça gidiyordum şimdi eve girer girmez o miniği kucağma verdi aman yarabbim tarifi imkansız gözlerimden yaşlar geldi 23 yıllık arkadaşımın bebeşi olmuş teyze olmuşum resmen çok başka duygu gönülden annesine bağlıyken bebekle tarifi olmayan bişi oldu kucağmda melekler gibi usluydu eldivenini bile korkudan çıkaramadım çok korktum garip bir duygu dokunmaya kıyamıyosun çoktandır bebek görmeyen ben o bebeği çok sevdim

sevdiceğimde bizimde olsun bebeğmiz ne zaman yapcaz dedi koptum sen arkadaşına git hep bebek bakımını öğren aşkım diyor bide yaa evlennince hemen ben annemi olcam yahuu hani gezcektik demek geldi içimdende oda sevindiği için hevesini kıramadım

nilim seni görüyorum aşağıda ama sen 8 de çıkmıyormuydun yoksam yoksam erkenmi çıktın canım

evt tatlm bu gün erken gidip erken çıktm naslsın:)) geçmişi okuodm birazz aslında biletimi değiştirip yanına gidicektm sevdiceğimn ama yoruldm baya bi yarn 9da biletm dinlenirm hem hazırlanırım birazcıkkkk sen evdesin sanırm kuzenlerinle kutlıcakmıssın okuduklarma göree

canım evdeyim ben kalabalık olcaz valla biz ama başım ağrıyor biraz uyurumda belki bilmem geçen yıl arkadaşıma gitmiştim bu yıl evdeyim

ohhh erken gelmen iyi oldu canım dinlen hazırlan sabah gidersin cici cici giyinirsin onun için hoşunada gider

ben pc başında olurum herhalde yeni yıla girerken nette sevgilicikle gireriz ilerde onla mutlu mesut yuvamızda evlendiğimin ilk senesi tek başıma girmek istiyorum sonra misafir ağırlarım birkere tek giremedik şu çocukla üniversitedeyken arkadaşlarla ben okulu bitirip işe girdiğimde oraya gititğimde yine kalabalık baş başa kalamıyozz

aynen cnm yaa bizde birlkte giremedm bırak yeniyılı hiç bi özel günü birlkte geçiremedk:S
bu akşam gitsem ilk olcaktı(( nese artk ilerde hep birlkte oluruz inşş.. bende nette olurm büyük ihtimal, heyecanla yılbaşı çekilişini bekliorm bi yandan da, bu yılki mağazadan yılbaşı paketimizin içinde bilet de çıktı, hiç almam kesn bana vurur die çok sanslıym çünkü:)) ben istemedm geldi beni buldu:)))

ben hiç bilet almadım babam almış benim içinde birtane arkadaşım 2 deste aldı ne gerek varya böyleee

haftaya cumartesi 5 gibi felan girersen yani akşam girişin felan olursa gelebilirim sende müsait olursan özledimmm çünkü seni canım gezerizz

kuzum cumartesi yada pazar günü girişim6daydı haberdar ederm programa bakınca bende özledm cnm ya çokk, ben de hiç almadm hiç hoşlanmam öle sans oyunlarndan fln ama kısmet bakalm:))

2013 gelinciklerine selamlarrrr uzaklardannnnnnn

kızlar farkındayım uzun zaman oldu sizi ihmal ettim ama bi bilseniz nelerle uğraşıyorum.

İstanbulda ev tuttuk, Van'a geldim ev taşıdık. 2 hafta üst üste ev taşıma işleri malum.

Bu arada 1 haftadır vandayım, bi akrabamda kalıyorum, evimizi başka bir daireye tahliye ettik.

oranın suyu bağlanınca oraya geçeceğim. Şimdilik sefil durumdayım:26::26:

Umarım Yeni yıl nasıl girersen öyle geçmiyordur gerçekten

Bu arada kapluşlarımdan birinin cansız bedenini buldu babam:2::2: Ben İstanbuldaydım o sıra ve saatlerce ağladım

küçük olan kaplumbağamın bedenine ulaşamadık,halbuki evi de taşıdık nerde bilemiyoruz.

bu arada 2 aylık hasret de bitti sevgiliciğime kavuştum, hiç bu kadar ayrı kalmamıştım, ilaç gibi geldi onu görmek.

Hepinize sevdiğiyle musmutlu yıllar dilerim

canım sevgilen kavuştuğuna çok sevindim şimdi siz ev tutunuz istanbulda artık burdamı olcaksınız sen vandamı olcan görev bakımından kuzum

kaplumbağana çok çok üzüldüm canım yaa kıyamam ben senin güzyaşlarına

canım yeni yıl sana bol bol mutluluk ve sağlık getirsin ailenle beraber huzur içinde yaşa canım sakinliği hakediyorsun son aylarda yaşadığınız üzüntülere inat 2012 de çok çok sakin dingin bir yıl geçirin

gizemcim benm kardeşim lise son sınıfta ve bi düzen kurmamız gerekti bu sebeple ev tuttuk.En azından yaza kadar orda olacak ailem ancak eşyalarımız burda ve burdaki tokiye taşındık,inşaatın bitmesini bekliyoruz. ben burdayım babamla ama ev yerleştikten sonra,ancak ikinci dönem işte babam istanbula döner.

Bizimkiler nerde yaşar bundan sonra kardeşimin üni. durumuna göre karar verecekler. Şimdilik plansız yaşıyoruz yanii.

Durumlar böyle güzel güzel evime taşınabilsem işte bi derdim kalmaz yaşar giderim inşallah.

Mutlu bir yıla çook ihtiyacım var gerçekten, böyle felaketlerden uzak, güvenli bir yıl geçirmek istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…