'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canım inşallah kardeşin içinde ailen içinde hayırlı olur sende güzelce evine taşınır iyi güzel mutlu günler yaşarsın canım benim sizinkilerin aklı sende kalmaz inşallah kıyamam ayrıda düşseniz bir şekilde güç verin birbirinize iyikide istanbulda düzen kurmuşlar ki lise son umarım kardeşinin hayatı etkilenmemiştirde güzel bir yeri kazanır onun için alışma süreci belkide zor olucaktır ama aşacaktır inşallah dua edicem sizin için canım

2012 nin ilk günaydını kızlar kocaman günaydınlar herkese bu yıl hepimize bol sağlık ve mutluluk getirsin 13 30 şirkette olmam gerekicek bu sebepten kalktım oysaki 12 ye kadar uyucaktım ben

geçmiş olsun nazlıcık .. in cin top oynarken sokaklarda mı geziyodunuz bakıyım :)

herşey güzel olsun sizin için..

ah ya ben de kavuşayım artık sevgilimeee

geçmiş olsun nazlıcık .. in cin top oynarken sokaklarda mı geziyodunuz bakıyım :)

sorma nurayım yaa sokaklara vurduk kedımızıı cok fena üşüttüm ama uçma tehlikesinden foto bile cekinemedik adam akıllı elimizde kalan tek fotolar facebooktakiler sen naptın bebegım konusabıldınızmı 12de enişteyleee

konuştuuk :) ya çok özledim gelsin artık. 7 aydır görmüyorum (

iyi seneler pastaaamm cok üşüttüm midem çok fenaa bebeğim nası geçti yeni yılın parmaan nasıl oldu

geçmiş olsunnn ya kıyamam sana pastaaaammm

iyi geçti inşallah hep öle geçer, parmağım iyi yara bandı sardım cıktım öle korktugum gibi bişey olmadı, slow şarkılar çalan bi yerdeydik paşamla, romantik romantik girdik yeni yıla

aslında kuzenine gidicektik programımız oydu ama değişti son anda... basbasa olduk daha ii oldu benm için nasılsa bundan sonra ozellikle de evlendikten sonra genelde kalabalık gecicek, hazır bole basbasa kalabılıoken tadını cıkarmak gerek

Nurayımmm iyi senelerrrrr canımm

ooh ne guzel olmus pastaam bizde başbaşaydıık en guzelide böle oluyomuş valla hiç eğlenmediğim kadar eğlendiim

sağol tatlım amin kavuşuruz inşallah biz de tez zamanda. Sizxin de az kalmış ne güzel biz de o günleri görebilsek.

Sağol canım bekliyoruz daha 4,5 ay var nerdeyse. .

kızlar günaydn acele çıkıcam simdi bi slm vermeden gitmiym dedm, akşam 7-8 gibi girerm bolbol konusuuz vallahi çok özledmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…