gizemcim benm kardeşim lise son sınıfta ve bi düzen kurmamız gerekti bu sebeple ev tuttuk.En azından yaza kadar orda olacak ailem ancak eşyalarımız burda ve burdaki tokiye taşındık,inşaatın bitmesini bekliyoruz. ben burdayım babamla ama ev yerleştikten sonra,ancak ikinci dönem işte babam istanbula döner.
Bizimkiler nerde yaşar bundan sonra kardeşimin üni. durumuna göre karar verecekler. Şimdilik plansız yaşıyoruz yanii.
Durumlar böyle güzel güzel evime taşınabilsem işte bi derdim kalmaz yaşar giderim inşallah.
Mutlu bir yıla çook ihtiyacım var gerçekten, böyle felaketlerden uzak, güvenli bir yıl geçirmek istiyorum...
herkese iyi seneelerrr tekrarr
pastam gecmiş olsun kuzum neyin varrr
2013 gelinciklerine selamlarrrr uzaklardannnnnnn
kızlar farkındayım uzun zaman oldu sizi ihmal ettim ama bi bilseniz nelerle uğraşıyorum.
İstanbulda ev tuttuk, Van'a geldim ev taşıdık. 2 hafta üst üste ev taşıma işleri malum.
Bu arada 1 haftadır vandayım, bi akrabamda kalıyorum, evimizi başka bir daireye tahliye ettik.
oranın suyu bağlanınca oraya geçeceğim. Şimdilik sefil durumdayım:26::26:
Umarım Yeni yıl nasıl girersen öyle geçmiyordur gerçekten
Bu arada kapluşlarımdan birinin cansız bedenini buldu babam:2::2: Ben İstanbuldaydım o sıra ve saatlerce ağladım
küçük olan kaplumbağamın bedenine ulaşamadık,halbuki evi de taşıdık nerde bilemiyoruz.
bu arada 2 aylık hasret de bitti sevgiliciğime kavuştum, hiç bu kadar ayrı kalmamıştım, ilaç gibi geldi onu görmek.
Hepinize sevdiğiyle musmutlu yıllar dilerim
geçmiş olsun nazlıcık .. in cin top oynarken sokaklarda mı geziyodunuz bakıyım :)
sorma nurayım yaa sokaklara vurduk kedımızıı cok fena üşüttüm ama uçma tehlikesinden foto bile cekinemedik adam akıllı elimizde kalan tek fotolar facebooktakiler sen naptın bebegım konusabıldınızmı 12de enişteyleee
konuştuuk :) ya çok özledim gelsin artık. 7 aydır görmüyorum(
cok az kaldıııı bu sabrın sonu selameet :!6:
iyi seneler pastaaamm cok üşüttüm midem çok fenaa bebeğimnası geçti yeni yılın parmaan nasıl oldu
geçmiş olsunnn ya kıyamam sana pastaaaammm
iyi geçti inşallah hep öle geçer, parmağım iyi yara bandı sardım cıktım öle korktugum gibi bişey olmadı, slow şarkılar çalan bi yerdeydik paşamla, romantik romantik girdik yeni yıla
aslında kuzenine gidicektik programımız oydu ama değişti son anda... basbasa olduk daha ii oldu benm için nasılsa bundan sonra ozellikle de evlendikten sonra genelde kalabalık gecicek, hazır bole basbasa kalabılıoken tadını cıkarmak gerek
Nurayımmm iyi senelerrrrr canımm
Nurayımmm iyi senelerrrrr canımm
evet canım tez zamanda geçsin de kavuşayım artıık. 2012'mizin olsun sonra :)
2011 in yarısı onsuzdu
nazlııımm, ben de çok dua edicem size.
mutlulugumuz bir ömür boyu sürsün hep el ele aşklarımızla..
tuğçecim allah tez zamanda kavuştursun. biz de nette görüştük bugün çarşı izni vardı. bak bizim kaldı 15 günümüz. darısı başınıza canım.
canım ya seninde az kalmıs artık daha cabuk gecer
bidaha hiç ayrılmayın canım inşallah
sende dikkat canım... inşallah butun yıl harika gecer bende yara bandı takıp cıkmayı denicem birazdan umarım iki dk sonra geri donmem
HERKESE MUTLU HUZURLU AŞK DOLU SENELEEEERRR!!!
kızlar günaydn acele çıkıcam simdi bi slm vermeden gitmiym dedm, akşam 7-8 gibi girerm bolbol konusuuz vallahi çok özledmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?