'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlar dunden berı cok fenayıım gece hele beter oldum suan suratım ınanılmaz şiş midem iyi ama içimde hiçbişi kalmadı bişi yemeye korkuyorum dün geceden sonra sevgilim dün gündüz gitti işe ,gecede çalıştı 24 saat, gece onla konusurken aglamaya basladım midemin agrısından panik oldu yaa yılın ilk günüü beter geçtiiii yaniii

Ben iyiyim canım sen nasılsın?

iyiyim canımm..

aa canıımm nolduuu yaa geçmiş olsuun..

pastaaam geçmiş olsunn ya noldu sanaaa kıyamaaaam

pastaaam geçmiş olsunn ya noldu sanaaa kıyamaaaam

ya pastaaamm çokk fena olduumm , yılbasında 4 gıbı falan yattım 7de kalktım kahvaltı falan yaptık işe gitti sevgili, 3 saatlık uykuyla dun gece uykusuzluktan öle öle yasadım hastalıgı arada dalıyorum hatta o dalmak degıl artık bayılmak yarım saat duramadan kalkıyorum tekrar ıstıfra edıyorum sabah 6ydı en son saate baktıgımda artık ıstıfra edıcem bısı kalmadı kramplar gırmeye basladı mıdemee aglaya aglaya uyudum 10da gene kalktmm, yuzum gozum oyle kotukı

canım salgın bu....

gecen hafta da yanımda calısan arkadasım aynen aynen tıpkı anlattıgın gibi olmus gece, hastaneye gitti hemen sabah işe gelemedi, ilaç kullandı iki günde toparladı

hemen doktora git, ilaçlarını iç dinlen, korkma üşütmüşsün ve virüs kapmışsın belli

Son düzenleme:
hasta olanlarr geçmiş olsunnn:26:
bende pazar berbattım 6 da yattım 2 de kalktım ama kafamı o yastıktan kaldırmak ölümdü
nası bi ağrıydı o anlatamam
bütün gün yattım şimdide işteyimm pff :))

nazım canım çok ama çok geçmiş olsun bidenem kendine dikkat edermisin hattaha inşallah şu süre zarfında doktora gitmişsindir canım kıyamam sana nazarlara geldin vallahi he

s.a kızlar...

bi çağla görüyorum sankim:26:

minnakım ne oldu sana ya:S dikkat et kendine demekten başka bişey gelmiyor elimden. istersen adresi ver su torbamı korgo yapim:)

Merhaba kızlar 2012e girmekle birlikte bir sene kaldı önümüzde ben yaza düşündüğümden 1,5sene var diyebilirim hazırlık takvimi yapan varmı ? 1 sene kala yeri tutmak lazım 6 ay kala gelinlik bakmak lazım şeklinde :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…