herkese günaydınn
günaydınlarr heskeseeee :))
gelincikleriimmm günaydıııınnn.. nasılsıınıızz???
Ben iyiyim canım sen nasılsın?
kızlar dunden berı cok fenayıım gece hele beter oldumsuan suratım ınanılmaz şiş midem iyi ama içimde hiçbişi kalmadı bişi yemeye korkuyorum dün geceden sonra sevgilim dün gündüz gitti işe ,gecede çalıştı 24 saat, gece onla konusurken aglamaya basladım midemin agrısından panik oldu yaa yılın ilk günüü beter geçtiiii yaniii
kızlar dunden berı cok fenayıım gece hele beter oldumsuan suratım ınanılmaz şiş midem iyi ama içimde hiçbişi kalmadı bişi yemeye korkuyorum dün geceden sonra sevgilim dün gündüz gitti işe ,gecede çalıştı 24 saat, gece onla konusurken aglamaya basladım midemin agrısından panik oldu yaa yılın ilk günüü beter geçtiiii yaniii
iyiyim canımm..
aa canıımm nolduuu yaa geçmiş olsuun..
pastaaam geçmiş olsunn ya noldu sanaaa kıyamaaaam
nazlım çok geçmiş olsun yaaa alala
saolasın cnm ıns gecer bıan evel bu yılı hastalıksız gecırmek ıstıyorum
hemen doktora gitmelisin canm hazırlan..
ya pastaaamm çokk fena olduumm , yılbasında 4 gıbı falan yattım 7de kalktım kahvaltı falan yaptık işe gitti sevgili, 3 saatlık uykuyla dun gece uykusuzluktan öle öle yasadım hastalıgı arada dalıyorum hatta o dalmak degıl artık bayılmak yarım saat duramadan kalkıyorum tekrar ıstıfra edıyorumsabah 6ydı en son saate baktıgımda artık ıstıfra edıcem bısı kalmadı kramplar gırmeye basladı mıdemee aglaya aglaya uyudum 10da gene kalktmm, yuzum gozum oyle kotukı
dun gece gıtmelıydım yaa artık gectıı
Daha önce açıldımı bilmiyorum :):)
Nişanlım mayısta askere gitceği için düğünü 2013te yapıcaz kısmetseBenim durumumda olan var mı acaba die bu topiği açtım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?