• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tahta kurusu laneti

Tahta kurusu olduğuna emin misiniz pire de ısırır böyle, pireden daha çabuk kurtulursunuz. Annem pire gelen bisey olursa yakardi onu ,gitmez bu asla derdi . Çocuğunuzun vücudunda ki benzemiyor bir yere değmiş gibi daha çok. Korkmayın ilaçlatin evi deyin kabul ederlerse görüşürsünüz.
Daha önce kaldığım yurdu fare icin ilaçladilar üç gün girmedik sonra geçti ama ilac ben dahil bir kaç kişiye yan etki yapmıştı ilaçlama sonrası da iyice silmek gerek . Velhasıl kolaylık diliyorum

Arkadaşlar merhaba, kayınvalidemin evinde tahta kurusu var. Ramazanın başından beri uğraşıyorlar temizlemek için. Bu süre zarfında görüşmedik. Şimdi bayram geliyor evlerine nasıl gideceğim onu düşünüyorum. Kıyafetlerle kendi evime gelir mi? Ufak çocugum var. Hiç görüşmemek mi mantıklı? Dışarıda buluşsak yine gelir mi? Allah rızası için bilen yaşayan birileri varsa yazsın.
Kıyafet ile valizde bile gelirler, iki tane gelse evinizi istila ederler. Dışarda görüşüp eve gevince direkt banyoda kıyafetleri çıkartıp yıkayın banyo yapın.

Bu lanet böceğe sadece ısı etki ediyormuş o yuzden otellerde falan buhar makinesiyle temizliyorlarmis. Burada buhar makinesiyle kurtulan bir üye vardi başlıklarda tahta kurusu diye aratin çıkar. İlaçlama yapmadan buhar makinesiyle kurtulmuştu o. Ayni makine bizde de var o yüzden lazım olursa diye aklımda kalmış konu. İnşallah hallolur. Ben olsam gitmezdim bu arada. Eşiniz de gidecekse dönüşte hamama gidip üstünü yeni giysilerle değiştirmeden eve girmesin. Hatta hep birlikte dönüşte bir spa yapma teklifi yapın kabul ederse siz de gidersiniz hem temizlik olur hem keyif yaparsınız ☺️

Kıyafet ile valizde bile gelirler, iki tane gelse evinizi istila ederler. Dışarda görüşüp eve gevince direkt banyoda kıyafetleri çıkartıp yıkayın banyo yapın.
Böyle yapmayı düşünüyorum ama 50 derecede ölür diyorlar montu falan 50 dereceye atsam rengi gider direkt sıcak suyu yapıp içine atsam öyle de olur mu?

Arkadaşlar merhaba, kayınvalidemin evinde tahta kurusu var. Ramazanın başından beri uğraşıyorlar temizlemek için. Bu süre zarfında görüşmedik. Şimdi bayram geliyor evlerine nasıl gideceğim onu düşünüyorum. Kıyafetlerle kendi evime gelir mi? Ufak çocugum var. Hiç görüşmemek mi mantıklı? Dışarıda buluşsak yine gelir mi? Allah rızası için bilen yaşayan birileri varsa yazsın.
Ayy düşman başına yeminle çok zor sakın sakın gitmeyin babamlarda yeni daire olduğuna rağmen girdi 5 6 ayda büyük bir çaba ile kökten kurtulduk çok şükür çok kötü kıyafete yapışıyor görünmüyor namaz kılarım tmm kolum yanardı birden bakardım tahta kurusu yatağıma başımı koyardım 3 4 tane gündüz yoklar gece gezerler özelikle dip köşe yerlere bir kaldırdık dolabı altı kaynıyor baza başlığını attık 🤕🤕sakın gitmeyin sizde 1 kere ilaclayin hatta şuan evinizde 1 tane olsa bilinki 1000lerce dır sizde ilacalyin ki çoğalması olmasın yok demeyin yaşandı 💪

Böyle yapmayı düşünüyorum ama 50 derecede ölür diyorlar montu falan 50 dereceye atsam rengi gider direkt sıcak suyu yapıp içine atsam öyle de olur mu?
Bilemiyorum. Bir poşete koyup balkonda mı bekletseniz iki hafta falan acaba. Ama gözle de görünüyor bu böcekler aslında. Suya bastirinca yüzeye cikmazmıki

Asla görüşmeyin elbiseyı sokaktamı soyuncaksınız ? Bi tane bile olsa önünü kesemezsiniz hemen çoğalır

Evet çok ciddi bir şey bende farkındayım. Eşim ben giderim sen gelmezsen gelme diyor bana ne yapacağım şaşırdım. 1 aydır temizliyorlar. Bayramda kıyafetleri dezanfekte edip dışarda görüşsek onlarda aynı sekilde kıyafetlerini yıkayıp gelse valla benim psikolojim bozuldu. Ufak bebeğim olmasa umrumda olmaz ama bana gelirse mahfolurum
Ee eşiniz taşır oylede

Ee eşiniz taşır oylede
Valla işin içinden cıkamıyorum. Evlerine zaten gitmeyeceğim. Bayram dolayısıyla bu problem oldu. Dışarda görüşelim diyor eşim onun için açtım bu başlığı birazda. Evlerine zaten gitmedim gitmem de bir müddet onlar kurtulana kadar. Zaten kayınvalidem anlayışlı bir insan sağ olsun kızım size bulaşırsa bir de orayı temizlemek zorunda kalırız ben zaten çok yoruldum diyor yani kendisi.

Back
X