Tak Yapm

Yeliz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2007
3.027
5
116
44
Yalova
arkadaşlar bunlarda benim yaptıklarım.biraz parlak çıktılar ama inşaallah beğenirsiniz.sevgiler...

Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

ellerine sağlık çok hoşuma gitti ama bende yapacak yetenek yok.yelizcim güle güle kullan

Kolay yapılabilen modeller var onlardan başla bence.bende kursa falan gitmedim ama bir süre sonra kendini geliştiriyor insan ama çok fazla kitap kurcalarım.örnekler bulurum.diğelim bir arkadaşın boynunda kolye gördüm beğendim fotokopisini çekerim.değiştitir,ekler,çıkarır değişik modeller bulurum.

arkadaşlar bu kolyenin zincir kısmı çok pratik birbirine geçmeli başka bir malzeme kullanmadan kemer,çanta askısı olarak kullanabilirsiniz.ayrıca yuvarlak kısmıda arkasından ütü yardımıyla kıyafetlerinizin,çantalarınızın üstüne yapıştırabilirsiniz.çok kolay ve güzel...

Arkadaşlar eski resimleri değiştirdim. netlik konusunda fikirlerinizi yazarsanız sevinirim.

yeliz cok supersin senin gibi becerikli olmak isterdim ellerine saglik

Yok be ne süperi kendi çapımda işte.bazen boncukçuları gezerken bakıyorum neler var neler.sen diyorum kendi kendime hiçbirşey bilmiyorsun...he he ama beğenilince hoşuna gidiyor insanın bu arada bu takı işi bulaşıcıdır.takı yapan biriyle bir iki saat beraber takı yapın bir süre sonra kendinizi tutamayacaksınız..sevgiler...:sm_cool:

yaptıklarını bende çok beğendim ellerine sağlık. ve bende takı meraklısıyım daha çok küpe yapıyorum kolye örnekleri çalıyorum :) izin varmı?. hoşçakallll

bende yapıyorum kursuna gittim benim modellerimde çok ta şıktır hee kendimi övmiyim ama ben mumlu iplikler ve teknik şeyler yapıyorum zincirlerle güzel malzemelerle fotoraflar nası koyuluyo buarada bende göstermek isterimm

bende takı yapıyorum yeliz çok güzel olmuş takıların.inş bende koyacağım takılarımı beraber fikir alışverirşi yaparız :)

resimleri koyunca bana özelden mesaj at ben çok sık giremiyorum artık haberim olsun.

öffffffffff insan bakmaya kıyamaz bunlara ya ya bi şety sorcam böyle kalın bir bilezik gördüm 3. sayfada onu nasıl yaptın çok uğraştırıcı gözüküyo :1shok: :1shok: kafamçokkarıştı

öffffffffff insan bakmaya kıyamaz bunlara ya ya bi şety sorcam böyle kalın bir bilezik gördüm 3. sayfada onu nasıl yaptın çok uğraştırıcı gözüküyo :1shok: :1shok: kafamçokkarıştı

canım hani aynısından dört farklı renkte olanları diyorsun galiba.onları orta boy çengelli iğne(filkete) ile yaptım.birde lastikli misine.iğnelere boncukları diziyorsun.bileğine yetecek kadar.sonra misineyi iğnenin alt kısmındaki delikten üst kısmından geçirip bileğinin ölçüsünde ayarlıyıp uçlarını bağlıyorsun.en son iş iğnelerin ucunu sıkıştırıyorsun.açılmasın diye. beğendiğine sevindim umarım anlatabilmişimdir.

dantelle benimde aram yok,ama takı yapıyorum görüldüğü gibi.senin beğendiklerinden birincisinimi soruyorsun.eğer o ise;6 tane 2'şer metre boyunda misine kes bende göz kararı kesmiştim.kum veya kesme boncuktan yapılıyor o.boncukları 6 misineye istediğin renklerde diz.misineleri üçlü grup olarak 2 ye ayır, yani 2 tane üçlü olucak.bu iki gruba bir ve iki diyelim. 1. 3 lü grubu gergin tutup 2. 3 lüyü 1. nin içinden geçir(düğüm atar gibi).sonra 2 yi gergin tut 1. yi 2.nin içinden geçir bu şekilde devam ediyorsun.kolyenin iki başına kapama takıyorsun.ilk başta 6 misineyi birarada tutmak için bir uca kapama tak kolay olur.özelden msnmi yazıyorum olmazsa görüşürüz.böyle karıştı galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…