Tak Yapm

hangisini desemki ama benim favorim mercan ve kelebekleri kullandığın kolye ona bittim.Ellerine sağlık hayatım . bu işler de yetenek kadar zevkli olmakta gerekiyor oda sende varmış zaten belli oluyor .Kolay gelsin.

hepsi harika olmuş yelizcim tebrikler.....

yeni yaptıklarım...

bu kolyeyi elimde kalan boncuklarla yaptım.misineye dizdim bütün boncukları,çok uzun oldu üç kere doluyorum boynuma.takı yapmaya yeni başlayan arkadaşlar için çok kolay bir yöntem..sevgiler...(devamı yarın)

takıların çok şık bayıldım hepsine bana da bir fikir vermiş oldun altı yapıştırmalı dediğin şeyden çantam için ben de almıştım ama çantaya büyük ve kötü durdu bende söktüm duryordu öylece şimdi onu bir kumaşa yapıştırıp zincirle bir kolye yapabilirim badilerde güzel durur herhalde uzunca yaparım teşekkür ederim ellerine sağlık

yapmayi bilmedigim icin seyretmekle yetindim cok güzeller ellerine saglik

bende takı tasarımıyla ilgileniyorum yaptıklarınızın hepsi çok güsel olmuş
ellerinize sağlık :))

emel42,saadetdem,cisilsu,cicika beğenmenize çok sevindim canlarım teşekkür ederim katılımınız için.

Emeğine sağlık canım, hepsi çok güzel olmuş.a.s.
Tam benlik valla
yerimseniben

Ellerine sağlık, hepsi birbirinden şık olmuş sen yap ben de senden kopya çekiyim bari, sevgiler

cok hoşlar.bide ben böyle şeyler yapmayı becere bilsem dünyanın parasını veriyom takılara sonrada kayıp ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…