Tak Yapm

ay bencede hepsi muhteşem olmuşşşş
sersoyum aynen benimde takı yapma aşkım depreşti birden kikikikiki
ellerine sağlık yelizz iyi günlerde kullanasın

teşekkürler ayy sersoyuma bak bilmediğim birşey varmış..

yazayım canım pense,karga burun,çeşitli boylarda takı çivisi,kapama,papağan,zincir,misine...yapacağın takıya göre metal aparatlar var kalpli,çiçekli,böcekli onlardan alamilirsin..malzeme çok aslında alacağın yere gidince görürsün böyle yazınca olmuyor ama ana malzemeler bunlar..

tijeen canım sende yap kk da takı günleri düzenleyelim...he he beğenmenize sevindim...

ay bencede hepsi muhteşem olmuşşşş
sersoyum aynen benimde takı yapma aşkım depreşti birden kikikikiki
ellerine sağlık yelizz iyi günlerde kullanasın

yapalım kıs bizim neyimiz eksikmiş....
yapalımda görsunler takı nasıl olurmuş kaydirigubbakcemile3

yazıyorum tek teeeek... ana malzemelerden sonra gerisi bana kalmış anladım okadarını canım kaydirigubbakcemile3 alacağım yere gittiğimde :sm_confused: böyle kalmayayımda millet dalga geçmesin demi ama benimde bir karizmam var nede olsa :roflol:
yarın başlıyorum bakalım neler çıkacak ortaya :1rolleyes:

tijeen canım sende yap kk da takı günleri düzenleyelim...he he beğenmenize sevindim...

bu arada yakında yeni takılarımı ekleyeceğim...

hee valla duzenleyelim..
tijencim karga burunu uzat yanından anacım
yelizcim yanındayken penseyi verirmisin
ay sıkıştıramadım şu çiviyi.... yeliz dur kız dur daha bişe ekleme bizi bekle ağır ağır anca yapıyoz :roflol: :roflol:

hepsi birbirinden güzel canım yaa
maşallah maşallah
evde seri imalata geçtin heralde kaydirigubbakcemile3
ellerine kollarına sağlık a.s.

canım ellerine sağlık... çok güzel çalışmalar..bir kaç yıl önce bende takı kursuna gitmiştim...o yıl çok meraklıydım ama sonra sıkıldım ozamandan buyana elime almadım...ama şimdi böyle güzel güzel takıları görünce iştahlanıyorum....iyi günlerde kullan canım :)))

[/QUOTE]

sade ve çok şık canım çok begendim ellerine saglık

yelizciğim SÜPPERRR SÜPPEEER daha nediyeyim gerçekten çok çok güzeller ben çok beğendim uzn zamandırda nasıl yapabilirim diye düşünüyordum. yalovaya geldiğimde öğretirmisin arkadaşım. seni rahatsız etmeyeceksem.opuyorumnanaktan

hepsi birbirinden güzel böyle uğraşlarda yetenek şart denir ama önce zevkli olmak gerekiyor bence ellerine sağlık harika olmuşlaralkisalkisalkis

canım eline sağlık bende kendim yapıyorum.senin gibi kursa gitmedim bi modele bakar yaparım..çok eğlğndiriyor insanı..
hepsi çok güzel olmuş ellerine sağlık...

bende takı tasarımıyla ugrasıyorum yaotıklarımıda satmak ıstıorum acaba bu konuda bılgısı olan varmı burda bole bı ozellık varmıı satısa sunabılecegım bolum meselaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…