Tak Yapm

cok hoşlar.bide ben böyle şeyler yapmayı becere bilsem dünyanın parasını veriyom takılara sonrada kayıp ediyorum

canım benim bir kere başlamayı dene eminim satın aldıklarından daha güzellerini yaparsın..yeterki iste..bende kursa falan gitmedim kendi kendime başladım ve bunlar çıktı ortaya. sevgiler..

oooooooo masllah kız dukkan ac en ıyıısı sen masallahhhhhhhhhhhhhhh bune yawwwwwwwww

bunlarda senin olsunmu...yerimseniben.teşekkürler beğenmene sevindim tatlım....

hepsinide çok beğendim canım çok güzeller gerçekten ellerine sağlık

yelizcim ben taki yapmayi bilmiyorum takmiyorumda ama bu begenmeme engel degil takmasam da seviyorum ne zaman pazara ciksam hep takilarin basinda bulurlar beni ellerine saglik hepsi de cok güzeller belki bende ögrenirim birgün

anne-10, @arven@,SÜPÜRGE canlarım ziyaretiniz için teşekkürler.beğenmenize çok sevindim.sevgiler...

yeliz hanım çok güzel olmuş ellerinize sağlık bende size bi tavsiye vereyim ben o şekilde kullanıyorum ben çok seviyorum takı yapmasını kullanmasını ama çok olunca sorun oluyo küpeleri kazakların üstüne takın ve okazağı duvara asın kümeler ve diğer taktığım takılar hemen önüme geliyo size ve diğer arkadaşlara tavsiye ederim

bu kolyede eski kot eteğimden kestiğim küçük kare parçaları kullandım aralarda
benim hoşuma gitti umarım beğenirsiniz...

yelizcim bütün takılarını çok begenerek baktım heleki şu hani morlu olupta içine sinmeyip değişiklikler yaptığın kolyenle,kot etegınden yaptıgın kolyene bayıldım...bende evde can sıkıntısından ugrasmaya calısıyorum ama yapamayınca sinirlenip kenara atıyorum en son sarı zincir ve fuşya rengi boncuk aldım zincirin arasından kadifemsi kurdela geçirdim hiç içime sinmedi böyle çok boş kaldı sanki araları,sence daha neler ekleyebilirim yapacağım kolyeme??? ben kalabalık kokoş kolyeleri seviyorum senin bu konuda örneklerin varsa benimle paylaşırmısın yaz geldi değişik değişik takmak istiyorum yapıp yapıp..a.s.

Hepsi birbirinden güzel şeyler hamileyken bende yapıyodum can sıkıntısından ama şimdi kızım yapmama izin vermiyor daha doğrusu fırsat vermiyorum ama en kısa zamanda tekrar başlıycam acayip özendirdiniz beni:teytey:a.s.

yap sonrada resimlerini koy bizde bakalım..seyyarede canmı teşekkürler..

gerçekten hepside çok güzel olmuş elinize sağlık .bir ara bende ilgilenmiştim ama kısa sürdü hevesim : )
sizin çalışmlarınız ciden güzel olmuşş iyi günlerde kulanın

yelizzzzzzzzzzzzzzzzzz nan manyak bunlar neeeeeee :1shok: :1shok:
delirdim delirdim.. yarın gidip malzemeleri almazsam neolyim
bende takı yapacam banane ya :dilcikar:
çabuk ana malzemeleri yaz yoksa fena olur ha :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…