Takı kiralama

2 yıllık sevgilimle nişanlandım hiç koca meraklısı da olmadım senin tabirinle. Takı demek hediye demektir hediye de verilen değere göre alınır (bence)

Koca meraklısı benim tabirim değil. Benim tabirim hayatınızı evlenmek üzerine inşa etmeniz. İnsana verilen değerin maddi bi karşılığı olmaz ya. Valla çok basit düsünceler bunlar. Aman neyse sevdigin adamla el ele verip mutlu bir yuva insa etmek dururken bunlara takıp olay çıkarmak istiyosan devam et. Yazık ediyosun çok yanlış şeylere takılıyosun

Takı-değer meselesine herkes çok takılmış. Genel bi açıklama yapayım bizim oralarda kimse şunu al bunu al demez. Geline karşı taraf ne hediye etmek istiyorsa neyi uygun görüyorsa onu alır yani erkek tarafı kendi karar verir. Değer verdiğin bi insana daha özenli alırsın bunun gibi bisey.. Tabi maddiyat ayrı konu..

Fikir mantıklı da, her zaman da mantıkla olmuyor mu desem, nasıl desem bilemedim, göstermelik niye yani ne gerek var o zaman bi de? Kiralık takı ne demek onu da daha önce duymadım sanırım böyle bi tuhaf geldi.
Kira parası vereceğine, işçilik parası versin; aynı hesaba gelmiyor mu?

İlle de yatırımsa maksat, bi ev tapusu yapsın üstünüze, düğün müğün de yapmayın madem.

Onunla birlikte yaşamak istediğim için evleniyorum evlenmiş olmak için değil

Hayatını evlenme üzerine inşaa etmekte ne var ki?edenlere bir lafıniz mi var?
Hayır ne olursa olsun evlenecem ben bu adamla diyecek biri olsa taki mevzusuna canı sıkılmaz buralarda da derdini açmazdi.
Herşeye eyvallah diyecek bir kadin değil konusahibi..o altınları çoğumuz takmiyor ama
Adetlerimizde varsa tabiki yapilacak maddi imkanlar içinde tabiki.

Kendimle çelişmiyorum fikrim belli çünkü. Ama siz böyle bi hırsla gaza gelip hayatınıza heyecan aradıgınız için pek anlayamıyosunuz okuduklarınızı galiba çelişki buldugunuza göre
Ay evet şuanda cok heyecan veriyorsun bana

Onunla birlikte yaşamak istediğim için evleniyorum evlenmiş olmak için değil

Çok sevindim o zaman iki aileyi birbirine düsürme ve eşinle aranı bozma potansiyeli olan şeyleri bu kadar büyütme. İkiniz de çalısıyordunuz sanırım. Durumunu yoksa eğer durumunuz olunca daha güzelini alırsınız. Hayat sizin daha basından zehretmeyin

Valla ben de erken yaşta koca meraklısı kızları sevmem ama konu sahibi burda haklı. Hem takı istemekte ne var ki durumu adamın neye yetiryorsa yapmalı bir yüzükse bir yüzüğe 5 bilezik ise o kadardır. Unutmayalım ki boşanmak için evlenmesekte yarın kime ne olacağını kimse bilemez dinde bile kadına mehir sormuyorlar mı ? Hem bir kadın evlenirken her şeyine düğününe vs özenir yani bunda ne var ki prenseslik mi değil biri gider nikah kıyar tatıle harcar o parayı, biri düğününe takısına ne var bunda ? Ben keşke diyceğime yaparım net

Ay evet şuanda cok heyecan veriyorsun bana

Ne biliyim ne desem hemencik cevap veriyosun bi hevesle ahahaha ha öteki yazdıgına da cevap veriyim burdan (bak sen de bana heyecan veriyosun demek ki) hayatı evlenme üzerine kurmak şöyle sakıncalı. Evlenmek=birisiyle yeni bi aile kurmak yeni bir hayata başlamak. Değil mi? Peki atıyorum 25 yasında evlendin neden 25 sene boyunca bu günü bekliyosun? Senin kendi kimliğin yok mu? Düğün nişan evlilikle anlamlandırılan hayat size normal mi geliyo. E hadi her istediğiniz oldu rüya gibi bi düğün aman ne güzel balayı erkek tarafı istemediğin kadar altın taktı (öf ne biçim değer veriyo) sonra noldu adam evde göbek kaşıyo hiçbir işe elini sürmüyo. Olur mu sen çok değerlisin bi ton altın takıldı. Eee evlendik oturuyoruz evde. Şimdi nolcak? Yeni bi amaç lazım bana 25 sene bunun için yaşadım. Şimdi? Hadi çocuk yapayım bi de anne olayım. Hamişim kızlar kocam el üstünde tutuyo. Çocuğum doğdu. Eee? Geceleri uyuyamıyorum adam yardım etmiyo. Olur mu sen çok değerlisin bi ton altın takıldı. Hadi şimdi altınlarına bak ve sus sen çok değerlisin

Okumadım keşke yazmadam önce haber verseydin. Çok uzun olunca okuyamiyorum canim yazma oyuzden okumuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…