- 26 Ağustos 2022
- 365
- 236
- 23
- Konu Sahibi bilinmiyorki
-
amcanın çocukları bu tarafın çocuklarından küçük ve bu tarafın düğünleri olurken hepsi bekarmış anladığım kadarıylaBizim adetlerimize gore sizin birsey takmaniza gerek yok. Annenizin takmasi yeterli. Sayet cocuklari size taksaydi sizinde ayni takilari onlara takmaniz gerekirdi
Bizde evli bekar farketmiyor, takilar karsilikli gidiyor. Örnek vereyim. Ben evlenirken kuzenim bekardi, evlenmek icin adayi bile yoktu, bana yinede çeyrek takti. Aradan 2 sene gecti, kuzenim evlendi bende ona çeyrek taktim. Bana taki takmasaydi bende ona takmayacaktim. Dediginiz gibi takı merasimi sona erecekti.amcanın çocukları bu tarafın çocuklarından küçük ve bu tarafın düğünleri olurken hepsi bekarmış anladığım kadarıyla
sizin dediğiniz gibi olsa sülalede 3 düğünden sonra kimse kimseye birşey takmazdı ...çünkü illa ki ben evlenirken bekar olan milyon tane kişi var onlar bana takmadı diye ben de onlara takmasam onlar zaten bize takılmadı diye kimseye takmaz. bitti gitti.
O zaman anneniz diğer 17 yaşındaki çocuk nişanlanınca altın takacak:)sorun burada başlıyor annem kız kardeşime 200 taktılar diye 200 takacak yani bana takılan değil işin içinden çıkamıyorum
Nişanda size takılanı anneniz götürsün siz para takın biz de öyledir bekarlardan beklenmez kuzeniniz size takmamıştır ama sizin bebeğiniz olur düşüncesiyle devam ettirmeniz lazımbizde de bekarlardan beklenmiyor . onların 2 çocuğu annemin 3 çocuğu var.
ablama nişanda 100 düğünde yarım
bana nişanda gram düğünde yarım
kardeşime nişanda 200 düğünde de yarım takacaklar.
Amcamların daha ilk nişan ve düğünü .
Ben zaten düğünde yarım takacağım benim sorum nişanda bana takılanı mı takmalıyım .yoksa para mı
burada zaten evlenen kuzen 25 yaşındaymış, evleneni bile genç daha. küçüğü ise 17 yaşındaymış....Bizde evli bekar farketmiyor, takilar karsilikli gidiyor. Örnek vereyim. Ben evlenirken kuzenim bekardi, evlenmek icin adayi bile yoktu, bana yinede çeyrek takti. Aradan 2 sene gecti, kuzenim evlendi bende ona çeyrek taktim. Bana taki takmasaydi bende ona takmayacaktim. Dediginiz gibi takı merasimi sona erecekti.
Yöreden yöreye değişmekle beraber ne talıkdıysa onu takarlar.Merhaba arkadaşlar,
Amcamın oğlunun nişanı ve düğünü var.
Geçen sene bana nişanımda gram düğünde de yarım altın taktılar.
Bu sene kız kardeşime nişanda 200 düğünde yarım taktılar.
Sorum şu olacak benim aynı şekilde takmam gerekir mi ?
Annem amcamın oğluna 200 tl takacağını söyledi ve benimde para takmam gerekiyormuş .Bilemedim, ne yapmalıyım?
Bence annenin takması gerekir sonuçta yeni evlisin epey borç vardırMerhaba arkadaşlar,
Annem amcamın oğluna 200 tl takacağını söyledi ve benimde para takmam gerekiyormuş .Bilemedim, ne yapmalıyım?
Öyleyse annenler 1 er çeyrek nişanlarında 1 er yarım da düğünlerinde takabilir. Madem siz 3, onlar 2 kardeş. Sizin de bişey takmanıza gerek kalmaz isterseniz para takın.bizde de bekarlardan beklenmiyor . onların 2 çocuğu annemin 3 çocuğu var.
ablama nişanda 100 düğünde yarım
bana nişanda gram düğünde yarım
kardeşime nişanda 200 düğünde de yarım takacaklar.
Amcamların daha ilk nişan ve düğünü .
Ben zaten düğünde yarım takacağım benim sorum nişanda bana takılanı mı takmalıyım .yoksa para mı
Herkes durumu neyse onu takar. Takı dediğimiz olay evlenen çiftlere kurdukları yuvada destek olmaktırMerhaba arkadaşlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?