http://www.kadinlarkulubu.com/forumdisplay.php?f=710
Konunuz bdvye ait değil. yukardaki verdiğim bölümde olmalıydı.
Aslında hepsi birbirinden güzel tasarımlar çok şıklar ama yaşına göre biraz kaba ve ağır buldum.20 Lİ yaşlarda olduğunu tahmin ediyorum o yüzden daha zarif modellere bakabilirsin ben senin yerinde olsam bunlardan almazdım.
gözden kaçmıştır büyük ihtimalle.Daha geçen gün burada bir hanımefendinin açtığı bir konuyu okumuştum özel tasarım bir yüzükle alakalı. Ona müdahale edilmediğini gördüğüm için buraya açmamda sakınca görmedim. Gerekirse konumu taşıyabilir Mune. Ama çifte standart uygulandığını düşüneceğim o zaman da...
gözden kaçmıştır büyük ihtimalle.
konuyu uzatmak istemiyorum. geçen sene bunun için adminler konuda açtı. belirtildi aslında. neyse ben konuyu haber verdim. mune gerekeni yapar.Bir değil birden çok kez burada kıyafet, ayakkabı vs konularında danışmak için konu açıldığını gördüm. Kuralları da okudum konu açmadan önce. Şu konularda konu açılabilir diye belirtilmemiş.
konuyu uzatmak istemiyorum. geçen sene bunun için adminler konuda açtı. belirtildi aslında. neyse ben konuyu haber verdim. mune gerekeni yapar.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=634626&p=32104250#post32104250
şu linki vereyim ve kaçayım..
Model konusunda nasıl modelleri seviyorsunuz taşlı-taşsız aslında taşsız şık takı setleri oluyor onlardan alsanız daha iyi olur diye düşünüyorum şuan aldığınız bu altınları bozdurmayı düşünmüyorsunuz öyle tahmin ediyorum ama olaki acil paraya ihtiyacınız oldu ev-araba yada hastalık gibi durumlarda bozdurmak zorunda kaldınız taşlı takı setleri çok değer kaybediyormuş kuyumcu öyle söylemişti.Evet 24 yaşındayım. :) Özellikle elmas olanların çok ağır olduğunun farkındayım ben de ama yine de fikirlerinizi alayım dedim.
Peki takı seti olarak başka önerin var mı? Ben su yolu olanları kullanışlı bulmuyorum. Zaten sadece özel günlerde takacağım büyük ihtimalle. Başka ne düşünebilirim ki acaba?
Model konusunda nasıl modelleri seviyorsunuz taşlı-taşsız aslında taşsız şık takı setleri oluyor onlardan alsanız daha iyi olur diye düşünüyorum şuan aldığınız bu altınları bozdurmayı düşünmüyorsunuz öyle tahmin ediyorum ama olaki acil paraya ihtiyacınız oldu ev-araba yada hastalık gibi durumlarda bozdurmak zorunda kaldınız taşlı takı setleri çok değer kaybediyormuş kuyumcu öyle söylemişti.
Evet 24 yaşındayım. :) Özellikle elmas olanların çok ağır olduğunun farkındayım ben de ama yine de fikirlerinizi alayım dedim.
Peki takı seti olarak başka önerin var mı? Ben su yolu olanları kullanışlı bulmuyorum. Zaten sadece özel günlerde takacağım büyük ihtimalle. Başka ne düşünebilirim ki acaba?
modeller ağır bence de,en az ağırı mavili sanırım ama başka model yok mu hiç...
Yoo dünya kadar takı seti modeli var. :) Ama ben bu konuda pek zevkli olmadığım için seçemedim. Su yolu sevmiyorum. Sarı altın olanlar genelde pek hitap etmiyor, onlar da ağır geliyor. Bana da en zarif olanlar bu setlerin yüzükleri gibi geldi sanki de o yüzden bunları düşündüm. Başka önerin varsa çok memnun olurum. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?