Takı konusunda yardımına ihtiyacım var hanımlar

Hangisini seçmeliyim?

• Ankete Katılan
    16
  • Anket Kapalı .

fndkfndk

Kûn fe yekûn <3
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2009
3.389
729
398
Hanımlar haftasonu takı setim alınacakmış. O yüzden acilen seçmem gerekiyor.
Ben bu takı-toka işlerinden pek anlamıyorum. Pek hevesim de yoktur. Ama hep şu renkli taşlı yüzükler hoşuma giderdi. Setimi de onlardan almayı düşünüyorum.
İki konuda kararsızlığım var. Taşı zümrüt mü, yakut mu yoksa safir mi olsun bir türlü seçemiyorum. Üçünü de çok beğeniyorum.

Aslında bu taşların vücuda verdiği enerji, burçlarla uyumu vs konusunda bir sürü anlamı varmış. Bu konudan anlayan varsa çok mutlu olurum.

İkinci kararsızlığım da kenarındaki taşlar pırlanta mı yoksa elmas mı olacak. Aslında ben pırlantadan hoşlanmıyorum, çok para da vermek istemiyorum ama kenarındaki taşlar pırlanta olmazsa ortasındaki taş da sahte olur, gerçek olanı yapmaz kimse dedi kuyumcu. O yüzden mecburen öyle alacağım artık.

Pırlanta olanlarda kolye ve yüzük birbirinin aynı olduğu için yalnızca yüzüklerin fotoğrafını koyacağım. Elmas olanlarda kolye tasarımı daha farklı. O yüzden onun kolyesini de koyuyorum.

Haydi bakalım hanımlar fikirleriniz ne yönde olacak.

Elmas, yakut kolye ve takımı olan yüzük

Elmas, zümrüt kolye ve takımı olan yüzük

Pırlanta yakut yüzük

Eklentiler

• $HE036Z.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 144
  • $HE205S.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 142
Aslında hepsi birbirinden güzel tasarımlar çok şıklar ama yaşına göre biraz kaba ve ağır buldum.20 Lİ yaşlarda olduğunu tahmin ediyorum o yüzden daha zarif modellere bakabilirsin ben senin yerinde olsam bunlardan almazdım.

http://www.kadinlarkulubu.com/forumdisplay.php?f=710
Konunuz bdvye ait değil. yukardaki verdiğim bölümde olmalıydı.

Daha geçen gün burada bir hanımefendinin açtığı bir konuyu okumuştum özel tasarım bir yüzükle alakalı. Ona müdahale edilmediğini gördüğüm için buraya açmamda sakınca görmedim. Gerekirse konumu taşıyabilir Mune. Ama çifte standart uygulandığını düşüneceğim o zaman da...

Evet 24 yaşındayım. :) Özellikle elmas olanların çok ağır olduğunun farkındayım ben de ama yine de fikirlerinizi alayım dedim.
Peki takı seti olarak başka önerin var mı? Ben su yolu olanları kullanışlı bulmuyorum. Zaten sadece özel günlerde takacağım büyük ihtimalle. Başka ne düşünebilirim ki acaba?

gözden kaçmıştır büyük ihtimalle.

Beyaz altından hoslanıyorum ben ..
Ama 3ünden en hos da bordo olan sanırımm..

gözden kaçmıştır büyük ihtimalle.

Bir değil birden çok kez burada kıyafet, ayakkabı vs konularında danışmak için konu açıldığını gördüm. Kuralları da okudum konu açmadan önce. Şu konularda konu açılabilir diye belirtilmemiş.

konuyu uzatmak istemiyorum. geçen sene bunun için adminler konuda açtı. belirtildi aslında. neyse ben konuyu haber verdim. mune gerekeni yapar.

konuyu uzatmak istemiyorum. geçen sene bunun için adminler konuda açtı. belirtildi aslında. neyse ben konuyu haber verdim. mune gerekeni yapar.

Mune gerekeni yaptığında o bahsettiğim konunun sayfalarca tartışılmasına neden izin verildiğini de bana izah ederse sevinirim.

Her neyse... Mune'den ricam konumu gereken yere taşımasıdır. Ama o halde de bu çifte standardın sebebini bana izah etmesini rica ediyorum.

Model konusunda nasıl modelleri seviyorsunuz taşlı-taşsız aslında taşsız şık takı setleri oluyor onlardan alsanız daha iyi olur diye düşünüyorum şuan aldığınız bu altınları bozdurmayı düşünmüyorsunuz öyle tahmin ediyorum ama olaki acil paraya ihtiyacınız oldu ev-araba yada hastalık gibi durumlarda bozdurmak zorunda kaldınız taşlı takı setleri çok değer kaybediyormuş kuyumcu öyle söylemişti.

Taşsız bulursam çok memnun olacağım zaten. Çünkü belirttiğim gibi pırlantasız olmuyormuş bu renkli taşlı olanlar ve o şekilde de biraz pahalıya geliyor. Ben fazla para verdirmek istemiyordum aslında.

İnşallah satmak durumunda kalmayız hiç ama kuyumcum aynı değerde değişim yapacağını söyledi. Satın alırken 500 lira gibi bir fark oluyor ama aynı fiyata örneğin bilezik alırsan zarar etmezsin dedi. Yine de diğer ihtimalleri düşünmekte de fayda var sanki.

modeller ağır bence de,en az ağırı mavili sanırım ama başka model yok mu hiç...

modeller ağır bence de,en az ağırı mavili sanırım ama başka model yok mu hiç...

Yoo dünya kadar takı seti modeli var. :) Ama ben bu konuda pek zevkli olmadığım için seçemedim. Su yolu sevmiyorum. Sarı altın olanlar genelde pek hitap etmiyor, onlar da ağır geliyor. Bana da en zarif olanlar bu setlerin yüzükleri gibi geldi sanki de o yüzden bunları düşündüm. Başka önerin varsa çok memnun olurum. :)

illa bunlar arasından mı seçim yapmak zorundasın diye demiştim,benim de takıyla aram yoktur ancak resmi koyulursa tercih yapabilirim

Çok ağırlar sevmedin hiö birini. daha zarif şeyler bulabilirsin.

Bir de ı konuda bi yüzüm aranıyordu bulunmaıyırdu o açıdan bence bdvye uygun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok ağırlar .aklıma Fırdevs yöreoğlunun takıları geldı
ben sarı altından hoşlanıyorum. cok zarıf setler var nıye bunlardan bakıyorsun kı....bırde ne bılım ben bırınde görsem bunları sahte derdım....genede kendı secımın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…