- 11 Mayıs 2016
- 6.368
- 13.955
- 248
- Konu Sahibi olayolay2019
-
bılmem yenı evlendıgımızdeydı çok gecmısde kaldı ..ama masraf oldu dıye moralsızlerdı..bızımkılerde onları begenmemıstı onlarda bızı..hersey kotuydu..sadece canım esım ve ben herseyı tozpembe goruyorduk..rahmetlı oldu artık esım
saol arkadasım Allah razı olsunBasiniz sagolsun. Allah rahmet eylesin. Mekani cennet olsun insallah. Cok üzüldüm
75gram bilezik 5li ata cumhuriyet 5li çeyrek bileklik küpe 3 yüzük bir tane kelepçe niye sordun anlamadım ama yani durumlwri bunu gösterdi kayinvalidemlerin bunları yaptılar geride istemediler niye istesinler ki hastalık dışında ne gibi bir bahaneleri olurMerhabalar,
Arkadaşlar bişey sorucam
Ben yeni evlendim
Size evlenirken erkek tarafı ne taktı? Set bilezik kolye vb kıza takılır ya onları soruyorum aslında...
geri isterlerse verilmesi gerekir mi?
Şimdiden teşekkürler...
Borç taktı,Merhabalar,
Arkadaşlar bişey sorucam
Ben yeni evlendim
Size evlenirken erkek tarafı ne taktı? Set bilezik kolye vb kıza takılır ya onları soruyorum aslında...
geri isterlerse verilmesi gerekir mi?
Şimdiden teşekkürler...
Ayyy sesli güldüm gece geceBorç taktı,
Meraba bu arada.
evlilikmi yapıyorsunuz ticaretmi Allah aşkına ya insanların maddi imkanı varmı diye düşünmek gerek hoş görülü olmak gerekiyor bu neya yok set yok şu kadar grm bilezik birde özel sipariş verir gibi bırakın kimse kimseye almak yapmak zorunda değil insanın içinden gelirse gücü de neye yeterse onu alır
Iste diyorum ya baslik parasinin degisik versiyonuMaddi imkan varsa bile istemek cok cirkin degil mi ya? Imkani olan insan zaten esinden esirgemez ki. Esirgeyecek karakterdeyse evlenilmemeli o insanlarla.
Mesela sey görüyorum, gelin damat is arkadasi ayni statüde. Ama gelinin güvencesiymis altinlar. Esit iki insandan niye biri digerinden güvence ister? Gelin de damada güvence yapsin o zaman.
Baktim buldum75gram bilezik 5li ata cumhuriyet 5li çeyrek bileklik küpe 3 yüzük bir tane kelepçe niye sordun anlamadım ama yani durumlwri bunu gösterdi kayinvalidemlerin bunları yaptılar geride istemediler niye istesinler ki hastalık dışında ne gibi bir bahaneleri olur
arkadaslar bır Avrupa ulkelerıyle abd vb gıbı ulkelerle bızım ulkemızı kıyaslamakda garıp olurIste diyorum ya baslik parasinin degisik versiyonu
Baktim buldum
Ayyy sesli güldüm gece gece
Bizimki de hem 1 TL si nasip değil bir de gidip benim alış veriş yaptığım yerden abiyelerini alıp üstümüze yazdırmışlar
Taktığını istemek tabiki ayıp yani , geri alacaksan takma . Sırf gösteriş için takmıştır.Haha epey uyanık sizinkiler .
Bizimkiler taktiklarini geri istiyorlar .
Ben vermiyorum güya oğluyla arasında anlaşmış, eşim verecekmiş beklesin iyi bekler bu gidişle
Böyle pislik yapmasa verirdim bu konuları da banal buluyorum zaten ama insanların gerçek yüzünü görünce veresim kaçtı. Ben iyi niyetimden vericektim o ise ben uyanığım yedirmedim dicek diye vermekten vaz geçtim.
Bu konuda geri istemekten ziyade daha çok ayiba girdi bana göre .
çirkin ne kelime az bile kalır çok anlamsız eş diye seçtiğimiz insanı kendimize maddiyat olarak güvence altına almak çok mantıksız böyle bir düşüncenin adı evlilik olmaz zaten karşındakine maddiyati öne sürerek görmekMaddi imkan varsa bile istemek cok cirkin degil mi ya? Imkani olan insan zaten esinden esirgemez ki. Esirgeyecek karakterdeyse evlenilmemeli o insanlarla.
Mesela sey görüyorum, gelin damat is arkadasi ayni statüde. Ama gelinin güvencesiymis altinlar. Esit iki insandan niye biri digerinden güvence ister? Gelin de damada güvence yapsin o zaman.
Bakın yedirmedim deyip kendini uyanık göstermek istemesi daha ayıp sadece geri isteseydi verirdim ama sağdan soldan duydum bir şeyler vaz geçtim vermekten bu konuda söylemleri de tutarsız olunca taşlar yerine oturdu bende. Ve bu konu kayinvalidemle 5. Yıllık evliyim ilk yüz göz olma nedenim oldu .Taktığını istemek tabiki ayıp yani , geri alacaksan takma . Sırf gösteriş için takmıştır.
Evlenirken gücün neye yetiyorsa, gönlünden ne geçiyorsa onu takarsın.
Eşinin tepkisi ne ?Bakın yedirmedim deyip kendini uyanık göstermek istemesi daha ayıp sadece geri isteseydi verirdim ama sağdan soldan duydum bir şeyler vaz geçtim vermekten bu konuda söylemleri de tutarsız olunca taşlar yerine oturdu bende. Ve bu konu kayinvalidemle 5. Yıllık evliyim ilk yüz göz olma nedenim oldu .
Ben de öyle dedim keşke takmasaydınız dedim ama verirken de ben de anons geçerim verdim bakın diye dedim.
Istemedigim durumlar içine düştüm şaka gibi , elitligime zeval getiriyor bu avam durumlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?