Merhabalar,
Dünden beri aklıma takılan bir durumla karşı karşıyayım. Kayınvalidem geçen günlerde nişanda takılan takıları alıp bana set yapmak istediğini söyledi. Ben takılarda parada değilim. Ama o takılar annemin kardeşlerimin taktığı takılarda dahil. Şimdi düğünümde ailemin ve kendi ailesinin taktıklarıyla set alacak ve sanki kendisi set almış gibi bana takacak?? bu doğru mu?
herkes o takılar sana ait senin eksiklerini alman için falan diyorlar, bunun doğrusu nedir bilginiz var mı?
bana da saçma geldiSakın verme öyle saçmalık olmaz. Kadın kendini çok zeki sanıyor herhalde
vermemek için ne demeliyim?ne alaka
tabi ki verme, bir kendisi akıllı tabii.
vermemek için ne demeliyim?
onlar benim icin birer anı. ailemin de taktiklari var orda. dusunmuyorum seti tesekkurler. bu kadar. sakin verim deme.vermemek için ne demeliyim?
Merhabalar,
Dünden beri aklıma takılan bir durumla karşı karşıyayım. Kayınvalidem geçen günlerde nişanda takılan takıları alıp bana set yapmak istediğini söyledi. Ben takılarda parada değilim. Ama o takılar annemin kardeşlerimin taktığı takılarda dahil. Şimdi düğünümde ailemin ve kendi ailesinin taktıklarıyla set alacak ve sanki kendisi set almış gibi bana takacak?? bu doğru mu?
herkes o takılar sana ait senin eksiklerini alman için falan diyorlar, bunun doğrusu nedir bilginiz var mı?
dimi bu yaptığı resmen uyanıklık..Saçmalamasın uyaniga bak. Vermeyin sakın. Almak istiyorsa alsın yok parası yoksa almasın ama bu yaptığı çok çirkin.
Oglana takilanlar da sizdeyse onlari istemek icin boyle birsey uydurmus olabilir. Nazikce onlari ver diyordur belki....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?