takı-set

bikahve95

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
1.151
1.171
83
Merhabalar,
Dünden beri aklıma takılan bir durumla karşı karşıyayım. Kayınvalidem geçen günlerde nişanda takılan takıları alıp bana set yapmak istediğini söyledi. Ben takılarda parada değilim. Ama o takılar annemin kardeşlerimin taktığı takılarda dahil. Şimdi düğünümde ailemin ve kendi ailesinin taktıklarıyla set alacak ve sanki kendisi set almış gibi bana takacak?? bu doğru mu?
herkes o takılar sana ait senin eksiklerini alman için falan diyorlar, bunun doğrusu nedir bilginiz var mı?

ne alaka
tabi ki verme, bir kendisi akıllı tabii.
böyle bir şeye gerek yok de gitsin.

Sakın verme öyle saçmalık olmaz. Kadın kendini çok zeki sanıyor herhalde
bana da saçma geldi
yani bana kendisi set almış olmuyor ki annemin babamın kardeşlerimin ananemlerin taktığıyla set alıyor ben böyle bişey hayatımda görmedim

Vay çakaal
Benim için bunlar hatıra düşündüm taşındım de. Kusura bakma anneciğim de, nişanlına da annen böyle söyledi ama benim için hatıradır ailemden kıyamayacağımı söyledim annene haberin olsun de. Tartışma, kesin ve net ol bulaşamasınlar.

herkes doğru söylemiş. kayınvalidene dersin ki nişanda bana takılanlar destek için. eksiklerimi alayım çeyizimi tamamlayayım diye. o nedenle veremem diyiverin.

kesinlikle kv.nin yaptığı şark kurnazlığı başka bir şey değil. hukuken bu nişanı sonlandırmadığın sürece takılar sana aittir. senden onları alacak kendince masrafa girmeyecek çakal. asla verme.

nişanda yapılan masraf nasıl ki kız tarafına aitse, takılan takılar ve paralar da kız tarafına aittir.
vermeyin hiçbir şeyinizi. saçmalık...

Aaaa ben boyle uyaniklik gormedim
Verme asla. Oyle sacma sey mi olurmus.

Maddi durumu yoksa da almasin set.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…