takı-set

aaaa öyle şeym mi olur bide geri mi istedi...
evet hepsi bende

evet onlarda bende ama şöyle bişey var
oğlana takılanlarda hepsini vermediler altınlar verildi takılan paralar verilmedi
ben o kadar önemsemedim ama demek ki baştan belliymiş
Ya bence onlari vermeni istiyo. Birileri dediyse ,sacmalamayin siz salak misinz oglanin altinlari kizda ne geziyo niye verdiniz falan diye, sonradan belki pisman olmustur istiyodur. Aman basta vermeseynis o zaman...

Ya bence onlari vermeni istiyo. Birileri dediyse ,sacmalamayin siz salak misinz oglanin altinlari kizda ne geziyo niye verdiniz falan diye, sonradan belki pisman olmustur istiyodur. Aman basta vermeseynis o zaman...
İyi de kızın takisi kızın oğlanın takisi kayinvalidenin diye bir şey yok ki. Evlenince zaten ikisinin olacak onlar. Çok istiyorsa nişanlısı kendisi istesin benim altınlarımı ver diye. Sonuç olarak hepsi çifte ait olacak.

yok artık yaaa bu kadar da düşürmemeli bir insan kendini
Evet,kinada altin getrmemisti orda esim birinden buldu annesine verdi...
Ve kadin almaya calsti sonrasinda da.. verdim mi.hayir.. kucuk altininda miyim,tabiki hayir.. sinir oldum.. salak mi var karsinizda.. gerci evet biraz da salakmism. Keske bi cok seye ses etseymisim diyorum simdi...

Saçmalamış sakın verme.
Niyeti bozmuş uyanıklık yapacak amac belli...
Ayrica buna niye kv karışır aen ne yap.ak istersen yaparsın ona mı kalmış.
Ziynet eşyaları bayanindir. Dinen ve hukuken
Kocanda olsa verme.
Biseyler uydur ben takı seti sevmiyorum yada bankaya yatircam altin hesabına felan de

onun bir komşusu var.. evlere şenlik.. komşuyla konuşmalarını duyabiliyorum onlara gittiğimde fısır fısır konuşuyorlar ama ben duyuyorum. Komşu benim için görümcenin gelinliğini giysin bile dedi kvme. düşünün yani kv bana teklif etmedi ama komşu kv me dedi senin kızın gelinliği çok güzeldi (13sene öncekigelinlik) onu giysin falan daha neler neler..

vermeyip ne yaptın ne dedin bana da biraz taktik :)

Ay bu nasil bişey böyle yaaa
Altinlari kimseye kaptirmamak icin iyi bir uygulama.. Heryerde bulursun, zamaninda yengem yaptirmisti, bende nisanda takinanlarla yaptirmistim.. Cok da kulanisli.. Diger künyelerden daha iyi, en azindan degeri kaliyor..

öyle bi söyledi ki sanki bana iyilik yapıyormuş gibi tam anlayamadım ne demek istediğini, böyle çok iyi birşeymiş gibi söyledi..
Yani demek istediğim o an şaşkınlıkla olumlu konuşur gibi olduysan sonradan vermem dersen bu seferde ortaya başka laflar çıkabilir "ailesi doldurdu önce tamam dedi sonra olmaz diyor" gibi. Bu yüzden sordum

Bence de yok,evet bence de kizda durmali,ciftin olarak saklanmali....
Benim nisanda annesi taki toreninden hemen.sonra foto bile cekinmeye firsat brakmadan soydu oglanin ustnu aldi gitti. Benimkiler bana.kaldi....esim kendininkilerle dugun hazirligi yapti..

Yani demek istediğim o an şaşkınlıkla olumlu konuşur gibi olduysan sonradan vermem dersen bu seferde ortaya başka laflar çıkabilir "ailesi doldurdu önce tamam dedi sonra olmaz diyor" gibi. Bu yüzden sordum
yok olur demedim olmazda demedim ben öyle baktım o anladı zaten konuyu değiştirdi ama eminim yine söyleyecek

Sakın verme..... nisanda altinlari birleştirip adana burmasi yaptirdik ama parayida gelinin annesine veriyorlar çeyiz alabilsin diye. Düğünde ise altınlar yine adana burmasi yaptirdik parayı ise kv gil aldılar düğün borcunu ödeyeceklermiş... eşime soruyorum canım ödediniz mi diye ben size sormuyordum sende bize sorma diyor ne yaptıklarını söylemiyorlar

Hiii oldu gozlerim doldu... salaklar ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…