Ay bu nasil bişey böyle yaaaEvet bencede verme, hem set tavsiye etmem. Cunku degeri hic olmuyor.. Elindekiler ceyrek altinsa yaptir hemen bir bileklik ve kolye... Bide bunun kolyesi oluyor..
aaaa öyle şeym mi olur bide geri mi istedi...Ben de vermesi taraftari degilim de... hani belki.kadin eger oglununkiler de kizdaysa.sinir olmus olabilir diye dedim...
Haha..bende de kinada avcuma.kendi koymadigi ceyrek altini sonradan ellerimi.yikama bahanesiyle.lavaboya goturup almaya calisan versyonu var bu kaynananin...Gerci benimki.ne set ne.bisey almadi ,bu gene.iyiymis aliyim lafi agzndan cikms
bende de kinada avcuma.kendi koymadigi ceyrek altini sonradan ellerimi.yikama bahanesiyle.lavaboya goturup almaya calisan versyonu var bu kaynananin...
Ya bence onlari vermeni istiyo. Birileri dediyse ,sacmalamayin siz salak misinz oglanin altinlari kizda ne geziyo niye verdiniz falan diye, sonradan belki pisman olmustur istiyodur. Aman basta vermeseynis o zaman...evet onlarda bende ama şöyle bişey var
oğlana takılanlarda hepsini vermediler altınlar verildi takılan paralar verilmedi
ben o kadar önemsemedim ama demek ki baştan belliymiş
öyle bi söyledi ki sanki bana iyilik yapıyormuş gibi tam anlayamadım ne demek istediğini, böyle çok iyi birşeymiş gibi söyledi..Kayınvaliden sana bunu söyleyince sen ne cevap verdin peki ?
İyi de kızın takisi kızın oğlanın takisi kayinvalidenin diye bir şey yok ki. Evlenince zaten ikisinin olacak onlar. Çok istiyorsa nişanlısı kendisi istesin benim altınlarımı ver diye. Sonuç olarak hepsi çifte ait olacak.Ya bence onlari vermeni istiyo. Birileri dediyse ,sacmalamayin siz salak misinz oglanin altinlari kizda ne geziyo niye verdiniz falan diye, sonradan belki pisman olmustur istiyodur. Aman basta vermeseynis o zaman...
Evet,kinada altin getrmemisti orda esim birinden buldu annesine verdi...
yok artık yaaa bu kadar da düşürmemeli bir insan kendini
Ee yani ne dedin?öyle bi söyledi ki sanki bana iyilik yapıyormuş gibi tam anlayamadım ne demek istediğini, böyle çok iyi birşeymiş gibi söyledi..
onun bir komşusu var.. evlere şenlik.. komşuyla konuşmalarını duyabiliyorum onlara gittiğimde fısır fısır konuşuyorlar ama ben duyuyorum. Komşu benim için görümcenin gelinliğini giysin bile dedi kvme. düşünün yani kv bana teklif etmedi ama komşu kv me dedi senin kızın gelinliği çok güzeldi (13sene öncekigelinlik) onu giysin falan daha neler neler..Ya bence onlari vermeni istiyo. Birileri dediyse ,sacmalamayin siz salak misinz oglanin altinlari kizda ne geziyo niye verdiniz falan diye, sonradan belki pisman olmustur istiyodur. Aman basta vermeseynis o zaman...
vermeyip ne yaptın ne dedin bana da biraz taktik :)Evet,kinada altin getrmemisti orda esim birinden buldu annesine verdi...
Ve kadin almaya calsti sonrasinda da.. verdim mi.hayir.. kucuk altininda miyim,tabiki hayir.. sinir oldum.. salak mi var karsinizda.. gerci evet biraz da salakmism. Keske bi cok seye ses etseymisim diyorum simdi...
Altinlari kimseye kaptirmamak icin iyi bir uygulama.. Heryerde bulursun, zamaninda yengem yaptirmisti, bende nisanda takinanlarla yaptirmistim.. Cok da kulanisli.. Diger künyelerden daha iyi, en azindan degeri kaliyor..Ay bu nasil bişey böyle yaaa
kalakaldım sonra hemen konuyu değiştirdi bende kalktım gittim ama hoşlanmadığımı yüz ifademden anladıEe yani ne dedin?
Yani demek istediğim o an şaşkınlıkla olumlu konuşur gibi olduysan sonradan vermem dersen bu seferde ortaya başka laflar çıkabilir "ailesi doldurdu önce tamam dedi sonra olmaz diyor" gibi. Bu yüzden sordumöyle bi söyledi ki sanki bana iyilik yapıyormuş gibi tam anlayamadım ne demek istediğini, böyle çok iyi birşeymiş gibi söyledi..
Bence de yok,evet bence de kizda durmali,ciftin olarak saklanmali....İyi de kızın takisi kızın oğlanın takisi kayinvalidenin diye bir şey yok ki. Evlenince zaten ikisinin olacak onlar. Çok istiyorsa nişanlısı kendisi istesin benim altınlarımı ver diye. Sonuç olarak hepsi çifte ait olacak.
yok olur demedim olmazda demedim ben öyle baktım o anladı zaten konuyu değiştirdi ama eminim yine söyleyecekYani demek istediğim o an şaşkınlıkla olumlu konuşur gibi olduysan sonradan vermem dersen bu seferde ortaya başka laflar çıkabilir "ailesi doldurdu önce tamam dedi sonra olmaz diyor" gibi. Bu yüzden sordum
Sakın verme..... nisanda altinlari birleştirip adana burmasi yaptirdik ama parayida gelinin annesine veriyorlar çeyiz alabilsin diye. Düğünde ise altınlar yine adana burmasi yaptirdik parayı ise kv gil aldılar düğün borcunu ödeyeceklermiş... eşime soruyorum canım ödediniz mi diye ben size sormuyordum sende bize sorma diyor ne yaptıklarını söylemiyorlarMerhabalar,
Dünden beri aklıma takılan bir durumla karşı karşıyayım. Kayınvalidem geçen günlerde nişanda takılan takıları alıp bana set yapmak istediğini söyledi. Ben takılarda parada değilim. Ama o takılar annemin kardeşlerimin taktığı takılarda dahil. Şimdi düğünümde ailemin ve kendi ailesinin taktıklarıyla set alacak ve sanki kendisi set almış gibi bana takacak?? bu doğru mu?
herkes o takılar sana ait senin eksiklerini alman için falan diyorlar, bunun doğrusu nedir bilginiz var mı?
Hiii oldu gozlerim doldu... salaklar ya..onun bir komşusu var.. evlere şenlik.. komşuyla konuşmalarını duyabiliyorum onlara gittiğimde fısır fısır konuşuyorlar ama ben duyuyorum. Komşu benim için görümcenin gelinliğini giysin bile dedi kvme. düşünün yani kv bana teklif etmedi ama komşu kv me dedi senin kızın gelinliği çok güzeldi (13sene öncekigelinlik) onu giysin falan daha neler neler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?