takı-set

verme verme verme .Takmak istiyorsa kendi biriktirip taksın .oh ne güzel hazır para .

Oglana takilanlar da sizdeyse onlari istemek icin boyle birsey uydurmus olabilir. Nazikce onlari ver diyordur belki....
evet onlarda bende ama şöyle bişey var
oğlana takılanlarda hepsini vermediler altınlar verildi takılan paralar verilmedi
ben o kadar önemsemedim ama demek ki baştan belliymiş

kaynanaya bak hele bu sana düğünde de sıkıntı yaratır baştan tedbirini al ,nişanda takılanlar kız eksiğini alsın diyedir ve genelde zaten erkek tarafı takmaz kıza o yüzden ,kendiniz set almak istiyorsanız alın takılanları ihtiyaçlarım için harcadım diyin

takılar sadece bana ait değilmiş ortakmış gibi konuşuyor konuşunca o anlama getiriyor gerçekten hiç anlamadım en başında. düşününce aklıma geldi o

Ben vermezdim,nasıl cesaret nasıl bir düşünce tarzı ,işiniz var kolaylıklar dilerim.

Çok saçma, verme derim gücü yetiyorsa yapar yetmiyorsa set yapmaz, bu durumu da şöyle ayrıca, takıların içinde annemlerin taktıkları da var nasıl olacak de

takılar sadece bana ait değilmiş ortakmış gibi konuşuyor konuşunca o anlama getiriyor gerçekten hiç anlamadım en başında. düşününce aklıma geldi o

o zaman bunlar düğünde takılanların da üzerine yatacak orası belli oldu.
nişanlınla konuşuyor musun bu mevzuları
onun yaklaşımı nasıl

Evet bencede verme, hem set tavsiye etmem. Cunku degeri hic olmuyor.. Elindekiler ceyrek altinsa yaptir hemen bir bileklik ve kolye... Bide bunun kolyesi oluyor..

Eklentiler

• Screenshot_2017-05-09-10-00-39-1.webp
    19 KB · Görüntüleme: 495
o zaman bunlar düğünde takılanların da üzerine yatacak orası belli oldu.
nişanlınla konuşuyor musun bu mevzuları
onun yaklaşımı nasıl
düğünde takılanların bizim olduğunu söylüyor nişanlım. Borçlarımız var onları kapatacağız

Vermeyin sakin boyle sacmalik mi olurmus ya sizden alip size takacak az yeseymis de zamaninda alip kenara koysaymis
Annem daha abimin sevgilisi bile yokken gelinime aliyorum diye taki alip sandigina koymustu nisanda, dugunde azar azar takti gelinimize.
Takilan takilara goz diken kvdelerden gina geldi artik onlar sizin eviniz icin harcamalariniz icin.

Sakin böyle birseye izin verme onlar bana hediye onları bozmak istemiyorum takicam zaten de ve bir çırpıda söyle net olduğunu anlasin

banada gına geldi vermeyeceğim aslında bana ilk söylediğinde aklıma gelmedi düşününce sonradan geldi

düğünde takılanların bizim olduğunu söylüyor nişanlım. Borçlarımız var onları kapatacağız

O zaman sen kv yi boş ver direk nişanlına söyle.
annen nişanda takılan altınları alıp bize set yapmak istediğini söylüyor.
Set almak istiyorsa alabilir ama benim ailemin taktığı altınları da alarak bunu yapamaz.
lütfen konuş kendisiyle
nişanda takılanları saklıyorum
ilerde borcumuz harcımız olur, vermek istemiyorum.

Bak bu arkadaş doğru söylemiş yani bence de böyle bir şey olabilir ama yine de sakın sakın sakın verme...
Ben de vermesi taraftari degilim de... hani belki.kadin eger oglununkiler de kizdaysa.sinir olmus olabilir diye dedim...
Haha..bende de kinada avcuma.kendi koymadigi ceyrek altini sonradan ellerimi.yikama bahanesiyle.lavaboya goturup almaya calisan versyonu var bu kaynananin...Gerci benimki.ne set ne.bisey almadi ,bu gene.iyiymis aliyim lafi agzndan cikms

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…